Palmira paguodė: susitaikykite, kad reikalai strigs

Vasario 4-oji, trečiadienis, sudėtinga diena, kai kyla nenumatytų kliūčių, kai neįmanoma susitarti svarbiais klausimais, ką nors paskubinti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują.<br>123 rf.com nuotr.
Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-04 06:00, atnaujinta 2018-01-14 05:27

Susitaikykite, kad reikalai strigs, kad būsite priversti ir vėl grįžti prie tų pačių problemų (prie to paties grėblio), o už menką pražangą vadovybės būsite vertinami pagal principą: „Nėra žmogaus – nėra problemų“.

Kad ir kaip būsite sunerimę ar įsitempę, nenustebkite – dabar įtemptas pilnaties metas. Ir nesureikšminkite šios dienos kliuvinių, nesusipratimų, siekite atsikratyti įtampos, nerimo.

Stenkitės daryti tai, kas savaime išeina, o reikalus, kurie kliūva, atidėti: nereikia persistengti, skubinti situacijos. Imkitės jums malonių darbų, bendraukite tik su tais, kuriuos mėgstate, – saugokite savo ramybę, nedrumskite jos kitiems.

Tiesa, vakaras bus ramesnis – po 18 val. prasidės šviesusis susitaikymo laikas pagal Mėnulio kalendorių.

Nuo ryto bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Labiau pažeidžiama galva. Galimi ir galvos skausmai be aiškios priežasties. Jautresnė bus širdis, taip pat kepenys. Venkite audringų emocijų, didelio fizinio krūvio. Būkite atidesni ir maisto kokybei – riebus, keptas maistas, stiprūs svaigalai šiandien nerekomenduojami.

Ši diena nepalanki ir pramogauti, švęsti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais ir aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, kruvinai susižeisti, jei į grindų plyšį kas įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – ramybės, atsigavimo metas, kai nereikia planuoti nieko sudėtingo, sunkaus; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Gali atsinaujinti senos finansinės problemos, kurias vargu ar pavyks greitai išspręsti, bent jau nesistenkite to padaryti greitai ir dėl to nesivelkite į avantiūras. Mažiau, beje, klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors tėvai, aplinkiniai gali peikti jūsų pasirinkimą. Vakare raskite progą pasakyti mylimam žmogui, kad atsiprašote dėl to, kad įskaudinote...

Jautis (04 21–05 21). Blogas laikas atsakingiems reikalams tvarkyti. Netikęs metas ir į šefą kreiptis su prašymu – jo apskritai šiandien reikėtų vengti. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite artimą žmogų – jūsų nepasitikėjimas nepagrįstas. Vakarą praleiskite namie – pagalvokite, ką esate skolingi šeimai?

Dvyniai (05 21–06 22). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, ir to tikrai reikia, kad jums atsivertų akys. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską reikia patikrinti. Ir pasistenkite vakare kuo daugiau gražių žodžių pasakyti jus supantiems žmonėms.

Vėžys (06 22–07 22). Netvarkykite verslo, taip pat finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas meilės santykiams aiškintis su sutuoktiniu. Vakaras tinkamas nebent kokia nors dovana nudžiuginti sutuoktinį.

Liūtas (07 22–08 23). Kritinis metas – patys sau galite tapti priešais. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile, santuoka. Tam tinkama bus rytdiena.

Mergelė (08 23–09 23). Galite būti verčiami apsispręsti trūkstant pakankamai informacijos ar garantijų. Deja, ši diena visiškai netinkama priimti atsakingų sprendimų, ypač susijusių su veikla, finansais. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite bei mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile. Vakaras tinkamas palankyti senus draugus. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys, nors tam palankesnė bus rytdiena.

Skorpionas (10 23–11 23). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai vėlesniam laikui. Vakare gerai pasikalbėti su tėvais.

Šaulys (11 23–12 22). Galite nusivilti savo idealu, suvokti, kad tikėjote ne ta idėja, ne tuo žmogumi. Ir pasiruoškite, kad jūsų nuopelnai gali būti nepastebėti bei niekuo nepadės tvarkant reikalus. Būkite atsargesni su užsieniečiais. Ne laikas pradėti kelionę. Vakaras geras viešnagei.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pavojinga, konfliktiška diena. Greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis.

Vandenis (01 21–02 20). Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Mokėjimas bendrauti, atjausti, padėti šiandien itin reikalingas. Vakarą skirkite išimtinai antrajai pusei.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite atidūs savo darbo kokybei bei pagarbūs su kolegomis, klientais. Ir venkite ginčų su asmenimis, už jus vyresniais, viršesniais, – šiuo metu bus svarbu klausyti bei klausytis, likti kukliems, paslaugiems. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.