Palmira įspėjo: laikas įtemptas, venkite konfliktų

Pirmadienis, kovo 2-oji, kiek įtemptas, kai reikia vengti ginčų, konfliktų. Kita vertus, tai palankus metas įvairiems susitikimams, deryboms, darbui su dokumentais, keistis informacija.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:39 PM

Jei jūsų veikla susijusi su pinigais (ypač grynaisiais), būkite atidesni, tai keistas laikas, kai pinigai ima ir dingsta.

Beje, tądien itin palanku ką nors paaukoti, padovanoti, pasirūpinti tais, kam už jus blogiau (tikrai tokių rasite) – labdaringiems gestams pats laikas.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinius, ypač vienodus daiktus – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Turite puikią progą atlikti tai, ko anksčiau nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti. Jus lydės sėkmė, kad ir kuo užsiimsite. Gera diena bendrauti su vaikais, meilės pasimatymams, romantiškoms išvykoms. Beje, galite gauti žinią ar susitikti su asmeniu, kurį kažkada mylėjote.

Jautis (04 21–05 21). Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Palanku spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aptarti senus nesklandumus su mylimu žmogumi. Tiktų ką nors vertinga nupirkti savo tėvams, taip pat įsigyti kokį antikvarinį daiktą (meno kūrinį) namams.

Dvyniai (05 21–06 22). Sėkmingas laikas, tik venkite daug, juolab tuščiai kalbėti, žadėti, mokėkite saugoti draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį. Tinkamas metas kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos į senus draugus, nors gali taip nutikti, kad patiems teks jais pasirūpinti...

Vėžys (06 22–07 22). Gerai užsiimti užvilkintais reikalais. Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus bei poreikius. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, giminaičius aplankyti. Galimas ir senos skolos gr1žinimas.

Liūtas (07 22–08 23). Svarbų sprendimą reikėtų patiems priimti, tik geriau įsiklausykite į savo vidų. Verta pakovoti ir už seną prarastą reikalą, pasikalbėti seniai rūpimu klausimu su draugu ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Tinkamas konfidencialiam dalykinių, finansinių problemų sprendimui. Tik nebūkite iki galo atviri, neskubėkite patikėti visų savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties saugotoju – aplinkiniai jumis pasitikės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su draugais ir savo šefu, spręskite jų padedami svarbų klausimą. Dabar tinkama proga atnaujinti kažkada buvusį naudingą reikalą, o gal ir seną bičiulišką ryšį?

Skorpionas (10 23–11 23). Nepraraskite kantrybės, likite atkaklūs, užsispyrę: ir palengvėle viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti pagalbos iš aukšto asmens – verta kreiptis su prašymais. Vakaras geras susitikimams neoficialioje aplinkoje su įtakingu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 22). Pasidžiaukite savo pasiekimais, aplinkinių pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Vakaras tinkamas išsiruošti į svečius ar pas draugus, giminaičius pas save pasikviesti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos – tai padės teisingai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Tinkamas laikas skoloms, mokesčių reikalų tvarkyti. Beje, gali tekti mokėti seniai pamirštą skolą... Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Vandenis (01 21–02 20). Palankus metas susitikimams, susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti. Šiandien nesunkiai rasite kompromisą, susitaikysite su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras taps smagus, jei su antrąją puse aplankysite senus draugus.

Žuvys (02 20–03 21). Darbai sparčiai eisis ir rūpesčiai ims sklaidytis – svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės bei labiau patausotumėte sveikatą. Būtina daugiau ilsėtis bei džiaugtis kiekviena akimirka...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.