Astrologė Palmira patarė sapne ieškoti patarimo

Pirmadienis itin pasyvus. Nesiimkite nieko nauja – tai atsipalaidavimo metas, beje, geras bendrauti su vyresnės kartos atstovais. Švęsti Vasario 16-ąją reikėtų saikingai – patartina vengti stiprių svaigalų. Sapnai gali taip pat įspėti, ko reikėtų vengti šią dieną.

Šios nakties sapnai gali būti naudingi pamokymai.<br>123rf nuotr.
Šios nakties sapnai gali būti naudingi pamokymai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2015, 6:31 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 2:43 AM

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Šios nakties sapnai – naudingi pamokymai. Jei ką nors išgirdote ar perskaitėte – itin svarbu, suprasti reikėtų tiesiogiai. Tiesa, reikėtų dėmesį kreipti tik į aiškius, suprantamus dalykus – painūs, dviprasmiški, migloti posakiai ir ženklai gali būti atėję iš tamsos pasaulio (painioti, pasakyti pusę tiesos – mėgstamas tamsos kunigaikščio būdas veikti).

Blogas ženklas: įsipjauti, jei peilio ašmenys sulūžtų, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, jei vėjas nupūstų galvos apdangalą.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, ryte išeinant iš namų šuns lojimą girdėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 21). Kelionėms, viešnagėms ir įvairioms šventėms tinkamesnis šeštadienis. Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių: sekmadienis juk skirtas poilsiui. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai, neatsisakykite tądien tiek draugiškų, tiek oficialių susitikimų. Puiku savaitgalį ar pirmadienį aplankyti bičiulius, paviešėti pas giminaičius – jų parama ir geri patarimai artimiausiu metu bus tikrai reikalingi.

Jautis (04 21–05 21). Ar ne per mažai džiaugiatės savais laimėjimais, ar pakankamai vertinate įgytą patirtį? Dėl to šeštadienį būsite linkę per greitai karščiuotis, be reikalo nervintis ir galite lengvai ne tik sau, bet ir mylimam asmeniui sugadinti nuotaiką. Sekmadienį pajusite palengvėjimą ir jums pakaks išminties ištaisyti vakarykštes bendravimo klaidas. Sekmadienis, pirmadienis palankūs romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 22). Savaitgalį būsite itin romantiški – nė nepajusite, kaip imsite flirtuoti,ir net užmegsite naują romaną (ar seną atgaivinsite). Siekite parodyti toleranciją sutuoktiniui (ar tai ne –geriausias meilės įrodymas?) ir visuomenei. Tad negaiškite laiko ginčams ir priekaištams, kad ir kokie jaustumėtės teisūs, – tik gražiuoju, draugiškai išspręsite nesutarimus. Sekmadienį, pirmadienį išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį būsite itin darbingi – tai puiki proga imtis didelio tvarkymosi, ką nors iš esmės pakeisti savo namuose. Sekmadienį daugiau šilto dėmesio skirkite antrajai pusei. Beje, šiomis dienomis galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris taps tikru draugu, patikimu ilgalaikiu partneriu, o gal ir antrąja puse. Savaitgalį būkite atidesni sveikatai. Pirmadienį venkite persivalgyti, paisykite sveiko maisto reikalavimų.

Liūtas (07 22–08 23). Kad ir kur atsidursite šeštadienį, žavėsite aplinkinius, būsite romantiškai ir puikiai nusiteikę. Leiskite laiką su vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi, vykite į svečius, lankykite draugus. Sulauksite norimo dėmesio ir iš patinkančio asmens. Sekmadienis ir pirmadienis bus puikūs, jei nesistengsite pastebėti visų artimųjų trūkumų ir nesiimsite jų taisyti, – nepamirškite jų nuopelnų ir gerųjų savybių.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienį neverta kur nors vykti toli nuo namų – visą dėmesį ir jėgas skirkite šeimai. Tądien pavyks surengti jaukią šventę namuose – tai bus geriausia vieta romantiškam pasimatymui. Tikrasis jūsų meilės laikas, kai norėsis švęsti, pramogauti, kai patirsite gerbėjų atakas, sulauksite karštų meilės prisipažinimų, – sekmadienis ir pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis puikus įvairiems susitikimams, šventimams. Laukia intriguojančios pažintys. Sekmadienį geriausiai jausitės būdami su artimaisiais savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite priekabūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo žmogaus pražangų. Sekmadienį tikėtinos baudos važiuojant ar smulkios vagystės. Pirmadienį būtų gerai aplankyti tėvus.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį laukia malonios staigmenos iš vaikų, šeimos narių ar mylimo žmogaus. Pasijusite, kaip esate vertinami, mylimi, tad ir patys nešykštėkite gerumo, nuoširdumo (ypač sekmadienį tai bus aktualu). Sekmadienį, pirmadienį laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali atsinaujinti ir senas romanas.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį sulauksite daug artimųjų dėmesio, nuoširdžių pagyrų, atsidavimo. Tik nepamirškite, kad ką nors gero gaunant neblogai ir tuo pačiu atsilyginti, kitaip sekmadienį gali tekti atgailauti už savo egoizmą. Tad labiau pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir jūsų ketinimai skiriasi. Pirmadienį galimos netikėtos dovanos, malonios staigmenos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienį geriau praleisti vieniems su savo pora – aktyviai švęsti nebus geras laikas. Tačiau sekmadienis – jau jūsų metas: tapsite iškalbingi ir linksmi, pasitikėjimo savimi nestigs. Sekmadienis, pirmadienis – pasisekimo dienos, kai užmezgamos reikalingos pažintys, gaunama tai, ko išties reikia.

Vandenis (01 21–02 20). Būsite itin iškalbingi ir sumanūs. Šeštadienį reikėtų praleisti netradiciškai: sugalvokite ką nors neįprasta sau ir draugams pradžiuginti. Tądien tikėtini įdomūs susitikimai, naudingos pažintys. Sekmadienis, pirmadienis – ramios, nostalgiškos dienos, kurias geriausia praleisti su artimaisiais ir gerais draugais. Sekmadienį, pirmadienį neplanuokite jokių atsakingų susitikimų. Sekmadienį galimos netikėtos išlaidos, nesusipratimai su sutuoktiniu.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienį jums niekas neįtiks: nei jūs patys sau, nei mylimas asmuo. Gal geriau nusileisti ant žemės ir pasidžiaugti tuo, ką turite čia ir šalia, o ne svajoti apie vyturį padangėje? Kad sekmadienis būtų ne tik džiugus, bet ir naudingas, bendraudami būkite atidesni kito nuomonei (galite išgirsti vertingų patarimų), nepraraskite saiko juokaudami (sąmojis neturi virsti sarkazmu). Pirmadienį tinka aplankyti senus draugus, prisiminti senus laikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.