Astrologės S.Liepienės prognozės kovo 3–9 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Žuvims ne kiekviena meilė suteikia džiaugsmą, laimę, sužadina norą skraidyti.
Žuvims ne kiekviena meilė suteikia džiaugsmą, laimę, sužadina norą skraidyti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:56 PM

Savaitė bus panaši į judriąją valandėlę. Su žaidimais, netikėtomis gyvenimo estafetėmis ir santykių aiškinimusi. Vieniems pavyks tai padaryti gražiai, įdomiai ar net smagiai, kiti įsivels į konfliktus, ekstremalias situacijas ir sunkiai galės jas suvaldyti. Kad ir kaip klostytųsi ši savaitė, ji – viena įspūdingiausių per šiuos metus, nes šiomis dienomis vis tiek kas nors įvyks ir jos tikrai nebus nuobodžios.

Jautis (04 20–05 20)

Jei manote, kad viską galite patys, kad daug ką lemia jūsų žavesys, klystate, nes nematote aiškios situacijos. Yra daugybė dalykų, kurių nežinote, sričių, kuriose informacija tiesiog slepiama. Ir tai, kad kas nors kur nors vyksta jums už nugaros, nėra paiki įtarimai. Iš tiesų jūs kai kam nepatinkate ir jus norima truputį stumtelėti. Gali būti, kad jiems nepavyks, bet įtampa kils. Paramos namie daug nesitikėkite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Planai nesikeičia, bet ir nevirsta realybe. Stringa ne tik dėl nepalankių aplinkybių, bet ir todėl, kad jūs negalite susikaupti, išgryninti savo idėjos. Smulkių kliūčių atsiranda ne tik tvarkant dokumentus, planuojant keliones, bet ir bendraujant. Prasilenkiama laike. Todėl neverta spausti to, kas negali būti įgyvendinta. Bet yra tikimybė, kad vienkartinis, trumpalaikis projektas pasiseks dar šią savaitę.

Vėžys (06 21–07 22)

Abejonių kėlę darbai pajuda, atsiranda pasitikėjimas savimi. Vėl žinote, kad tai, ką dabar darote, yra teisingas pasirinkimas. Tačiau nepamirškite, jog šią savaitę turite pasinaudoti laisvu kilimo taku, nes jei atidėliosite, pritrūksite drąsos ir viskas nusitemps į mėnesio pabaigą. Asmeniniame gyvenime be pokyčių: mylite, esate mylimi, o jei kyla kokių nors minčių, tai nereiškia, kad jos teisingos.

Liūtas (07 23–08 22)

Entuziazmas liejasi laisvai. Atrodytų, lyg visas pasaulis priklauso jums, pagal jūsų įstatymus gyvena aplinkiniai. Pojūtis geras, bet jis nėra teisingas, nes daugelyje situacijų net nematote, kas vyksta, nesuvokiate (o gal nenorite suvokti), kad visas šis pakylėjimas laikinas. Pasinaudokite savo populiarumu, palankia nuomone ir geranoriškais globėjais – ką nors sukurkite ateičiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Pavasaris kažkur užtruko, bent jau jums, ir jūsų nuotaikos nėra pačios geriausios. Truputis melancholijos, šiek tiek irzlumo, nepasitenkinimo ir šis pilkas kokteilis gyvenimą padaro sudėtingą ne tik jums, bet ir tiems, kurie šalia. Gali būti, kad aplinkiniai pasistengs tuos rūkus išsklaidyti ir savaitės pabaigoje sulauksite nedidelės šventės, kuri bus suruošta išskirtinai jums.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų kelias šią savaitę ypač įdomus. Per partnerį ateina naujų pasiūlymų, atsiranda naujos veiklos. Ir net jei dar tik svarstysite šių pasiūlymų realumą, galimybes juos įgyvendinti, jūs jau paleisite mechanizmą, kuris pradės gaminti reikalingas mintis reikalinga kryptimi. Čia kaip sniego mašina: žiemos nėra, o procesas vyksta. Todėl būkite dėmesingi antrajai pusei, daugiau laiko skirkite ne tik pokalbiams, bet ir bendriems pomėgiams.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jums atrodo, kad turite tai, ko norėjote, kad galite tai, apie ką svajojate. Tačiau visada atsiranda kas nors, kas kliudo, jaukia planus, sukeičia veikėjus vietomis ir rezultatas visai ne toks, kokio tikėjotės. Neaišku, kaip būtų, jeigu būtų. Laikotarpis, kai taupoma, kaupiama svajonės išsipildymui, tęsiasi, svajonė artėja, bet dar nesipildo. Laukiantiems meilės reikia dairytis, ji visai greta.

Šaulys (11 22–12 21)

Pavasaris ateina kartu su meile. Ir kol nejaučiate greitesnio širdies plakimo, kol nematote akių, kurios žvelgia į jus įsimylėjusios, žiema ir nepasitenkinimas būtimi išlieka. Neskubėkite keisti darbo ar veiklos srities, nes keisdami darbą keičiate gyvenimą, savo įpročius ir reikalavimus sau. Jei esate pasiryžę šiam žingsniui – pirmyn. Bet jei bijote permainų, luktelėkite, kol neabejosite tuo, ką darote.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Net ir pilkiausia siena gali pasirodyti aukštu laiptu į naują gyvenimą, naują kokybę, kūrybą. Todėl ne visas kliūtis reikia apeiti – kartais jas verta tiesiog įveikti. Ir dabar toks metas, kad lipdami galite laimėti daugiau nei laukdami, kol viskas susitvarkys savaime.

Vandenis (01 20–02 18)

Žodžio magija. Labai daug kas priklauso ne nuo to, ką pasakėte, o kaip. Nuo intonacijos, tembro. Žodis dabar yra ginklas. Galite gauti, laimėti, užkariauti, tik reikia pasakyti taip, kad būtumėte išgirsti, suprasti. Gal kiek idealizuojate, pernelyg pasitikite savimi, tačiau vis tiek kalbate ir tai, ką reikia, ir tai, ko ne. Pačioje artimiausioje aplinkoje nemažai konfliktų, tačiau jie trumpalaikiai, greitai išblėstantys.

žuvys (02 19–03 20)

Ne kiekviena meilė suteikia džiaugsmą, laimę, sužadina norą skraidyti. Gali būti, kad dabartinis jausmas nušluos viską, kas yra gero, patikimo, stabilaus, ir paliks tik abejones. Bet tai netruks labai ilgai – dar savaitė, ir gyvenimas grįš į savo vėžes. Finansiniais klausimais jums niekas negalės patarti, nes dabar tik jūs žinote, kur uždirbti, kaip išleisti ir kaip išsireikalauti tai, kas jums teisėtai priklauso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.