Rytų horoskopas kitai savaitei – Jaučius nudžiugins didesnė alga

Kas turi vengti skubių sprendimų, o kam svarbu nepražiopsoti galimybės pakilti vienu karjeros laipteliu? Ką Rytų horoskopas pranašauja kitai savaitei? Šie klausimai svarbūs tiems žmonėms, kurie neištvertų nė dienos be astrologinės prognozės.

Rytų horoskopas kitą savaitę dosnus Dvyniams: „Jūs ne tik pakelsite savo autoritetą, bet ir smarkiai pagerinsite savo finansinę padėtį“.<br>123 rf nuotr.
Rytų horoskopas kitą savaitę dosnus Dvyniams: „Jūs ne tik pakelsite savo autoritetą, bet ir smarkiai pagerinsite savo finansinę padėtį“.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 12:47 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:11 PM

Ožiaragiams astrologas rekomenduoja artimiausiomis dienomis nepriiminėti jokių skubotų sprendimų. Ramiai reaguokite į visus įvykius ir dukart pagalvokite prieš žengdami bet kokius žingsnius. Jei paisysite šių patarimų, tai išvengsite nereikalingų konfliktų su aplinkiniais. Palankios dienos – antradienis ir trečiadienis.

Vandeniai neturėtų be didelės būtinybės prisiimti rimtų dalykinio pobūdžio įsipareigojimų. Būtų geriausia kitą savaitę susumuoti rezultatus, apgalvoti savo veiksmus ir ištaisyti ankstesnio laikotarpio klaidas. Darbe nesiginčykite su vyresnybe, kadangi didelė aštrių konfliktų tikimybė. Sėkminga diena – pirmadienis.

Žuvys turėtų nepražiopsoti galimybės palypėti karjeros laiptais, kadangi planetos sudaro visas tam reikalingas prielaidas. Labai galimas dalykas, kad į jus bus atkreiptas dėmesys, ir jūs gausite naudingą dalykinį pasiūlymą, galintį duoti gražaus pelno. Jums sėkmingos dienos – pirmadienis ir sekmadienis.

Avinai kitą savaitę turės progą susirasti įtakingų globėjų ir užmegzti naudingų pažinčių su reikalingais žmonėmis. Jie jums padės išspręsti visas tarnybines ir buitines problemas. Bet pirmiausia pasikliaukite savo nuojauta, o jau tik po to prašykite aplinkinių patarimų. Sėkminga diena – antradienis.

Jaučius nudžiugins žinia apie didesnį darbo užmokestį. Kitą savaitę galite būti paskirti į naujas, geriau apmokamas pareigas. Astrologas jums pataria ramiai sutikti šią žinią ir pamažu kaupti pinigus, kurių netrukus gali prireikti. Palanki diena – ketvirtadienis.

Dvyniai ateinančią savaitę galės išmėginti savo jėgas naujoje veiklos srityje. Jeigu jūs imsitės darbo, kurio iki šiol nedirbote, tai, pasak astrologo, problemų nebus: jūs ne tik pakelsite savo autoritetą, bet ir smarkiai pagerinsite savo finansinę padėtį. Svarbiausia – nebijokite naujovių. Sėkmingos dienos – antradienis ir trečiadienis.

Vėžiams ateinančiomis dienomis ypač seksis megzti svarbias pažintis ir rengti susitikimus. Galimas dalykas, kad nauji žmonės, atėję į jūsų gyvenimą, pasiūlys jums originalių idėjų ir atvers naujas perspektyvas. Jūsų autoritetas akivaizdžiai padidės, tai sudarys pagrindą teigiamiems tarnybinės ir visuomeninės padėties pasikeitimams. Savaitės pabaiga žada įdomų bendravimą su senais pažįstamais. Palankios dienos – trečiadienis ir ketvirtadienis.

Liūtams prasideda laikotarpis, tinkamas tarnybinėms problemoms spręsti. Galimas dalykas, kad teks gilintis į teisinius klausimus ir juridinę dokumentaciją. Galimos netikėtos pajamos ir pažintys su įtakingais žmonėmis, kurie ateityje teiks jums neįkainojamą pagalbą. Paramos sulauksite ir iš artimo žmogaus. Palankios dienos – penktadienis ir šeštadienis.

Mergelių laukia malonūs įvykiai profesinėje sferoje. Ypač seksis tiems po šiuo Zodiako ženklu gimusiems žmonėms, kurių veikla susijusi su kūryba. Drąsiai imkitės kebliausių darbų, jūs tikrai juos atliksite ir pasieksite pageidaujamą rezultatą, kuris pasireikš solidžiu materialiniu atlygiu ir kopimu karjeros laiptais. Jums sėkmingos dienos – penktadienis ir šeštadienis.

Svarstyklės kitą savaitę turi pasikliauti tik savo jėgomis. Negalima atskleisti savo planų kitiems žmonėms, kitaip nieko iš jūsų sumanymų neišeis. Be to, jokiu būdu nepasitikėkite informacija, kurią pateiks mažai pažįstami žmonės arba potencialūs partneriai. Palankios dienos – sekmadienis.

Skorpionams astrologas pataria visus svarbius reikalus tvarkyti pirmojoje savaitės pusėje. Jeigu jūs turite surengti dalykinį susitikimą ar derybas, tai pasistenkite tatai padaryti iki ketvirtadienio, kadangi vėliau jūsų kelyje gali atsirasti kliūčių, kurios kardinaliai pakeistų visus planus. Sėkmingiausios dienos – pirmadienis ir antradienis.

Šauliai pajus didelį jėgų antplūdį. Visą savaitę jūs veiksite ryžtingai ir išspręsite visus svarbius uždavinius. Skirkite savo energiją kūrybai, darbams, susijusiems su namais ir šeima. Kaip žada astrologas, čia jūs pasieksite įspūdingų rezultatų. Jums sėkmingos dienos – penktadienis ir šeštadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.