Astrologės Skirmos Liepienės horoskopas kovo 14–20 dienoms

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvys visą laisvą laiką skirs darbui, ateities vizijos kūrimui ir diskusijoms apie tai.
Žuvys visą laisvą laiką skirs darbui, ateities vizijos kūrimui ir diskusijoms apie tai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:12 PM

Tikslas. Azartas, norai ir galimybės. Visi, kas gali traukti jūsų roges, bus įkinkyti. Jums nesvarbu, kad pavasarėja ir norisi į kiemą. Jūs turite tikslą ir jo siekiate. Visas laisvas laikas skiriamas darbui, ateities vizijos kūrimui ir diskusijoms apie tai. Ir nesvarbu, kad kai kas jums nepritaria, nes jūs siekiate tikslo. Labai svarbu ne tik tai, ko trokštate, bet ir kokiais būdais tai darote. Atsakomybė išlieka.

AVINAS (03 21–04 20)

Vertinimas. Viskas sukasi apie permainas. Norisi pokyčių. Ir pirmiausia darbe. Aišku, niekada santykiai darbo kolektyve nebūna tobuli, visada atsiranda aštrių kampų, kurie kliūva. Vis dėlto tai, kad jūsų nepastebi ar nevertina, žeidžia labiausiai. Tai tiesiog užgauna savigarbą. Artimiausiomis dienomis viskas gali pasikeisti – arba jūs rasite naują darbą, arba jus pradės vertinti kitaip.

JAUTIS (04 21–05 21)

Vietoje. Atrodo, kad prisidirbote. Gal ne visi mato, gal ne visi supranta, bet patys jaučiatės nekaip. Taip ir turėtų būti. Viskas grįžta bumerangu. Gali būti, kad jūsų išsišokimai dabar matomi labiau nei anksčiau. Su šiuo blogu jausmu teks gyventi visą savaitę. Namuose – nieko ypatinga: sudužo viena kita lėkštė, kažkas pasakė riebesnį žodį, bet šiaip viskas savo vietose.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Galimybės. Laimė gali atšlepsėti per balas. Viskas klostysis lengviau, paprasčiau, be didelių kliūčių. Atsiranda naujų galimybių, sumanymų, sulaukiate aplinkinių pagalbos. Nereikia tikėtis, kad viskas keisis staiga ir lengvai, tačiau bus daug paprasčiau nei iki šiol. Tik namuose trūks pasitikėjimo ir palaikymo. Kita vertus, jau esate pripratę, kad tai, kas jūsų, ir lieka jums. Visi kiti gyvena savo ritmu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tyliau. Pasinėrus į darbus gali kilti nemažai problemų namuose, o romantiškų nuotykių beveik neliks. Jiems laiko atsiras mėnesio pabaigoje, kaip ir progų apsipirkti. Norėsite aiškintis santykius, ieškoti kompromisų, bet galimybių pasirodys mažai. Todėl dabar galite drąsiai planuoti tolimas keliones, slidinėjimą ar kopimą į kalnus, bet ne vakarėlius namuose. Ten valdžia priklauso ne jums.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Naujienos. Kaip rasti patalą blogai naujienai? Paslėpti negeroves sudėtinga – pusnys ištirpo, o žolės dar nėra. Reikia ko nors subtilaus, nekrintančio į akis. Tos nekokios naujienos gali būti pateiktos darbe. Namuose jausite nedidelę įtampą, bet ne jūsų jėgoms ją nuslopinti. Todėl užsiimkite įprastais darbais: valykite langus, tvarkykite spintas, kol pavasario vėjai išpūs visas nereikalingas mintis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Patys. Turite planų, norų, kurie po truputį bliūkšta. Taip yra ne todėl, kad jie nerealūs, tiesiog jūs per mažai stengiatės. Žinote, kad galite tai turėti, bet tikitės, jog viskas susiklostys savaime, o jums pakaks būti stebėtoju. Ši pozicija nėra teisinga, nes ne kiekvienas lapinas gauna keptą žąsį per Kalėdas. Gardų kąsnį reikia pačiam susimedžioti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svečiai. Laki vaizduotė gali padėti ir darbe, ir bendraujant su artimais žmonėmis. Tik reikia veikti greitai, reaguojant į visus pokyčius. Negalima laikytis įsikibus pirminio plano. Viskas bus gerai, kad ir ką sakytų kiti. Jūs dar galite pakeisti ne tik pasaulį, bet ir visatos tvarką. Jūs turite drąsos, progų ir norų. Nemenkinkite savo sugebėjimų. Jei nenorite nieko, tik geros knygos ir ramybės, pasaulis pats užgrius pas jus į svečius.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ramiai. Nesijaučiate saugūs, nors esate laimingi ir patenkinti gyvenimu. Atrodytų, lyg niekas neužuodžia keisto nerimo, kuris tvyro ore. Tai jūsų nerimas, tai jūsų keisti norai ar neaiškūs planai. Kiti jų nei mato, nei girdi. Nereikia nieko skubinti. Ateis laikas, pradės sodai žydėti, ateis laikas – žinosite, ką daryti. Todėl dabar ramiai mėgaukitės gyvenimu namuose, nesaldinkite jo pažadais ir laukite naujos pradžios.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Vingiai. Jums atrodo, kad gyvenimo vingiai – tik pramanas, kad jokių laiko spiralių ir pasikartojimų nebūna. Dabar gyvenimas jums parodys, kad klydote. Vėl turėsite tų pačių neišspręstų problemų, iš naujo sugulusių į įvykių virtinę. Iš jūsų bus laukiama sprendimų, susijusių su vaikų, šeimos ateitimi. Tik jūs galėsite nuspręsti, kas geriausia visiems. Didelė atsakomybė.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Laiku. Turite realų ir lengvai pasiekiamą tikslą. Todėl būkite išmintingi, galvokite, ką darote, ir neskubėkite, jei galima neskubėti. Nesupainiokite gyvenimo siūlų vien tam, kad laimėtumėte akimirką. Trūks miego, darbai gins darbus. Laimė, jūs žinote, dėl ko tai darote ir kam to reikia. Tai suprasdami tiesiog pragyvensite šią savaitę. O vėliau bus tvarka ten, kur anksčiau nebuvo.

VANDENIS (01 21–02 19)

Žinios. Nesvarbu, apie ką kalbėsite, ką pasakosite ar žadėsite. Vis tiek neturėsite laiko tai įgyvendinti. Visos ekskursijos, pasimatymai, susitikimai nukreipti viena linkme – kad surinktumėte informaciją. Tik turėdami tikslias žinias matysite realią situaciją. Gali būti, kad tai, ką sužinosite, jūsų nedžiugins ar net žeis, bet jei tai tiesa, teks susitaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.