Palmira įsitikinusi, kad atėjo puikus laikas susivokti savyje

Nurimstame – apima nušvitimas, viskas tampa aišku. Puikus laikas susivokti savyje, tad taikomės (su savimi ir pasauliu). Dingsta įtampa, nerimas, kaip ir raukšlės tarpuakyje... Šiandien bus svarbu nepykti (bent jau dėl to, kad mėnesiui jūsų veido išraiška liktų džiugi, maloni), blogai bus ką nors barti. Patartina užsiimti kasdieniais, įprastais darbais, ieškoti klaidų, jas taisyti.

Vakaras tinkamas neapsisprendžiantiems dėl meilės mesti burtą.<br>123rf nuotr.
Vakaras tinkamas neapsisprendžiantiems dėl meilės mesti burtą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 6:06 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:37 AM

Vakaras po 19 val. išskirtinai puikus meilės pasimatymams ir šventėms. Galimi nepaprasti susitikimai, neįtikėtinos pažintys su žmonėmis, kurie keis mūsų ateitį, požiūrį į bendravimą, meilę, padės tapti laimingiems. Šiandien įsižiebę jausmai ypatingi,o užsimezgusį naują ryšį galite vertinti kaip likimo dovaną.

Vakaras palankus ir vertingiems daiktams, ypač papuošalams, drabužiams, išskirtinei kosmetikai įsigyti.

Vakaras po 19 val. tinkamas ir neapsisprendžiantiems dėl meilės mesti burtą (monetą) per namų slenkstį, siekiant suprasti, kuris partneris tinkamesnis (tik prieš tai turite nuspręsti, kuri monetos pusė ką reiškia, su kuriuo partneriu susijusi).

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Jei regėjote kovą, mūšį ar ginklus, laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis idealus bendrauti su mylimu asmeniu, tobulas romantiškiems pasimatymams ir pažintims, taip pat įvairioms šventėms, vertingiems ar tiesiog gražiems, mieliems daiktams įsigyti, sekmadienis irgi palankus bendrauti, susitikti su tais, kurie jus palaiko.

Avinas (03 21–04 21). Tinkamas laikas ieškoti darbo, susitikti su darbdaviu ir pan. Tačiau šiandien itin svarbu pareiga šeimai, sutuoktiniui. Pamėginkite (jums tai puikai pavyks) ištaisyti bendravimo klaidas, atlyginti nuoskaudas. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Vakarą skirkite tik mylimam asmeniui.

Jautis (04 21–05 21). Tai džiaugsmo, nuoširdumo metas. Jums viskas sklandžiai klojasi. Tačiau jūsų vaikai, sutuoktinis šiandien turi būti dėmesio centre. Vakaras po 19 val. – džiaugsmo, meilės metas, žadantis ypatingas akimirkas.

Dvyniai (05 21–06 22). Svarbiems reikalams tvarkyti nėra tinkamas metas, nebent per tarpininkus ar telefonu. Namuose iš tiesų geriau praleisti daugiau laiko. Vakare surenkite artimiesiems mažą šventę – šio vakaro pokalbiai atvers naujas tiesas, padės geriau vieniems kitus suprasti, labiau pamilti.

Vėžys (06 22–07 22). Daugiau bendraukite, kalbėkite, aiškinkite apie savo projektus, planus, naujas idėjas. Jus išgirs, įvertins – paaiškės, kad turite aibę draugų ir sąjungininkų. Šios dienos pažintys laimingos, perspektyvios.

Liūtas (07 22–08 23). Itin svarbu bus draugų, partnerių, palaikymas, tad ir problemų vieniems spręsti nereikėtų – tarkitės, prašykite pagalbos. Būkite dosnūs, ir gyvenimas jums atsivers nauju žavesiu. Pradžiuginkite malonia smulkmena savo porą.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite drąsūs, ryžtingi, pakovokite už savo teises ir principus darbe. Tiesa, namie kovą už principus reikėtų keisti kova už meilę – likite nuoširdesni sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tylos, poilsio ir ramybės metas. Nepatartina persidirbti. Neblogas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams. Galima slaptas romantiškas nuotykis.

Skorpionas (10 23–11 23). Jūs nenustygstate vietoje, bet įvykių tempas nedidėja. Tiesa, kai kas netikėtai gali akimirksniu išsispręsti, ypač jei žinosite, kam paskambinti ir kaip pašnekėti. Pasikvieskite į namus geriausius šeimos draugus.

Šaulys (11 23–12 22). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, nuoširdaus ir naudingo patarimo. Vis dėlto varginti darbais savęs nereikėtų – mokėkite pasakyti „ne“ reikalams. Atidėkite rūpesčius kitai savaitei. O šiandien pasidžiaukite artimųjų draugija.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasisekimas garantuotas, tad dėl nieko nesijaudinkite. Galite sulaukti netikėto aukšto asmens užtarimo, paramos. Palankus metas bendrauti su žmonėmis iš toli.

Vandenis (01 21–02 20). Viskas, kas nutinka, – tik gyvenimo pamokos. Jei jums kas nors šiandien nepavyks, nieko baisaus, tik svarbu, kad suvoktumėte, kam viso to reikia. Tai iš tiesų šviesus laikas.

Žuvys (02 20–03 21). Taikykitės, draugaukite. Ieškokite sąjungininkų, tarpininkų. Pasikliaukite atsitiktinumu, manevruokite, neužsispirkite. Ir raskite laiko prisipažinti meilę savo porai. Šį vakarą jūs galite patirti nepaprastų įspūdžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.