Palmira nustebino: gali nutikti, ko tik norite

Trečiadienis, kovo 4-oji, – netikėtumų diena tvarkant reikalus ir bendraujant su mylimu žmogumi, kai sužinote įdomių dalykų, sutinkate nepaprastus žmones, pajuntate nelauktus jausmus.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei buvo lietinga.<br>123rf nuotr.
Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei buvo lietinga.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:44 PM

Gali nutikti kas tik nori. Ko gero, tam nebūsite pasiruošę, tačiau atsiras galimybių viską sutvarkyti pakankami gerai ir greitai, nors ir neįprastu būdu.

Beje, tai įkvėpimo metas dirbantiems kūrybinį darbą – gali kilti išskirtinių, net šokiruojančių sumanymų. Itin įkvėps bendravimas, tad neatsisakykite susitikimų su draugais.

Iki 16 val. 55 min. tinkamas veiklai, naujiems darbams pradėti, svarbiems reikalams tvarkyti. Taip pat bus palanku tvirtinti svarbius sandorius, pasirašinėti reikšmingus dokumentus.

Tiesa, nebūkite patiklūs, lengvabūdiški, neskubėkite, atidžiai įsiklausykite į nuojautas. Didesnis atidumas reikalingas tvarkant dokumentus ir finansinius reikalus. Viską tikrinkite, aiškinkitės: galimos paslėptos finansinės problemos. Pirkdami vertingą daiktą irgi būkite atsargūs – ieškokite užmaskuotų defektų.

Po 16 val. 55 min. prasideda kritinis laikas, kai tampa itin svarbu kontroliuoti emocijas, elgtis atidžiai, atsargiai – tai sudėtingas, įtemptas laikas, kai išauga konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei buvo lietinga. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks nors stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų draugiškai nusiteikęs svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai lotų, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis kritinis, nepalankus svarbiems, ypač finansiniams, reikalams tvarkyti; patartina vilkėti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Iki 14 val. neblogas laikas, tad tiks ir reikalus tvarkyti, ir spręsti bendravimo problemas, ypač su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Vakarop avantiūrų venkite, taip pat stenkitės nepažeidinėti įstatymų ir taisyklių, susitarimų – nebus taip, kaip tikėsitės.

Jautis (04 21–05 21). Reikalai kiek strigs dėl dalykų, kurių negalėsite kontroliuoti. Tik labai neliūdėkite – problemos nebus neilgalaikės. Vakarą geriausia praleisti namie – tai netikęs metas viešnagėms, priimti svečius, taip pat aiškintis santykius su artimaisiais. Pasistenkite pamiršti visus rūpesčius, nuoskaudas. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 22). Ganėtinai veiklūs būsite pirmą dienos pusę – naudingi susitikimai ir gauti pasiūlymai. Tai tinkamas laikas pasirašyti ilgalaikius dokumentus. Vakare nepalanku ką nors pirkti, bus svarbu atsargiau važinėti automobiliu, derėtų labiau pasisaugoti vagių. Ir venkite ginčų – tiek darbe, tiek gatvėje, tiek namie – tai nemaloniai atsirūgs.

Vėžys (06 22–07 22). Gauti naujo darbo, pareigų pasiūlymai pirmą dienos pusę naudingi. Tai neblogas laikas pasirašyti sandorius, tvarkyti kredito reikalus. Po 16 val. 55 min. prasidės kritinis pilnaties metas. Tad vakare nederėtų tvarkyti svarbių finansinių reikalų. Taip pat netiks aiškintis santykių su antrąja puse, net jei jums atrodys, kad jūsų priekaištai per daug dideli, kad būtų galima tylėti.

Liūtas (07 22–08 23). Rytą galimas geras posūkis tvarkant reikalus, tik vakare nieko nesugadinkite. Vakaras daug kuo nepalankus, ypač moterims, – galite susipykti su mylimu žmogumi dėl tuščių ambicijų ar dėl kieno nors blogos valios.

Mergelė (08 23–09 23). Nepalanki diena. Netvarkykite skubių reikalų, nesiimkite nieko naujo, sunkaus. Nebūkite patiklūs – labiau saugokite paslaptis ir pinigus. Esminį dėmesį skirkite šeimai. Gali tekti susitikti su nemaloniu žmogumi iš praeities, sulaukti svečių, kurie jus apsunkins.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmą dienos pusę pakankamai aiškiai orientuositės situacijoje, vėliau būsite pernelyg emocingi bei neobjektyvūs, taip pat pernelyg priklausomi nuo draugų nuomonės, kuri nebūtinai bus teisinga. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Skorpionas (10 23–11 23). Kuo atidžiau atlikite užduotis darbe, sunkiausioms užduotims geriausias metas iki 15 val. 4 min. Vėliau būkite itin atidūs, dėl padarytų klaidų galite sulaukti vadovybės kritikos. Nebūkite vakare pernelyg griežti vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Šaulys (11 23–12 22). Pirma dienos pusė sėkminga svarbiems susitikimams, kelionėms. Vėliau nevertėtų reikšti savo nuomonės, susilaikykite nuo patarimų. Vakaras nepalankus vykti į svečius ar ką nors kviestis į namus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neskubėkite, ramiai stebėkite, kas aplink jus vyksta, ir nesistenkite kištis, nebent jūsų paprašytų. Beje, šiandien galite sužinoti tai, kas seniai nuo jūsų buvo slepiama, taip pat susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte, kurie slėpėsi nuo jūsų. Vakare labiau pasaugokite dokumentus, užrašų knygutes, asmeninius daiktus, rankines, pinigines ir automobilius, kad jų nepamestumėte ar vagių nepritrauktumėte.

Vandenis (01 21–02 20). Jums lengva ir malonu bendrauti – aplinkiniai jus palaikys. Tiesa, tokia sėkminga bus tik pirma dienos pusė. Vakarop reikėtų atsiriboti nuo svetimų (plačiąja prasme) bei jums nemalonių asmenų: deja, būsite neobjektyvūs ir neatsargūs – galite pasakyti tai, ko nereikėtų, įsivelti į konfliktą su artimu žmogumi ar kokiu nors pareigūnu.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite darbingi, pavyks atlikti tai, ką buvote uždelsę. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, net užbėgti darbais į priekį – dabar jėgų pakaks ir sunkiems darbams atlikti. Antrą dienos pusę, o ypač vakare, būkite atidesni sveikatai, labiau pasisaugokite asmeniniame gyvenime. Vakaras gali būti kiek įtemptas – venkite ginčų bei rizikingo vairavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.