S. Liepienė ragina ateinančią savaitę nepraleisti savo šanso

Vasario 7–13 dienomis daugeliui Zodiako ženklų prireiks pastangų, kad sugebėtų pasinaudoti likimo siunčiamomis progomis. Bent jau taip žada astrologė Skirma Liepienė. Bet kuriuo atveju, bus svarbu nepamesti iš akiračio savo užsibrėžtų tikslų ir atsiminti, jog gyvenimas juda tik į priekį.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Feb 7, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:55 PM

VANDENIS (01 21–02 19)

Įtampa. Gyvenime visko atsitinka. Išanalizuosite situaciją, paliūdėsite ir – pirmyn. Visko ištaisyti neįmanoma. Įmanoma tik susitaikyti ir gyventi toliau. O laikas tinkamas ne tik dideliems planams, bet ir smulkesniems reikalams. Santykiuose nemažai įtampos. Tačiau ji jaučiama labiau dėl planų, neaiškių norų, o ne dėl esminių skirtumų. Tai, ko neišspręsite savaitgalį, įveiksite darbo dienomis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atsargiai. Lyg ir viskas pagal planą, lyg ir viskas taip, kaip tikėjotės, bet jausmai jau atšalo. Ir nesvarbu, ar dėl to kalta nauja meilė, ar ryšys, trunkantis dešimtmetį. Viskas – lyg per ištiestą ranką: nei jūs leidžiate kitiems prieiti, nei patys ieškote draugijos. Tai nėra blogai. Svarbu, kad tokia situacija netruktų ilgai. Tai, kas nepavyks savaitės pradžioje, pasiseks pabaigoje. Nepriekaištaukite dėl padidėjusių išlaidų namuose, nes sulauksite smūgio atgal.

AVINAS (03 21–04 20)

Pirmyn. Svarbu eiti į priekį net ir tada, kai žvaigždės gęsta, net ir tada, kai liekate vieni. Nėra nei palaikančios komandos, nei liokajų šutvės. Viskas, kas jums svarbu, svarbu tik jums. Laimė, turite tikslą ir žinote būdą, kaip jį pasiekti. Taip, laikas nėra toks, kad galėtumėte viską surasti, pasiekti ar pačiupti vienu šuoliu. Tačiau galite eiti tiesiai, be aplinkkelių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Globa. Kyla noras kam nors padėti, pagloboti, kuo nors pasirūpinti. Nėra blogai, kol tai nepradeda slėgti aplinkinių. Todėl gerai pagalvokite, ar verta pataikauti, lepinti, jeigu to niekam nereikia. Negaiškite laiko veltui. Geriau suplanuokite vasaros atostogas, patikrinkite inventorių ir galbūt jau šį savaitgalį išvykite apžiūrėti stovyklavietės. Didelių švenčių ir triukšmingų pobūvių nebus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Vairas. Emocijos sustiprės, atsiras noras viską daryti skubotai arba bent jau patiems imti gyvenimo vairą į rankas. Gali pasirodyti, kad jums įsiūlė tik atsarginį vaikiško dviratuko vairą. Visa valdžia išlieka jūsų antrosios pusės rankose. Kuo anksčiau tai suprasite, tuo greičiau pavyks atsisėsti ten, kur norite. Palankus metas derėtis – tik jūs vieni tokioje situacijoje galite išlaviruoti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įvertinimas. Stengiatės, darote viską, kad šalia jūsų esančiam žmogui būtų gerai, bet ne visada tai įvertinama, suprantama ar bent jau pastebima. Kartais visos jūsų pastangos, kaip ir pastabos, tampa niekinės. Dabar toks laikas, kai jūsų nuojauta yra stipresnė už žinojimą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Parama. Neaiškios svajonės ir migloti planai. Viskas, ką sumanote, gali būti įgyvendinta, tačiau ne dabar. Visiems šiems projektams ir norams reikia laiko, aplinkinių pritarimo. Gali būti, kad rasite gerą dėdę, kuriam patiks jūsų mintys, ir viskas bus nulemta jūsų naudai. Bet kuriuo atveju nereikia nusiminti – geriausias kelio ruožas visada priekyje.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pakartojimas. Vieną kartą jau viską paleidote, nepriėmėte sprendimų. Dabar galite tai ištaisyti. Dabar kitas laikas, kita situacija. Tačiau jūs – tas pats ir santykiai su aplinkiniais tokie patys. Nepamirškite, kad kito šanso nebus. Viskas priklausys nuo jūsų pastangų, norų ir drąsos. Nebijokite pasirodyti juokingi, sentimentalūs ar įsimylėję. Kam reikia, tas supras, o kam nerūpi, nerūpės ir ateityje.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Blyksniai. Geros žinios – kaip nedideli saulės blyksniai. Jie nušviečia akimirksniu, bet teigiamos energijos neužtenka visai savaitei. Todėl taip ir bus – tai saulėta, tai niūru. Kita vertus, tai nekeičia pagrindinių planų. Neatsisakykite svarbiausių tikslų. Viskas juda pirmyn, tik žymiai lėčiau, nei planuota ar tikėtasi. Santykiai namuose įtempti ir visiems labiausiai reikia poilsio.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pareigos. Išsireikalaukite, kad artimieji atliktų tai, kas pridera. Neginkite, neteisinkite tų, kurie elgiasi ne taip, kaip reikia. Pareigas atlikti privalo visi. Jūs tai žinote, bet vis tiek darote nuolaidų ir sau, ir kitiems. Tai labai gerai matyti ir jau atrodo negražu, nemiela. Daug šnekate, daug pasakojate, stengiatės daug išmokti. Visa tai gerai, nes to tikrai prireiks ateityje. Nauji pažįstami ne tik suteikia žinių, bet ir išmoko pakantumo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Lėčiau. Ne frontas, ne apkasai, bet gyvenimas nebus lengvas. Yra daugybė sričių, kur reikia griebtis sprendimų ir prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta. Įvairūs susitarimai, pašnekesiai dabar menkaverčiai. Tenka dar kartą peržiūrėti sąlygas, derinti, rinkti papildomus dokumentus. Kelionės atidedamos, susitikimai neįvyksta. Todėl darykite tai, kas sekasi, o ne tai, ką primeta aplinkiniai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nepraleiskite. Sako, kad ilgai miegoti naudinga. Bet gali taip nutikti, kad kol miegosite, viskas įvyks be jūsų. Todėl stenkitės dalyvauti draugų, pažįstamų ir giminaičių gyvenime, kad visada būtumėte įvykių sūkuryje, kad nepraleistumėte to, kas iš tiesų įdomu. Finansinius reikalus ir naujas galimybes svarstysite savaitgalį, atostogų planus derinsite savaitės pradžioje, o atostogausite tikrai ne sodyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.