S.Liepienės prognozės savaitei – gyvenimas lyg salotų dubuo

Avinas (03 21–04 19)

Ką jums šią savaitę žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką jums šią savaitę žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 9:20 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 7:18 AM

Suaugusiųjų žaidimai. Jei nesate pasiruošę, jei tai ne jūsų smėlio dėžė – pasitraukite. Jums tai nemalonu, gal kiek užgaulu, nes jūs dabar – antrame plane. Bet geriau antrame plane nei įsivelti ten, kur nepriklauso, kur jūsų niekas nelaukia ir nepageidauja. Jei kova vyksta dėl savos teritorijos – visos taktikos pateisinamos, visi būdai geri. Baigiantis savaitei apims liūdesys, pergalės jausmas girgždės lyg smėlis.

Jautis (04 20–05 20)

Kuo keistesnė situacija, tuo labiau netikėtas ir nenuspėjamas sprendimas. Čia ir slypi originalumo paslaptis. Jūs imsitės netikėtų, naujų, neįprastų darbų, kurių įvykdymas jums garantuos naują laiptelį karjeroje arba bent jau padidins pajamas. Aišku, bus tokių, kurie nei pastebės pasiūlymus, nei jų imsis. Todėl dairykitės ir nebijokite naujovių, su jomis ateina visai naujas gyvenimo etapas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Savaitės tema – svajonės, grandioziniai planai ir labai menkos galimybės visa tai įgyvendinti. Tačiau tai nesugadina nuotaikos, nenukelia svajonių, o tiesiog jas keičia, transformuoja į ką nors naujo, dar labiau keisto ir neįgyvendinamo. Ši savaitė nėra gera rimtiems darbams, planams ir naujoms sutartims. Tačiau jei esate tikri savo sprendimais, jokie asteroidai ar ūkai jums nesutrukdys.

Vėžys (06 21–07 22)

Laukimas į nieką nesitransformuoja, nekinta, neįgauna kitos prasmės. Viskas lieka taip, kaip buvę. Tačiau jei tai nors kiek jus ramina – laukite. Ko galite sulaukti, žinote tik jūs. Tačiau Anuška jau vis tiek paliejo aliejų, ir procesas pajudėjo. Jums reikia teisingai susidėlioti savo darbus, poilsio laiką, kad galėtumėte kartkartėmis niekam nežinant ir netrukdant išvykti ten, kur norisi.

Liūtas (07 23–08 22)

Keistai mąžta jūsų entuziazmas. Nors dabar, kai viskas klostosi palankiai, darbai atidedami, didieji pasirodymai pristabdomi, o bandymai užkariauti pasaulį pasirodo ne tokie svarbūs. Tačiau tai laikina kaip ir šlapias sniegas ar vėjas. Viskam savas laikas. Todėl pernelyg neatsipalaiduokite, atostogų neplanuokite, o šeimai skirkite daugiau laiko negu lig šiol. Namuose tai gali įvertinti. Viršvalandžių darbe – ne.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimas panašus į didelį salotų dubenį – ten yra viso to, ką jūs labai mėgstate, vertinate, kas jums itin patinka, tačiau neatsargiai užpilama pernelyg aštraus padažo – pasitikėjimo savimi, ir viskas tampa sunkiai įveikiama. Nuotaika keičiasi, bet norai išlieka. Nesistenkite pataisyti situacijos, atsitraukite, išlaukite, žiūrėkite į viską iš tolo ir galbūt jums pasiseks – situacija pasikeis savaime.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Elgiatės ne taip, kaip turėtumėte. Atrodo, kad gyvenimo gundymai kur kas stipresni nei jūsų deklaruojami principai. Ir visi garsūs pareiškimai, pozos, pompastiškos kalbos tiesiog sutęžta kaip perkepęs pomidoras. Jūs prisitaikote prie besikeičiančio gyvenimo, ieškote kokių nors tarpinių variantų, guodžiate save ir kartkartėmis pratrūkstate. Ir vėl makaluojate gyvenimo troškinį. Bet visa tai laikinai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Manote, kad jus nuskriaudė? Pamynė jūsų autoritetą, nepaisė nurodymų? Jūs labai jautriai reaguojate. Viskas kaip ir anksčiau, niekas nepasikeitė. Gyvenkite savo gyvenimą, ruoškite šventes, vakarėlius, būkite šurmulyje ir mėgaukitės draugų kompanija. Darykite gerus darbus ir nesigręžiokite atgal. Nieko gero praeityje nėra, viskas, kas gali gero nutikti, – priekyje.

Šaulys (11 22–12 21)

Ten, kur pareiga ir pinigai, apie meilę nekalbama. O meilės ir reikia, ir norisi. Tiesiog iki skausmo norisi, kad kas nors mylėtų, prisimintų, retsykiais parašytų ar skambtelėtų. Reikia dėmesio ir šilumos. Jūs tai galite turėti – jei ne namie, tai iš tų, kurie jus prisimena ir laukia. Kartais reikia ko nors neteisingo, nepadoraus, bet tikro. To, kas dar gali priversti ne tik širdį plakti, bet ir raudonuoti, gailėtis, tiesiog pajusti visą jausmų paletę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei bręsta sudėtinga situacija, jaučiate, kad debesys virš galvos kaupiasi, pradėkite juos vaikyti, neleiskite, kad užtrauktų visą dangų, užsiimkite naminio klimato švelninimu. Tik nuo jūsų dabar priklauso, kaip viskas klostysis, kas liks namuose, o kas išeis. Gali būti, kad jūsų slaptas planas pradeda pildytis ir viskas bus taip, kaip jūs pasakėte, o ne taip, kaip pagalvojote. Tai jus nustebins.

žuvys (02 19–03 20)

Nepatinka lietuviška pilkuma, trūksta saulės? Išvykite šiauriau – gal paviešėjus ten ir grįžus viskas atrodys paprasčiau ir mieliau? Tai metas, kai iš tiesų reikia rūpintis savimi, nepersidirbti, rasti laiko poilsiui ir pramogoms. Nesiimkite darbų, kuriems reikia pagalbos, – dabar surasti tuos, kurie padės, sudėtinga, visi gyvena savo gyvenimą ir vykdo savo įsipareigojimus. Liekate vieni su savo darbais, bet su gera kompanija pramogaujant.

Vandenis (01 20–02 18)

Norisi, kad santykiai būtų įteisinti, dokumentai pasirašyti, o visos sutartys atitiktų jūsų reikalavimus. Taip norisi jums, tačiau visada yra tikimybė, kad kas nors gali pasisukti ne taip ir teks procesą pradėti iš naujo. Todėl neskubinkite tų, kurie neskuba, tačiau ir neeikvokite energijos darbams, kurie yra nemalonūs, nuobodūs ar menkaverčiai. Ieškokite, kaip linksmai praleisti laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.