Palmiros prognozė: išaušo moterims palanki diena

Nieko nėra pastovesnio už laikina. Neblogai būtų tai šiandien dažniau prisiminti, nes šios dienos pažadai, įsipareigojimai ilgam taps svarbūs, be to, juos teks įvykdyti. Tad ateityje lengvabūdiškiems asmenims diena gali sukelti nemenkų problemų, tiems, kurių pareigos jausmas stiprus, o įdirbis didelis – naudingas metas.

Moterims tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu.<br>123rf nuotr.
Moterims tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 07:07, atnaujinta 2018-01-12 12:22

Tai geras laikas moterims, ypač vyresnio amžiaus: joms gali atsiverti perspektyvos veikloje, tad tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu.

Ši diena daug palankesnė nei vakarykštė, tad atsiras galimybių išspręsti vakar kilusius nesusipratimus. Ieškokite ir ankstesnių klaidų – jei dabar jas ištaisysite, įgysite savotišką imunitetą, kitaip kalbant, ant to paties grėblio užlipti nepavyks.

Palanku kurti finansinius planus – šiuo metu būsite racionalesni, taupesni. Beje, šiandien gerai ką nors vertinga nupirkti ir padovanoti tėvams, seneliams ar tiesiog senyvo amžiaus asmenims.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė; pamesti sagą – liga; jei spyna sugestų, raktas sulūžtų – nuostoliai; netyčia sulyti, sušlapti – apsaugos praradimas; apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: nustebti (ypač ryte) – laimė; jei paukštis ant palangės nutūptų – pinigai; giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – jaunaties metas, tinkamas planuoti, projektams kurti, ieškoti teorinių problemų sprendimo būdų; palankios blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Palankus metas sandoriams sudaryti, finansinėms problemoms spręsti. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Jautis (04 21–05 21). Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus, išgirstus pamokymus ir informaciją.

Dvyniai (05 21–06 22). Neforsuokite situacijos, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai ir draugai, su kuriais daug metų bendraujate. Svarbesnius reikalus ir susitikimus geriau atidėti rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite savimi, tuomet viskas susiklostys sklandžiai. Šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Palankus metas ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Liūtas (07 22–08 23). Tinkamas laikas pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslų, nors gali stigti noro ir jėgų. Tiesa, mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus, jei dar neatšventėte gimtadienio.

Mergelė (08 23–09 23). Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką išgirstumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos tylima, garsiai nesakoma. Geras laikas aptarti jūsų reikalo finansavimą su įtakingais asmenimis. Palankios komandiruotės, susitikimai su užsieniečiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera proga spręsti finansinius klausimus – rasite išeitį. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite. Jei šiandien kas nors nepavyks, atidėkite tai rytdienai, kai savaime viskas susidėlios taip, kaip jums reikia.

Skorpionas (10 23–11 23). Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys sutuoktinis, tėvai, jei tam priešinsis įtakingas asmuo.

Šaulys (11 23–12 22). Nors jausite jėgų stygių, lyg tyčia padaugės darbų ir rūpesčių. Vis dėlto jums padės seni draugai, bendradarbiai, palaikys šeima. Nepersidirbkite, būkite atidesni maisto kokybei, daugiau miegokite. Geras laikas pradėti dietą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Geras metas – išspręsite net sudėtingiausias problemas veikloje bei asmeniniame gyvenime. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Beje, manoma, kad šiandien likimas apdovanoja pinigais, turtus tiems, kurie jų užsitarnavo.

Vandenis (01 21–02 20). Būtina nusiraminti: pasistenkite priimti gyvenimą tokį, koks yra. Verta namie užsiimti nemaloniais, nuobodžiais, bet privalomais darbais. Palanku tvarkyti paveldėjimo reikalus.

Žuvys (02 20–03 21). Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis. Gera proga atvirai pasišnekėti su tėvais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.