Palmira įspėjo: diena kaip sąžinės teismas

Jei norite jaustis ramiai, pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį), įvykdyti netesėtus pažadus, atlikti užmirštus darbus. Jei nenorėsite atkurti teisingumo, gyvenimas gali iš jūsų pareikalauti tai padaryti. Tad tai, kas jums (ir nuo jūsų) priklauso, atlikite kaip dera. Ne mažiau šiandien svarbu nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, – prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks tesėti žodį. Tai savotiška sąžinės teismo diena.

Gali kilti pagunda ieškoti teisybės finansų srityje, nereikėtų to daryti.<br>123rf nuotr.
Gali kilti pagunda ieškoti teisybės finansų srityje, nereikėtų to daryti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 6:15 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:54 PM

Beje, sunkiausia bus įvykdyti finansinius pažadus, – reikalas tas, kad šiandien tai, kas pasirodys teisinga, protinga ir verta tvarkant piniginius ir turto reikalus, iš tiesų tebus regimybė, iliuzija, kuri vedžios už nosies. Geriau nesiimti nieko atsakingo bei rizikingo finansų srityje, nes neteisingai įvertinsite galimą naudą, sėkmę. Tai netinkamas metas pinigams investuoti, skolinti dideles sumas, įsigyti vertingų ar gražių daiktų.

Beje, šiandien gali kilti pagunda aiškintis jau esamą painiavą, ieškoti teisybės finansų srityje. Nereikėtų to daryti, nebent siektumėte dar labiau viską supainioti.

Laikas netinkamas ir meilės pasimatymams, naujoms romantiškoms pažintims užmegzti.

Kad diena praeitų sklandžiau, dažniau parodykite savo nuoširdumą, gerą valią, tiesa, vengdami rimtų įsipareigojimų – tai reikėtų atidėti sekmadieniui. Ši diena itin nepalanki moterims.

Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai. Labiau tikėtini sąnarių, kaulų skausmai, traumos.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Sapnas geras, jei buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei sudužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis geras ramiam poilsiui, uždaresniam bendravimui šeimoje.

Avinas (03 21–04 21). Iki galo nepasikliaukite partneriais darbe – ne viskas bus taip, kaip jiems atrodo, kaip jums pateikiama, tvirtinama. Labiau tikrinkite informaciją, susijusią su pinigais, artimaisiais, mylimu asmeniu. Ne laikas sutuoktiniui reikšti nepasitikėjimą dėl pinigų ar meilės stygiaus.

Jautis (04 21–05 21). Nerizikuokite pinigais – dėl menkos klaidos gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys. Labiau pasaugokite santykius su savo pora – likite ištikimi. Beje, pasiruoškite atsakyti ir už ankstesnius žygdarbius meilės fronte – meilės paslaptys gali išaiškėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti nuostolių priežastimi. Prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas.

Vėžys (06 22–07 22). Rimtų reikalų netvarkykite – geriau atidėkite savo rūpesčius kitai savaitei. Tai nepalanki, sudėtinga diena, kai žlunga planai, tenka nusivilti draugu. Nesivelkite į konfliktus su vadovybe, įvairiais pareigūnais.

Liūtas (07 22–08 23). Nenorėkite sužinoti to, kas jums nesakoma, nesistenkite atrodyti šaunesni, nei tai leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis – aplinkiniai tai įvertins kritiškai, o jūsų lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti.

Mergelė (08 23–09 23). Gresia priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Kita vertus, ne laikas priimti ir brangias dovanas (ypač pareigūnams ir moterims iš mažai pažįstamų vyrų). Pavojinga aiškintis santykius sutuoktiniams – išprovokuosite atšalimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepykite, jėga nieko nesiekite – apturėsite nuostolių (ne tik finansinių, bet ir moralinių). Ne laikas kreiptis su prašymais į vadovybę ar įtakingus asmenis.

Skorpionas (10 23–11 23). Stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimeta draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų partneriškais santykiais (dalykiniais ir asmeniniais).

Šaulys (11 23–12 22). Mažiau planuokite, žadėkite. Nebūkite patiklūs – galimos išdavystės tiek darbe, tiek namuose. Netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia ir patikrinta informacija.

Ožiaragis (12 22–01 21). Kritiškiau vertinkite tiek dalykinius pasiūlymus, tiek meilės prisipažinimus. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, kaip ir abejoti, nusivilti mylimu asmeniu – jausmų egzaminui netikęs laikas.

Vandenis (01 21–02 20). Nuoseklumas, blaivumas šiandien privalomas, kitaip galite būti įvelti į avantiūrą, per kurią nukentėsite ne tik finansiškai. Pavojinga žaisti ir mylimo asmens jausmais.

Žuvys (02 20–03 21). Neskubėkite, mažiau jaudinkitės – šiuo metu esate linkę kiek dramatizuoti situaciją. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kas nors tuo pasinaudos ar tiesiog pasišaipys. Labiau pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais ir kolegomis. Ne laikas brangiems pirkiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.