Astrologės S.Liepienės horoskopas vasario 28–kovo 6 dienoms

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvys pradeda planuoti didžiuosius darbus namuose, be to, atsiranda asketiškos tvarkos poreikis.
Žuvys pradeda planuoti didžiuosius darbus namuose, be to, atsiranda asketiškos tvarkos poreikis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 11:42 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:13 AM

Asketiškai. Žinodami, kad būtinai atsiras kas nors, kas gali išgelbėti patekus į bėdą, šiek tiek atleisite vadeles. O tai sukels nedidelį tinginystės priepuolį. Jis netruks ilgai, tačiau išmuš iš vėžių, todėl grįžti prie įprasto gyvenimo ritmo bus nelengva. Pradedami planuoti didieji darbai namuose, be to, atsiranda asketiškos tvarkos poreikis. Atsisakoma senų ir nereikalingų daiktų.

AVINAS (03 21–04 20)

Impulsas. Greitai, staiga, impulsyviai, negalvojant apie pasekmes, apie tai, kas bus ar gali būti. Viskas vyksta čia ir dabar, neatidėliojant, nederinant, neklausiant. Lėkti šuoliais nėra blogai – per trumpą laiką padaroma daug, bet greitai pavargstama ir nepastebimos kliūtys. Viskas bus gerai, jei jūsų antroji pusė bus išsiilgusi nuotykių taip, kaip to trokštate jūs. Bėda ta, kad nuotaikinga savaitė gali sukelti rūpesčių virtinę.

JAUTIS (04 21–05 21)

Geriau. Stebuklų nebus, gyvenimo kito jums niekas nepasiūlys, o rūpesčių, susijusių su partneryste, netrūks. Ir ne todėl, kad nemylite ar jūsų nemyli. Pradeda skirtis požiūris į pareigas. O kaltųjų ieškoti neverta, viską galima išspręsti tik kalbantis. Finansiniai reikalai nėra tobuli, bet situacija žymiai geresnė nei prieš mėnesį. Trokštantiems naujovių dar teks palaukti, nes malūno sparnus suka ne jūsų vėjas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dabartis. Su namais susiję ir rūpesčiai, ir džiaugsmai. Tai, ką galite padaryti vieni, nedžiugina. Bet tai, ką darote drauge, jau yra kūryba. Todėl tegul visas šeiminis gyvenimas šią savaitę bus paremtas kūrybingumu. Nesižvalgykite atgal, neatsakinėkite į buvusių mylimųjų laiškus, nerašykite ilgesingų žinučių. Viskas, kas praėjo, – saulėta ir gražu, bet kaip pernykščiai lapai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vanduo. Nereikia krimstis dėl to, ko negalite pakeisti. Geriau iš naujo įvertinkite susiklosčiusią situaciją. Paaiškės, kad ne taip jau viskas pilka, kaip jums atrodė. Tiesiog tai lietaus debesys. O vanduo ir sapne, ir gyvenime nuplauna viską, kas užsiliko. Tegul ir plauna. Rūpės gyvenamoji vieta, turtai. Šių klausimų nebandykite paspartinti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Įvertinimas. Esate žavūs, bet namiškiai tai ne visada supranta ir skiria jums pačius nuobodžiausius darbus. Tai nėra blogai, nes padeda tobulėti. O ir tiems būtiniems darbams šį savaitgalį neliks laiko – bus naujų pramogų ir užsiėmimų. Jus vertina darbe, kolegos draugiškai pavydi entuziazmo. Tai laikas, kai galite sulaukti pagyrimų, apdovanojimų, bet ne finansinės naudos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šukės. Surinkti tai, kas sudužo, nesunku, bet iš naujo sustyguoti santykius – sudėtinga. Todėl rinkite žodžius ne tik tada, kai norite pasimeilinti, bet ir pykdami ar bardamiesi. Neverta priminti visų nuodėmių nuo Ievos ir Adomo laikų. Geriau patylėkite ir problemą išspręskite be triukšmo. Jeigu savaitgalis praeis be skambesio ir duženų, tai savaitė bus sėkminga. O jei pradėsite nuo ginčų – smulkios šukės pabirs ir darbe.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Varomoji jėga. Neužtenka entuziazmo, nuostatos ir noro. Reikia stengtis, kad tai, kas buvo jūsų gyvenimo tikslas, juo ir išliktų. Neatsisakykite svajonių dėl vienos ar dviejų nesėkmių. Jums reikia padirbėti, rasti kitą būdą, kitą darbo stilių, kad judėtumėte pirmyn. Tai, kad kažkas jus aplenkė, neturi stabdyti. Tai turi virsti varomąja jėga, padedančia įnirtingiau siekti savo tikslo.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Svarbu nepasiduoti. Laikas buvo sudėtingas, o kai kam ir ašaringas. Bet užteks šniurkščioti nosimi, reikia pradėti džiaugtis. Negalite baigti darbų? Ieškokite pagalbininko. Nesusitariate namuose? Pakalbėkite su draugais, išklausykite patarimų ir pasielkite, kaip jums atrodo teisinga. Neturite laiko? Nieko baisaus, niekas jo neturi. Bandykite net pačioje klampiausioje situacijoje rasti kupstą, ant kurio atsistojus matyti saulėtas krantas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Idealas. Ieškoti idealų – ne visada smagus darbas. Kartais – betikslis, varginantis ir neduodantis rezultatų. Todėl ateina laikas, kai reikia suprasti, kad viskas, ką svarstėte, apie ką galvojote, ko ieškojote ir vylėtės, tiesiog paseno, atgyveno. Ir liaukitės ieškoti. Tai, ko jums reikia, ateis savaime, nespaudžiant ir nepilstant iš tuščio į kiaurą. Idealų nėra. Na, nebent jūs tas vienintelis ir nepakartojamas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Našta. Sumaištis ne tik darbe, bet ir namuose. Jūs norite pasielgti teisingai. Norite, kad ir kiti taip elgtųsi, bet, atrodo, praradote viltį, jog taip gali nutikti. Todėl viską, ką sugebate, užsiverčiate ant pečių ir bandote nešti. Neškite, bet nepatrūkite, juo labiau kad tikrai yra žmonių, kurie gali dalytis su jumis ne tik darbais, bet ir atsakomybe. Leiskite jiems pasireikšti. Neatimkite galimybės ir kitiems pasirodyti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Saviti. Svarbu ne tai, kaip gyvenate, o kaip pasirodysite. Gali būti, kad pateksite visai ne ten, kur planavote, pamatysite šį tą naujo, įdomaus, galbūt net jums nepriimtino. Kita vertus, pažinimas įkvepia judėti pirmyn, padeda rasti tobulėjimo kryptį. Laikas ne itin palankus finansinėms investicijoms, deryboms su juridinėmis bendrovėmis, bet atveria langus, pro kuriuos plūsteli magija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.