Palmira patarė atsipalaiduoti ir pasikliauti nuojauta

Ramus atsipalaidavimo metas. Bet kokiu atveju būtų geriau, jei laikytumėtės

Diena atskleis paslapčių – galite sužinoti gal netikėtų, tačiau reikšmingų dalykų.<br>123rf nuotr.
Diena atskleis paslapčių – galite sužinoti gal netikėtų, tačiau reikšmingų dalykų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:56 AM

Tad jei dažniau ilsėsitės, o namie nesiaiškinsite, kas čia šeimininkas, kas tempia visą naštą, kas visus išlaiko, nebus progų suirzti.

Beje, šeimos interesai šiandien,vasario 25-ąją, trečiadienį, palyginti su profesiniais, turėtų būti svarbiausi ir tvarkomi pirmiausia.

Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – nebus lengva susitelkti, tad padidės atsitiktinių klaidų tikimybė. Beje, diena atskleis paslapčių – galite sužinoti gal netikėtų, tačiau reikšmingų dalykų. Nuojautos bus aiškiaregiškos. Tiks spėti ateitį, kurti eiles. Verta klausytis daugiau meditacinės, religinės muzikos.

Raskite laiko pabūti gamtoje prie vandens telkinio. Pasistenkite daugiau gerti gryno vandens. O štai svaigalų, ypač stipriųjų, geriau vengti. Itin palanku nešioti ametistą.

Ši diena yra viena mistiškiausių metuose. Tobulai išsirinksite ir įsigysite svajonių kvepalus. 

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai įspėjimas ne tik apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą; valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilintųsi svetimas šuo, katė – išties esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu, rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas, rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis iki 11 val. bus geras imtis aktyvios veiklos, tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, vėliau – kritinis metas, netinkamas nei atsakingiems susitikimams, nei susitarimams; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Smagi diena, jei nesileisite išprovokuojami įsivelti į ginčą. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, ant artimųjų nepykite dėl kritikos – galite būti pernelyg ambicingi.

Jautis (04 21–05 21). Palankus, naudingas metas. Vis dėlto derėtų kiek blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Svarbų reikalą geriau atidėti rytdienai. Labiau pasisaugokite pataikūnų.

Dvyniai (05 21–06 22). Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai: per jį dar bus problemų.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubinkite įvykių – atsakingiems reikalams tvarkyti diena netinkama, atidėkite juos kitai savaitei. Būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais, nes galite ką nors supainioti, pamesti.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau planuokite, bet ekspromtų irgi venkite. Vis dėlto tai gerų pokyčių laikas – rasite gerą išeitį iš keblios padėties ir sutiksite tikrų draugų, galinčių padėti.

Mergelė (08 23–09 23). Net jei jums viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite – kita savaitė bus palankesnė. Galite be reikalo užsispirti ar susikivirčyti su šefu (jis šiaip jau jums palankus), tėvais (linki tik gero), nes bus sureikšminami nežymūs nesutarimai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone ir mažiau sukite galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui, butui statyti ar įrengti. Kai kas gali pranešti jūsų sutuoktiniui apie flirtą komandiruotėje ar poilsiaujant.

Skorpionas (10 23–11 23). Daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratinėms problemoms spręsti. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių. Didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Rasite puikų kompromisą: ir avis liks sveika, ir vilkas sotus. Atsargiau priimkite svarbų finansinį sprendimą, net jei jis iš pirmo žvilgsnio atrodo nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų tvarkant su pinigais ar turtu susijusius reikalus. Stenkitės susitaikyti su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Svarbių, skubių reikalų nederėtų atidėti rytdienai. Tiesa, ir šiandien ne ką suspėsite: daug kas strigs, trūks jėgų, sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkminga diena – daug kas pavyks savaime, ypač jei remsitės šeimos nuomone, pagalba. Stenkitės daug nekalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški prie vairo.

Žuvys (02 20–03 21). Paslaptingas vidinio susikaupimo metas, kai verta daugiau laiko praleisti namie. Beje, saugokitės, kad kas nors nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų. Tiktų tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta susijusius reikalus. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.