Palmira priminė, kad verta pasirūpinti benamiais gyvūnais

Rytmetys nepalankus, iki 12 val. nederėtų imtis atsakingų reikalų, įsipareigoti, pasirašyti lemtingų dokumentų – svarbius reikalus dera tvarkyti vėliau. Antra dienos pusė siejama su karminiu atpildu, kai gaunama tai, ką per mėnesį užsitarnauji.

Jei sutiksite benamį gyvūną, neužmirškite jo pašerti.<br>123rf nuotr.
Jei sutiksite benamį gyvūną, neužmirškite jo pašerti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 6:21 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:11 AM

Šis laikas naudingas socialiniams reikalams tvarkyti, finansinėms problemoms spręsti – rasite naujų galimybių. Prasminga apgalvoti ilgalaikius dalykinius planus, aptarti juos su asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai, priimti atsakingus karjeros sprendimus.

Po pietų gerai su viršininku aptarti jūsų uždarbio perspektyvas, pasirašyti finansinius susitarimus. Palanku apsispręsti dėl pinigų investavimo.

Diena palanki pažintims užmegzti, romantiškiems pasimatymams. Geras laikas šeimos šventėms. Beje, šiandien svarbu valgis, tad svarbesnius reikalus verta aptarti užkandžiaujant.

Puiku pakviesti pietų ar vakarienės asmenį, kuris jums patinka, su kuriuo norite turėti reikalų ar tiesiog siekiate, kad jūsų santykiai taptų glaudesni, šiltesni, draugiškesni (romantiški).

Gera proga labiau pasirūpinti benamiais gyvūnais. Manoma, kad šiandien itin palanku juos pašerti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba, jei buvote kailinius apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga.

Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors surašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai su jumis bus pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus poilsiui su šeima, tinkamas aplankyti seniai nematytus draugus, giminaičius.

Avinas (03 21–04 21). Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Jautis (04 21–05 21). Nuo 12 val. palankus metas sandoriams, finansinėms problemoms spręsti. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Dvyniai (05 21–06 22). Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams ir išgirtai informacijai.

Vėžys (06 22–07 22). Neforsuokite situacijos, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Labiau tikėkite tuo, ką sako tėvai ir draugai, su kuriais daug metų bendraujate.

Liūtas (07 22–08 23). Tikėkite savimi, tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Kita vertus, šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Tinkama diena ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Mergelė (08 23–09 23). Tinkamas laikas atsakingam pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro ir jėgų. Mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus – šiuo metu jūsų planai gali netikėtai keistis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Perspektyvus laikas, ypač žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori niekam nežinant sutvarkyti – jiems nusišypsos laimė. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką išgirstumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos garsiai nekalbama.

Skorpionas (10 23–11 23). Gera proga spręsti finansinius klausimus – rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite.

Šaulys (11 23–12 22). Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys sutuoktinis, tėvai, jei tam priešinsis įtakingas asmuo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jėgos metas: imkitės visų darbų, kuriuos kraus vadovybė, nes būtent dabar būsite pastebėti, įvertinti. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas.

Vandenis (01 21–02 20). Geras metas – išspręsite net sudėtingiausias problemas. Palanku tvarkyti vaikų reikalus.

Žuvys (02 20–03 21). Tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, greitai naudos nebus. Palanku tvarkyti atsakingus šeimos, namų reikalus, ypač susijusius su nekilnojamojo turto įsigijimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.