Astrologė S.Liepienė žvaigždžių take šią savaitę mato sėkmę

Ar ši savaitė prasidės nuo pareigų, sunkių užduočių? O gal lauks malonios pažintys?  Kaip aplinkiniai krauna daug darbų, astrologė Skirma Liepienė patarė Dvyniams išmokti pasakyti „ne“, o Šaulius padrąsino nesustoti, nerymoti ir nesvarstyti. 

Jūs turite fantastiškų planų, daugybę sumanymų, kuriems reikia vieno vienintelio impulso.<br>123 rf nuotr.
Jūs turite fantastiškų planų, daugybę sumanymų, kuriems reikia vieno vienintelio impulso.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Feb 14, 2015, 3:26 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:59 AM

VANDENIS (01 21–02 19)

Kalbos. Kad ir ką sakytumėte, viskas suprantama kaip komplimentai, geranoriškumas ir nesutramdomas noras plepėti. Jūs turite fantastiškų planų, daugybę sumanymų, kuriems reikia vieno vienintelio impulso. Tik ne visiems tas impulsas ateina. Todėl tik nedaugeliui pavyks pajudėti į priekį. Bet kuriuo atveju laukia susitikimų, pašnekesių kupina savaitė.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Jausmingumas. Kiekvienas žingsnis negali būti pasvertas, kiekvienas žodis negali būti apgalvotas. Kartais reikia spontaniškumo, kuris galbūt ir nepasiteisins, neturės tąsos, bet suteiks daugybę emocijų. Vieniems savaitė bus susijusi su pareigomis, kitiems – su maloniais meilės ryšiais ar jų laukimu. Rūpinsitės socialiniais reikalais, bet tuo pat metu būsite jausmingi.

AVINAS (03 21–04 20)

Savarankiškumas. Galite kapstytis praeityje, tačiau galite gyventi ir dabartimi arba žiūrėti į priekį. Pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų. Savaitės planai menkai susiję su Valentino diena ar Užgavėnėmis. Todėl viskas vyks įprastu ritmu. Na, gal tik savaitgalis bus ilgesnis, daugiau šurmulio, daugiau susitikimų ir mažiau miego. Tačiau net išeiginėmis dienomis turite rasti laiko tiesioginiams darbams.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laviravimas. Sausainiai, bandelės ar dideli mėsainiai nėra meilės išraiška, bet toks valgiaraštis pradžiugins Lašininį. Laikas, kai svarbu švęsti bet kokia proga. Tačiau tai kaip maskuotė, kaip bėgimas nuo realybės, darbo rūpesčių. Daugiausia nesusipratimų, sunkių situacijų susiklostys darbe. Teks laviruoti tarp savo pažiūrų, principų ir pakantumo vyresniems žmonėms.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Ne. Atsirinkite, kas svarbu, o kas tik antraeiliai dalykai. Nebarstykite savęs ten, kur nereikia, neužsiimkite tūkstančiais darbų, kurie neteikia malonumo. Išmokite pasakyti „ne“, kai aplinkiniai krauna darbus, neatitinkančius jūsų pareigų. Asmeniniame gyvenime daugiau nerimo ir nežinios, bet dabar nesužinosite to, kas slepiama. Paslaptys ne jūsų, todėl palaukite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Briaunos. Ne viskas turi būti daroma dėl pramogos ar tam, kad patenkintumėte asmenines ambicijas. Kartais viskas žymiai svarbiau, nors iš karto to ir nesuvokiate. Kai kas išnyra iš praeities, ir gyvenimas tampa kitoks. Tradicijos, įpročiai ir įsipareigojimai laiko ten, kur esate, ir neleidžia tobulėti, atrasti kitų gyvenimo briaunų. Leiskite, kad ne tik atsargumas, bet ir meilė, pasitikėjimas sužibėtų kitomis spalvomis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pasipūtimas. Kartais net ir geriausieji paslysta, pasiklysta ar nueina klystkeliais. Būkite atidūs, nes aukštai iškėlę nosį ne visada matote, kas darosi po kojomis. Taip galima užkliūti ir pargriūti. Tai labiausiai gresia tiems, kas dirba su žmonėmis, dažnai būna viešojoje erdvėje ar yra linkę pasipuikuoti. Klaidų taisymui laiko nebus daug, todėl geriau jų išvengti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šypsena. Gyvenimo pilkumas, įsipareigojimai ir kasdienės pareigos įkyri. Atrodo, kad žiema neturi pabaigos. Laimė, visada galima rasti ką nors, kas praskaidrins gyvenimą, padės pamatyti kitokių spalvų, patirti aštresnį skonį. Tai, kas jau buvo nurašyta, užmiršta, vėl taps pramoga. Nereikia visiems pasakoti, kas vyksta. Užtenka žinoti patiems. Tegul paslaptinga šypsena bus dar vienas jūsų išskirtinis bruožas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Konfliktai. Dirglumas užvaldęs visus, o jums atrodo, kad kalti tik kiti. Greičiausiai tie, kurie nesiskundžia ir kuriems viskas gerai. Prieš sukeldami konfliktinę situaciją namuose, darbe ar su kaimynais gerai pagalvokite, ar verta. Ne todėl, kad esate neteisūs (nors gali būti ir taip). Ką laimėsite, jei išrėksite savo nuomonę? Todėl nesinervinkite, užsiimkite savais reikalais. Jau trečiadienio rytą paaiškės, kad tai buvo geriausia išeitis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Dosnumas. Niekas nesutrukdys džiaugtis gyvenimu. Jūs žinote, kad laikas, kai gaunate ir teikiate dovanas, yra pats geriausias. Todėl dabar ne tik sulaukiate dovanų, bet ir patys dosniai jas dalijate. Tai labiausiai džiugina namiškius. Sentimentalu, bet pagirtina. Lengvai klojasi ir kiti reikalai. Darbai juda lengvai, be didelių kliūčių, tik per dažnai apima tingulys.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Greitai. Galimybių dar bus, progų pasitaikys, entuziazmo užteks. Svarbu nesustoti, nerymoti ir nesvarstyti. Dabar itin palankus laikas veikti, tik reikia žaisti ne pagal kieno nors, o pagal savas taisykles. Tai nereiškia, kad turite ignoruoti aplinkinių nuomonę, neklausyti patarimų ar lipti per dvi pakopas iš karto. Tačiau tai puikus metas tiems, kas nori pasiekti daug, įgyvendinti svajones.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Egoizmas. Nuoširdumas ne visada padeda, o ypač dabar. Daug geriau būti tokiam, koks esate, o ne kokį mėgsta aplinkiniai. Todėl elkitės taip, kaip jums atrodo teisinga, gyvenkite pagal savo ritmą ir daugiau laiko skirkite malonumams, komfortui, žygiams į parduotuves. Aplinkiniai stebėsis, bet girs už drąsą ir slapta žavėsis. Šiuo metu išgirsti komplimentai turi stebuklingą galią – sustiprina pasitikėjimą savimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.