Astrologės S.Liepienės prognozės savaitei – gilinkitės į sapnus

Avinas (03 21–04 19)

Žuvims labai norisi kito laiptelio. Ir santykiuose, ir darbe, ir srityse, kuriose jūs save išreiškiate.
Žuvims labai norisi kito laiptelio. Ir santykiuose, ir darbe, ir srityse, kuriose jūs save išreiškiate.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 11:31, atnaujinta 2018-01-12 11:45

Norėsis pradėti ką nors nauja, nematyta ar net nežinoma. Poreikis skubėti, rizikuoti, lėkti. Troškimas išbandyti tai, kas nepatirta. Tai padės rasti ne tik naujų veiklos sričių, bet ir pažadins aplinkinius. Atsiras kam jus palaikyti, eiti kartu, tobulinti jūsų idėjas. Nenuostabu, kad kartu su šiuo šuoliu kils poreikis ir judėti, sportuoti. Nors orai stovyklauti nėra palankūs, apie galimybę keliauti galvojate jau dabar.

Jautis (04 20–05 20)

Laikotarpis, kuris nenustebins, tačiau leis truputį kitaip pažvelgti į tai, ką darote, į nusistovėjusias ir jau apkerpėjusias situacijas. Esminių sprendimų nebus. Tačiau artimame rate, tarp draugų, jau pradėsite pasakoti naujus vėjus, naujus planus ir nemažai jų patrauksite savo pusėn. Kartu galite atrasti ne tik naujų dvasinių praktikų, bet ir naujų vyno rūšių. Iki nirvanos kiekvienas eina skirtingais keliais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Turite suprasti, kad ne viskas gyvenime lengva ar teisinga. Jūsų svajonės, planai gali būti išgirsti, suprasti ir pasisavinti. Todėl kalbėdami galvokite, su kuo ir ką aptarinėjate, ko klausiate ir ką siūlote. Jei vien šnekėsite ir planuosite – nieko gera iš to neišeis. Pats laikas imtis veiklos, o drauge ir pasirašyti oficialias sutartis. Namie, šeimoje viskas lyg ir gerai, tik skirkite daugiau laiko buičiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Pasitikėjimas turi būti abipusis. Jei yra paslapčių, nutylėjimų, jei mintys keliauja keistais keliais į kairę, pasitikėjimas pradeda aižėti. Tačiau viskas sutvarkoma, išsaugojama, jei laiku sustojate. Ar nuo to jausitės laimingi? Greičiausiai ne, bet jausitės teisūs ir sąžiningi, tik ilgai išliks kartokas prieskonis. Jūs dar turėsite progų pasirodyti, bet ne dabar. Dabar tegul viskas lieka taip, kaip yra. Ir meilėje, ir darbuose.

Liūtas (07 23–08 22)

Neeikvokite energijos ten, kur negalite nieko pakeisti. Pametėte bagažą, praradote rankinę ar mylimasis išėjo? Ieškokite naujo, nesustokite ir neinkškite. Gyvenimas gražus tol, kol yra judėjimas, pažanga. Yra daugybė dalykų, kurie prasideda ir pasibaigia. Galite daryti, ką norite, bet tai, kas išsibaigė, nebepripildys nei vyno taurės, nei širdies. Ieškokite naujovių, darykite tai, kas uždega.

Mergelė (08 23–09 22)

Neleiskite, kad kas nors kitas reguliuotų jūsų gyvenimą, priimtų sprendimus ar darytų spaudimą. Jūs puikiai žinote, kas galima, o kas – ne. Kada galima, o kada privalu sustoti. Ir tegul viskas bus taip, kaip norite jūs. Turėdami tikslą eikite link jo. Nesvarbu, kad kitiems tai atrodo laiko gaišimas ar menkniekis. Jūs geriau žinote. Meilės reikaluose štilis, bet labai greit pūstelės palankus vėjas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nepavydėkite kolegai ar kaimynui sėkmės, džiaukitės kartu su juo. Jūs puikiai žinote, kad sėkmė aplanko tuos, kurie sunkiai dirba. Ką reiškia sunkus darbas, jūs irgi žinote, todėl ir jūsų triumfo valanda visai netoli. Namiškiai jus kartais paerzina, bet myli. Kai kas darbe taip pat jaučia pavasarį ir į jus žvalgosi. Taigi meilės daug.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pasaulis jums nieko neskolingas. Ieškokite galimybių, kurios pagrįstos jūsų sugebėjimais, talentais, patirtimi. Staiga nieko nebūna, nebus ir dabar. Teks dirbti, semtis patirties iš žmonių, kurie, nuėję savo kelią, jau užkopė į šlovės viršūnę. Kartais labai sunku pripažinti, kad ne viskas tavo jėgoms, kad dar yra sričių, kuriose reikia tobulėti ir stengtis. Tačiau viskas, ką pasiekiate patys, – vertingiausia.

Šaulys (11 22–12 21)

Nebijokite vienatvės. Tai laikas, kai galite viską apgalvoti, įvertinti, sukurti naują planetos užkariavimo planą. Laikas, kuris skirtas tik jums, kad viską apsvarstytumėte, įvertintumėte ir galėtumėte plačiai atverti duris naujam gyvenimo etapui. Gali būti, kad norinčių kartu su jumis gyvenimą pradėti iš naujo nebus. Bet tai ne bėda – niekas netrukdys, o ir visa šlovė, garbė atiteks jums.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nekartokite savo klaidų, analizuokite, įvertinkite nesėkmes. Tai padės apsidrausti ateityje. Šiek tiek neramu dėl to, kas bus. Bet tai labai žmogiška ir suprantama. Situacijos keičiasi, keičiasi žmonės, keičiasi ir jūsų požiūris į visa tai. Norėdami ko nors naujo ar stabilaus, turite jau dabar galvoti apie ateitį ne vieną ir ne dvi dienas į priekį. Tačiau šią savaitę bus dienų, kai ateitis nerūpės, o norėsis gyventi čia ir dabar.

Vandenis (01 20–02 18)

Praeities nepakeisite, į ateitį nenuskubėsite. Tenka gyventi šia diena ir džiaugtis spalvotais, pranašiškais sapnais. Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne vien sapnų, bet ir iliuzijų kupiną planą. Jis vargu ar bus įgyvendintas, tačiau gali būti ilgai aptarinėjamas, rutuliojamas, kol galutinai subliūkš. Labai svarbu tarpusavio santykiai, bendravimas.

Žuvys (02 19–03 20)

Labai norisi kito laiptelio. Ir santykiuose, ir darbe, ir srityse, kuriose jūs save išreiškiate. Nesvarbu, kiek tai kainuoja laiko, jėgų, pastangų, užsispyrimo. Tiesiog reikia dabar, neatidėliojant. Tačiau aplinkybės ne visada bus jums palankios, išlįs įsipareigojimai, tam tikri apribojimai ir jūs negalėsite užsikabaroti aukščiau, nei nusipelnėte ar užsidirbote. Šios savaitės principas: kiekvienam pagal nuopelnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.