S.Liepienė Jaučiams pranašauja meilę, Ožiaragiams – rūpesčius

Gyvenimas – kaip kelias kalneliais. Tai aukštyn, tai žemyn. Tokias dienas šį savaitgalį ir ateinančią savaitę astrologė Skirma Liepienė prognozuoja po Vandenio ženklu gimusiems žmonėms. O ką žvaigždės pranašauja jūsų Zodiako ženklui?

Dabar Jaučiams periodas, kai pabunda seniai pamiršta meilė.<br>123rf nuotr.
Dabar Jaučiams periodas, kai pabunda seniai pamiršta meilė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, Astrologė

Jan 31, 2015, 3:32 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:11 PM

VANDENIS (01 21–02 19)

Dvejopai. Gyvenimas – kaip kelias kalneliais. Tai aukštyn, tai žemyn. Vis dėlto reikia kai ką turėti, kad galėtumėte ką nors prarasti. Lengviausia tiems, kurių niekas nelaiko. Jie neturi įsipareigojimų, jų namų nelanko meilė. Įpročiai ir darbai – tuščias garsas, gyvenimas klojasi lengvai ir paprastai. Jei esate atsakingi už tuos, kuriuos prisijaukinote, pajusite gyvenimo pilnatvę.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Vaizduotė. Ne viskas taip, kaip jums atrodo. Nors jaučiate, kad galite dainuoti, piešti ar tiesiog gyvenimą paversti spalvinga vaivorykšte, ne viskas taip paprasta. Jūsų jausmai priklauso ir nuo aplinkinių. Įsimylėjimo, pakylėjimo periodą gali keisti liūdesio šuorai. Vis dėlto ši savaitė puiki, nes leidžia daug pajusti, suprasti, o gal net ir įvertinti tai, ką turite.

AVINAS (03 21–04 20)

Vieni. Jums nepalieka pasirinkimo. Viską turite padaryti patys. Ir nėra einančių iš paskos, padedančių, patariančių ar bent morališkai palaikančių. Todėl nenuostabu, kad noras stengtis po truputį dingsta. Jei yra galimybė, išeikite trumpų atostogų, išvykite į nedidelę kelionę ar surenkite malonų pasisėdėjimą draugams. Viskas, kas gali praskaidrinti nuotaiką ar pakeisti įprastą aplinką, yra sveikintina. Tai, kas savaitgalį atrodo neišsprendžiama, savaitės viduryje užmiršite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laimėjimai. Viskas, ką dabar suplanuojate, pradedate daryti, anksčiau ar vėliau virsta realybe. Tai periodas, kai pabunda seniai pamiršta meilė, kai imamasi kūrybinės veiklos, kai trokštama visas pasakas ir svajones paversti tikrove. Ir tai puiku, nes svajodami, ko nors norėdami randate būdą judėti pirmyn. Tik nepamirškite, kad po didelių emocinių pakylėjimų visada ateina nuovargis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Bendravimas. Kalbėdamiesi, svarstydami ir tardamiesi sužinote ne tik aplinkinių nuomonę, bet ir savo galimybes įgyvendinti vieną ar kitą sumanymą. Tikėtina, kad netikėtos pažintys atvers kitą gyvenimo puslapį, tad galėsite rasti naują pomėgį. Tik svarbu neišsibarstyti, gyvenimo nepaversti plepalų virtine. Tai vėliau gali turėti įtakos jūsų reputacijai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Patvirtinimas. Reikia užuominos, ženklo, kokios nors smulkmenos, kuri patvirtintų, kad elgiatės tinkamai. Kad sprendimas, susijęs su pokyčiais namuose, yra teisingas. Tai neturi nieko bendra su finansine būkle ar namų remontu. Viskas vyksta jausmų lygiu. Smagu, kai į visus nuogąstavimus reaguoja antroji pusė ir ištiesia pagalbos ranką, bet į darbą eiti vis tiek reikės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Blizgesys. Naujoji šou programa puiki – jūs ne tik uždirbate, bet ir turite progų pasirodyti. Jūsų ego patenkintas. Sunkiau tiems, kas greta jūsų, tiems, kas bando kapstytis ir laviruoti, kad tik būtumėte laimingi. Šis egoizmo kupinas laikotarpis užtruks ir jums tikrai bus sėkmingas. O jei manote, kad nesvarbu, kaip gyvena esantys greta, tai klystate. Atminkite, kad šlovės akimirkos nėra amžinos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Kreivas veidrodis. Jūs žinote tiesą. Jums nėra paslapčių ar užkaborių, kur gali pasislėpti melas. Bėda ta, kad esate linkę daug ko neanalizuoti ir į situaciją žvelgti iš šalies. Tai kurį laiką pavyks, bet vėliau vis tiek būsite įtraukti į įvykių tėkmę, teks koreguoti savo planus. Jei turite savo taisykles, laikykitės jų. Jei taisyklės netinka, keiskite jas. Bet turite žinoti, kad elgiatės taip, kaip reikia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuotaika. Užsisklęsti ir sėdėti tyliai nėra gerai. Vertingiau dalytis informacija, kuri nėra susijusi su jūsų darbu, bet gali visiems pakelti nuotaiką. Prarastą kompanijos sielos statusą reikia atgauti. Gera atmosfera aplink jus tiesiog būtina. Dėl kitų pakilios nuotaikos galite padaryti daug, bet pernelyg nesižeminkite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Priekaištai. Gyvenimas pateikia pretenzijų. Vieniems – dėl nebaigtų darbų, kitiems – dėl sudėtingų santykių. Treti tiesiog neranda sau vietos. Nereikia pulti atsiprašinėti. Jums užteks apginti poziciją, išlaikyti savo nuomonę ir tęsti tai, kas pradėta. Namuose jus ne tik išklausys, bet ir padės rasti sprendimą. Savaitė prabėgs greitai, suteiks galimybę pasisemti žinių, bet neišves į didįjį kelią.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Romantika. Tai, kas gali nutikti gražaus, nutiks. Vieniems – gražios gėlės, kitiems – saldainiai, o trečių laukia kelionė į kalnus. Viskas, ką dabar suplanuojate, turi romantikos, sentimentų atspalvį. Kartais grįšite atgal, kartais žengsite į priekį, bet niekur neskubėsite ir daug nelaimėsite. Reikia mėgautis šiomis akimirkomis, nes netrukus prasidės rimti darbai, kelionės ir laiko neliks niekam.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Paieškos. Kokia meilė? Jūsų laukia vien rūpesčiai. To, ko negalite išspręsti patys, niekas neišspręs. Daugiau laiko skirkite sau, savo malonumams, pramogoms. Jūsų atsiskyrėliškas gyvenimas niekam nėra naudingas ar reikalingas. Netikėtos pažintys savaitės pabaigoje praskaidrins gyvenimą, tačiau tik laikinai. Ieškokite naujo pomėgio, naujos kompanijos, kurioje galėsite pasirodyti, sužibėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.