Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 10 d.

Gana pasyvus metas, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – ne laikas užsispirti. Nepatartina ko nors keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Tiks imtis anksčiau nepavykusių, atidėtų reikalų, mėginti ką nors perdaryti, tikrinti dokumentus, ieškoti klaidų, pamestų daiktų, dokumentų. Ne laikas finansinėms avantiūroms. Netinka investuoti pinigų, tiesa, gerai išlaidauti.

Sužinokite, ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Sužinokite, ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:37 PM

Galite netikėtai susitikti žmonių iš praeities, išgirsti iš jų naudingų patarimų, sulaukti ir seniai svajoto pasiūlymo. Būkite pasirengę kompromisui, ypač jei bendrausite su žmonėmis, kurie už jus vyresni, viršesni.

Tinkamas laikas bendrauti, atnaujinti ar užmegzti pažintį su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli, seniems romantiškiems ryšiams atgaivinti, ypač jei išsiskyrimas buvo susijęs su kelione, gyvenimu užsienyje.

Palankios kelionės, išskyrus vandens transportą. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite ir mankštinkitės gryname ore.

Šiandien nepalanku naudotis kosmetika, netinka nešioti papuošalų, taip pat ruošti valgio.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas. Grybai – pinigai. Varpelio skambėjimas – svarbūs pokyčiai profesinėje ar jausmų srityje. Patrankos šūvis – greitos vestuvės. Puiku sapne garsiai dainuoti, girdėti audringus aplodismentus.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas; jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas; nukristi, ypač iš didesnio aukščio, – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė; sulyti saulei šviečiant – pasisekimas tvarkant reikalus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis keblus, nepalanku pradėti naujų darbų, vykti į keliones, tiesa, tinka ieškoti senų klaidų; palankios žemės spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Net nemalonumai būna naudingi – kad ir kas nutiktų, neskubėkite nusiminti. Mėginkite pakeisti nepalankius įvykius sau naudinga linkme. Itin svarbius ar rizikingus susitikimus geriau atidėti penktadieniui.

Jautis (04 21–05 21). Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga. Paramos sulauksite iš senų draugų, ypač jei jiems jau buvote anksčiau padėję, – geri darbai sugrįžta. Plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai.

Dvyniai (05 21–06 22). Niekur nepajudėsite, jei jus laiko seni darbai, netesėti pažadai. Šiandien kaip tik ir teks užsiimti panašių skolų grąžinimu. Būsite darbingi, tad pavyks nemažai nuveikti, tik būkite tikslūs, konkretūs, reiklūs. Palanku spręsti darbo problemas. Gauti pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbiausių reikalų tvarkymo. Galimas romantiškas nuotykis, jei susitiksite žmogų iš praeities.

Liūtas (07 22–08 23). Atsisakykite dalykų, trukdančių jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose ir džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais, poilsiu. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu ir pan.

Mergelė (08 23–09 23). Reikėtų dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų, naudingų susitikimų metas, kai verta susitikti su reikalingais žmonėmis, tiesa, netinkamas laikas pasirašyti svarbų įsipareigojimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsinaujins senos problemos, tiesa, atsiras naujų galimybių jas išspręsti. Vis dėlto netiks tvarkyti finansinių, nekilnojamojo turto reikalų. Būkite pasiruošę rimtai apsispręsti dėl asmeninių santykių.

Skorpionas (10 23–11 23). Puiki diena – pavyks atgauti prarastas pozicijas. Galima žengti lemtingą žingsnį – palankus metas apsispręsti dėl šeimos ateities ir gyvenamosios vietos (tiesa, rytdiena tam dar palankesnė).

Šaulys (11 23–12 22). Jūsų ir jūsų draugų nuojauta teisinga, toliaregiška, ir tai padės užbėgti įvykiams už akių. Tačiau ši diena nepalanki rizikuoti darbe, gatvėje ir mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jūs sėkmingai valdote situaciją – dabar nemažai priklauso nuo jūsų valios ir apsisprendimo. Palanku plėsti savo veiklą, užmegzti naujus dalykinius ryšius. Gera diena priimti savo namuose garbingus svečius.

Vandenis (01 21–02 20). Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, bendradarbiavimui užmegzti ir plėtoti arba seniai pribrendusiam pokalbiui su šefu – priminkite jam, kas jums priklauso. Namie nebūkite pernelyg griežti – pasistenkite likti nuoširdūs ir dosnūs.

Žuvys (02 20–03 21). Pagaliau baigsis visi kivirčai. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių, bus naudingi. Galite sulaukti gerų naujienų iš seniai matytų draugų ar asmens, gyvenančio užsienyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.