Astrologės S.Liepienės horoskopas kovo 10-16 dienoms

Avinas

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 9:17 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:21 AM

Tiek daug pavasarinių stebuklų, netikėtumų ir žavesio. Viskas su vidine ugnimi, skubėjimu ar net lėkimu pakniopstomis. Viskas atliekama greitai, lengvai, šuoliais. Labai puiku, nes galima nuveikti tikrai daug. Na, per tą skubėjimą jūs nepastebėsite smulkmenų, neužklius detalės. Todėl į savaitės pabaigą suraskite laiko pauzei, kad pasižvalgytumėte ir bent pamatytumete , kur šiuo metu esate ir kas šalia jūsų vyksta.

Jautis

Pokyčiai buvo netikėti, neplanuoti ir todėl jus užgriuvo nepasiruošus. Bet tai gali tapti naujo etapo pradžia, tai kaip riba tarp to, kas sena, atgyventa ir naujo. Ir nesvarbu ką dabar keičiate: šukuoseną, mašiną ar antrąją pusę. Tai vis tiek naujo etapo pradžia, naujos kokybės ir naujo pažinimo. Jei niekas iš aplinkinių tai nemato, tai taip pat nieko baisaus. Kol jūs susivoksite kas vyksta, gerai būtų, kad niekas nekomentuotų.

Dvyniai

Paskutinių savaičių, o gal net ir mėnesių, darbų planavimas labai netikęs. Ir nors jūs turite viltį, jog dabar jau viskas stabilizuosis ir bus kažkokios ribos, permainų vėjas viską sukuičia. Todėl patartina tiesiog dirbti maksimaliai, kai yra galimybė – ilsėtis, gerai išsimiegoti. Gali būti, kad emocinė pusė priklausys nuo jūsų senųjų ryšių, meilių ar šiaip žmonių iš praeities. Visus jų priekaištus ar įkyrias pastabas paverskite juokais, nesistenkite įrodyti savo tiesos.

Vėžys

Jūsų nesugebėjimas apsipręsti ar rizikuoti, kitus žmones gali erzinti. Bandymas išlikti neutraliais, teisingais ir niekur nesikišti patogus tik jums patiems. Aplinkiniai nuo to nesijaučia geriau. Dalyvaukite draugų, šeimos gyvenime, net ir tuo atveju, jei jums reikia išlipti iš komforto zonos, aukoti savo laisvalaikį ar tai sukelia neigiamas emocijas. Tik jausdami, padėdami, verkdami ar juokdamiesi sužinote koks tikras gyvenimas.

Liūtas

Sėkmės takas vis dar viengiuoja laimėjimų kalvomis. Ir viskas ko dabar imatės turi tęsinį, einasi lengvai, nesutinka kliūčių. Šiuo laiku jūs galite ne tik pasiekti labai daug, bet kartu pradėti visai naujus darbus, naujus projektus, o gal net ir naujai įsimylėti. Tačiau nepamirškite, kad sėkmės takas baigiasi ties namų slenksčiu ir či jūs nebeturite nei savo žavesio, nei sėkmės. Čia ta teritorija, kur jūs turite dirbti.

Mergelė

Lilitas jūsų ženkle dirba savo juodą darbą: jūsų norai tampa sunkiai valdomi, jūs norite daugiau dėmesio, šlovės, meilės. Jums reikia, kad jus pastebėtų, jumis gėrėtųsi. Jūs įdedate nemažai pastangų, kad taip ir būtų. Bet dabar nėra meilės laikotarpis, ypač savaitės pradžioje, nėra ir didelės sėkmės tarpsnis. Tačiau viskas palaipsniui išsipręs ir jūs vėl grįšite prie darbų, įprastų pareigų, bei savų pomėgių.

Svarstyklės

Šaltas bendravimas net ir su tais, kurie anksčiau buvo laukiami jūsų namuose. Viskas dėl noro apsaugoti savas emocijas, pergyvenimus, potyrius. Tai bandymas išsaugoti, užmaskuoti, kas svarbu, kas skaudina. Iki savaitgalio tai išblės, tačiau nuosėdos vistiek liks. Daugiau laiko skirkite šeimai, namams, naujiems palanams. Kalbos apie darbų ar būsto keitimą įgauna realių galimybių svorį.

Skorpionas

Nereikia žinoti visų atsakymų, tai nebūtina. Tiesiog gyvenkite, džiaukitės ir mėgaukitės tuo, kas vyksta aplink. Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį, bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekus ir padės susivokti savose klaidose. Todėl bandykite į viską pažvelgti paprasčiau, lanksčiau, su nedidele ironijos gaidele. Viskam savas laikas ir jūs turi išlaukti savo asmeninių atlaidų.

Šaulys

Kad ir kokie pavasariniai vėjai dvelktų, kad kokius gražiusius sapnus siųstų miego fėjos, jūsų liūdesys užgožia viską. Jūs ieškote keistų paaiškinimų kasdieniniam įprastam gyvenimui, jūs pradedate taupyti jausmus, emocijas, nerodote, nesifdalinate tuo ką turite. Ir skaudinate ne tik tuos, kurie greta jūsų, bet ir tuos, kurie pasitiki ir tiki jumis. Atsikratykite nepasitikėjimu, išveškite jį į kalnus ar tiesiog palikite ties žydinčiu žalčialunkiu.

Ožiaragis

Negalite būti savimi, tenka apsimetinėti draugišku, mielu ir visiems pakančiu. Ir pradžioje savaitės tai seksis, bet vėliau jūs pajusite, kad paskutinis lašas kaptelėjo į taurę ir mandagumas išsisklaidys kaip rūkas. Jusm geriau pasitraukti nuošaliau, apriboti bendravimą, nei stengtis būti geru visiems. Bendrame fone naminiai konfliktai tampa dar aštresni ir gali turėti ilgalaikes pasėkmes. Pagalvokite kas jums svarbu, o kas ne.

Vandenis

Jūs galite tapti žvaigžde savam rate, o antroji pusė labai šauniai šį įvaizdį palaikys. Jums tereikia bendrauti, pasakoti, dalintis informacija, sekti pasakas, linksmas istorijas, o kartais draugiškai kažką apšnekėti. Jei su jumis įdomu – jūs įvykių sukuryje. Tuo pačiu atsiras naujų žmonių jūsų artimiausioje aplinkoje, atsiras ir pavyduolių, kurie norės jūsų sėkmę ir laimėjimus pasisavinti, o nepavykus bent susišildyti šlovės spinduliuose.

Žuvys

Dar vienas apdovanojimas už sunkų ir ilgą darbą. Nors jums atrodo, kad kitaip ir negalėjo būti, tačiau ponia Sėkmė, čia nagus taip pat prikišo. Viskas ką galima laimėti, galima ir prarasti. Geriausios pergalės – nugalėti save, savo tinginį, savo blogus įpročius. Ir nesvarbu ar šie pasiekimai dietoje, darbe ar sporte. Svarbu tik tai, kad jūs įveikėte save, kad padarėte ir turite tai, ko troškote.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.