Savaitė pagal Skirmą Liepienę: ramiai plaukios tiktai Žuvys

Kas jūsų laukia nuo kovo 7-osios iki 13-osios? Astrologė Skirma Liepienė prognozuoja neramią, atkyvią savaitę daugeliui Zodiako ženklų. Vieni ieškos nuotykių ir ekstremalių situacijų, kiti krimsis dėl padarytų klaidų, dar treti bus priversti aiškintis santykius, aptarinėti finansinius ar vaikų auklėjimo klausimus. Taiki ir rami savaitė laukia tiktai Žuvų. Sužinokite, ką astrologė žada jums.

Žuvų ženklo atstovų laukia rami savaitė.<br>123rf nuotr.
Žuvų ženklo atstovų laukia rami savaitė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2015-03-07 16:18, atnaujinta 2018-01-11 07:45

AVINAS (03 21–04 20)

Santykiai. Norite sugadinti santykius? Bandykite juos išsiaiškinti, suprasti, kodėl taip vyksta, kas kaltas ir kas pradėjo. Visos diskusijos ta tema yra pasmerktos. Todėl vertėtų vengti šios temos ir ginčų. Geriau jau komplimentas ne vietoje nei taikli pastaba. Išgyvenę sunkų savaitgalį džiaugsitės smagia savaite. Todėl visus dalykinius susitikimus ir mielus pasimatymus tiesiog atkelkite į darbo dieną.

JAUTIS (04 21–05 21)

Be nuostatos. Ateina laikas išbandyti ką nors nauja. Nesvarbu, ką apie tai kalbėjote anksčiau, ką buvote nusprendę. Gal net buvote apsisprendę ir pažadėję, kad to niekada nedarysite. Ateina laikas netesėti pažadų. Išbandykite naujas keliones, kitokius patiekalus, sporto šakas ar, rodos, nepriimtino žanro kiną. Svarbu laužyti visus nusistatymus ir griauti sienas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dabar. Nieko neatidėliokite, viską darykite dabar. Nesvarbu, kad esate pavargę, norite miego, o rytoj anksti keltis. Turite idėją? Pradėkite įgyvendinti dabar. Turite mintį, planą? Užsirašykite. Juk mūzos kaprizingos kaip moterys. Jos ateina, palaukia ir išeina. Jei neįvertinsite, jos vis rečiau užsuks, o vėliau visai jus apleis. Neleiskite, kad tai, ką sugalvojote, supratote, tiesiog užsimirštų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vertybės. Norisi viską perkainoti, suvokti savo poelgių, pasirinkimų svarbą, vertę. Kita vertus, to neįmanoma padaryti, nes negalima pasukti laiko atgal ir ištaisyti klaidų. O jei negalima nieko pakeisti, tai ir neverta krimstis ar bandyti ką nors susigrąžinti. Gyvenkite tuo, ką turite, eikite tuo keliu, kuriuo einate, bet priimkite pagalbą iš tų, kas nusiteikę jums padėti, parodyti, pamokyti. Leiskite atversti naujas gyvenimo knygas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Neplanuota. Jums visą laiką atrodė, kad valdote situaciją, kad šie santykiai tik draugiški, kad viskas telpa į jūsų nubrėžtą apsaugos ratą. Tačiau kažkuriuo metu viskas supleišėjo, išskydo ir liko tik tai, kas dabar jus kažkur tempia. Tai nėra blogai. Kaltę galite suversti pavasariui, ilgam laukimui ir panašiai. Dabar jūs žinote, kad tikrai įsimylėjote ir ne vienai dienai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Drumzlės. Atrodytų, viskas gerai, savo vietose. Ir darbai juda, ir namie viskas stabilu, bet vis tiek reikia ko nors, kas virpintų sielą, verstų ieškoti nuotykių, ekstremalių situacijų, kas statytų visą gyvenimą ant kortos. Gali būti, kad tai nėra taip ekstremalu ar rizikinga. Tačiau jeigu viskas išaiškėtų, šeiminiame gyvenime kiltų drumzlių. Todėl dar kartą pagalvokite, kada verta rizikuoti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Harmonija. Jei atrodo, kad gyvenimas stabilus, tai paklauskite, ką apie tai mano antroji pusė. Sužinosite tai, ko nežinojote. Gyvenimas – chaosas, o jūs nepadedate siekti tvarkos. Tvarkos ir nebus, nes jūsų ir antrosios pusės požiūris skiriasi. Kita vertus, galima rasti kompromisų net pačiose sudėtingiausiose situacijose. Tų kompromisų ieškant ir prabėgs savaitė.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tvarka. Atrodo, kad lošimai, rizika ir bandymai bet kokia kaina tapti turtingam, laimingam ar garsiam nepasiteisina. Reikia tvarkos rankinėje, piniginėje, darbe. Tai padaryti nėra paprasta, o ypač jei kūrybinė netvarka ir yra jūsų tvarka. Kita vertus, tai vidiniai dalykai. Ar bus įdomių įvykių, labiau priklauso nuo vaikų ir mylimo žmogaus, o ne nuo jūsų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Rimtumas. Pasistenkite nubrėžti ryškią liniją tarp to, kas jūsų ir svetima. Svetimu gėriu nesinaudokite, savo nemėtykite. Ieškokite savų idėjų ir galimybių pasistumti į priekį. Nesileiskite į abejotinas sutartis ar bendrus reikalus su mažai pažįstamais žmonėmis. Jūsų sąžiningumu gali būti pasinaudota kaip garantu, bet jūs tokio saugiklio neturite. Svarbius reikalus aptarkite su namiškiais. Kartais iš šalies viskas daug aiškiau.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Dūmai. Ne veltui sakoma, kad nėra namų be dūmų. Atrodo, kad dūmelis kils aiškinantis santykius, aptarinėjant finansinius ar vaikų auklėjimo klausimus. Tačiau tai nebus itin sudėtingos situacijos, greičiau sprendimo būdai pasirodys netikėti. Dar kartą patikrinkite, ar sumokėti visi draudimai, surinkti ir pristatyti dokumentai valstybinėms institucijoms. Filosofinis požiūris sumenkina problemas ir padeda jas išspręsti per vieną dieną.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vanduo. Gyvenimas – ne vanduo, bėgantis tarp pirštų. Bet koks veiksmas turi prasmę, jeigu jis tęsiasi. Todėl, kad ir kaip norėtumėte gyventi tik šia akimirka, neišdegs. Būsite priversti skubėti, kalbėtis, tartis, keisti tai, kas pradėta, įpusėta. Nėra nieko stabilaus, nors norite, kad gyvenimas tiesiog tekėtų, ir tiek. Savaitgalis gali būti audringas, o vėliau viskas aprims.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Draugiškumas. Jūs stengiatės, kad bendravimas su artimaisiais būtų malonus, šiltas, harmoningas. Bandysite susigrąžinti žmones iš praeities – tuos, su kuriais sieja prisiminimai, tuos, kurie kadaise buvo jūsų gyvenimo dalis. Kita vertus, nesunkiai rasite naujų bičiulių, kalbėsite apie tai, kas keičia dabartinį jūsų gyvenimą, drąsiai dalysitės patirtimi ir patarimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.