Astrologės S.Liepienės prognozės savaitei – triumfuos Skorpionai

Avinas (03 21–04 19)

Vandeniams gyvenimas juda dviem kryptimis: draugai, bendrijos, kompanijos ir labdara, geri darbai.
Vandeniams gyvenimas juda dviem kryptimis: draugai, bendrijos, kompanijos ir labdara, geri darbai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 9:42 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:51 PM

Naujienos baugina, nes tai žingsnis permainų link. Tačiau jų anksčiau ar vėliau reikės. Turite tam ruoštis net tuo atveju, jei manote, kad yra galimybė likti ten, kur esate. Nebent esate vieni, gyvenate negyvenamoje saloje, tuomet galite išsaugoti savo privatumą ir statusą.

Visais kitais atvejais permainos bręsta. Tai, kas nepavyks savaitės pradžioje, bus pasiekta savaitgalį.

Jautis (04 20–05 20)

Ginčai darbe nieko nepuošia, jie tik gadina nuotaiką jums, kolektyvui, aplinkiniams. Ir nesvarbu, kur tai vyksta, – parduotuvėje, biure ar jūsų asmeniniame kabinete. Ginčai ir nesutarimai labai komplikuoja situaciją. O dabar reikia gero ir malonaus bendravimo.

Geriau patylėti, užspausti paslaptį ir apsimesti, kad nieko nebuvo, o jūs nieko nežinote. Jau kitą savaitę tai galėsite pasakoti visiems ir visur, bet dabar patylėkite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Būkite atsargūs – praeities vaiduokliai išeina pasivaikščioti. Gali būti, kad užklys ir pas jus. Pas vienus – senų draugų, meilių pavidalu, kitus aplankys santechnikas, o kai kam giminių iš užjūrio pavyks sulaukti.

Šie vizitai nebus nei labai linksmi, nei malonūs. Atsiras, kas kedens senus prisiminimus, kuriuos jūs jau buvote pamiršę. Susitaikykite su šiais vizitais, jie netruks ilgai. Praeitis liks praeitimi.

Vėžys (06 21–07 22)

Gyvenimas nuobodus ir pilkas be paslapčių. Jos atsiveria dabar, tačiau už jų rikiuojasi naujos paslaptys. Tik jums spręsti – paslaptis išsaugoti ar atskleisti, o gal palikti užmaršty.

Daug laiko teks skirti ne tik naujiems darbų planams, akcijoms, bet ir pašnekesiams apie nieką. Daug pažadų, kuriuos reikės blaiviai įvertinti. Dabar laikas, kai priimate sprendimus remdamiesi patirtimi.

Liūtas (07 23–08 22)

Suprasdami, kad atėjo pokyčių metas, su visa atsakomybe suvokiate, jog jūsų sprendimai gali turėti įtakos ne vien jums pačiam. O kur dar nesusikalbėjimas su mylimaisiais. Jei gyvenate santuokoje ar jus sieja finansiniai įsipareigojimai, viskas einasi lengviau; jei santykiai dar trapūs – daug pavydo ir aštrių konfliktų.

Mėgstantiems rizikuoti aplinkybės klostosi nepalankiai, todėl gerai pagalvokite, ką statote ant kortos.

Mergelė (08 23–09 22)

Skaitykite likimo ženklus, vertinkite gyvenimo smulkmenas ir nesukite galvos dėl visuomeninės nuomonės. Dabar ne laikas formuoti įvaizdį ar stengtis lipti aukštyn. Tai laikas, kai reikia mėgautis gyvenimo malonumais, eiti ten, kur jis palieka nuorodas, užuominas.

Tiesiog reikia elgtis taip, kaip jums atrodo teisinga. Ir neverta abejoti, svarstyti, teisingas kelias ar ne, egzistuoja reinkarnacija ar ne. Gyvenkite ir džiaukitės tuo, ką turite dabar.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Įdedama nemažai pastangų, kad būtų judesys. Visi sumanymai juda, apie tai daug kalbama, tačiau viskas vyksta be sistemos, priešokiais. Važiuojama, rūpinamasi svetimais ir tėvų reikalais nustumiant į šalį namų problemas. Paskui vėl grįžtama, ir vėl viskas iš naujo.

Gerai, jei antrosios pusės kantrybė auksinė, o jei ne? Todėl pabaikite vienus darbus, o tada imkitės kitų. Neverskite visų aplinkinių gyventi nesvarumo būsenos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atrandate visai naują savo gyvenimo sritį. Atsiranda kai kas, kas pavergia visą jūsų dėmesį ar net meilę. Tai labai pataiso nuotaiką. Namiškiai į šį naują meilės objektą taip pat žvelgia palankiai. Tai kodėl ne rojus?

Bet noras keliauti niekur nedingsta ir toliau yra planuojamos kelionės ten, kur šilta, arba ten, kur dar nebuvote. Šiam norui lemta išsipildyti labai greitai. Tik nepamirškite, kad viskas kainuoja, o finansinė situacija šiuo metu nėra gera.

Šaulys (11 22–12 21)

Neverta virsti rykliu, kad jumis visi patikėtų ir klausytų. Visi supranta, jog dabar jums reikia žygių, rizikos ir įrodymų, kad tai, kas vyksta, tikrai pelnyta, ilgai siekta. Supraskite tai ir jūs.

Šiek tiek pašėlioję, šiek tiek pasibarę suprasite, kad visa tai neturėjo prasmės. Ir likusį laiką praleisite ramiai be didesnių fejerverkų, taisydami savas ir svetimas klaidas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pagaliau sulauksite patvirtinimo, kad esate svarbūs, reikalingi ir nepakartojami. Vienų bus paprašyta likti darbe, kitiems pasiūlytos naujos pareigos, o tretiems klius priedas prie algos.

Kad ir kas vyktų, jūs pradėsite jaustis geriau, džiaugsitės dėmesiu. Todėl nereikia abejoti savimi ir savo gabumais. Neklausykite tuščių šnekų, nepasiduokite provokacijomis. Esate tas, kas esate.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas juda dviem kryptimis: draugai, bendrijos, kompanijos ir labdara, geri darbai. Viena ir kita ištuština kišenę, ir jūs esate priversti naujai persvarstyti savo finansines galimybes.

Bet tai nėra tragiška, nes jūs žinote, kad dirbdami, stengdamiesi galite visa tai kompensuoti. Tik noro dirbti mažoka, nesvarbu, kad žinote, jog reikia. Bendravimas taip pat labiau iš reikalo nei iš noro.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei norite pasiekti daugiau, nei turite dabar, turite stengtis dvigubai – daugiau dirbti, daugiau įdėti pastangų. Kitiems gal ir sekasi lengvai, bet jums ne. Laikas, kai taupomi ne tik pinigai, bet ir jausmai.

Lengvai nedalinamos nei šypsenos, nei pažadai ateiti į pasimatymą. Gal ne visai teisinga. Reikia žmonėms bent viltį palikti, neuždaryti vartų, jei jau atėjo prašyti. O patiems ši savaitė – be didelių pažadų, bet kupina ateities planų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.