Astrologė Palmira: prasideda Raudų dienos – išgryninkite sąžinę

Nuo šiandien prasideda paskutinės penkios Žuvų, paskutinio Zodiako ženklo, dienos, kurios buvo siejamos su susikaupimu ir darbų užbaigimu. Tai metas, netinkamas ką nors nauja pradėti ir linksminti – senovės persai jas vadino Raudų dienomis.

Šiandien raskite laiko susikaupti, pabūti vieni.<br>123rf nuotr.
Šiandien raskite laiko susikaupti, pabūti vieni.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-16 06:00, atnaujinta 2018-01-09 22:07

Per šias Raudų dienas bus naudinga baigti veiklos ciklą, grąžinti skolas, taikytis su savais ir priešais, atleisti skriaudikams. Patartina ne tik išgryninti sąžinę, bet ir užsiimti organizmo valymu – bus palankios iškrovos dietos.

Ši diena bus įtempta, konfliktiška, kai svarbiausia neskubėti. Tai nepalankus metas besimokantiems, dirbantiems su informacija, žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams. Būkite atidūs, šiandien galima supainioti svarbią informaciją, be reikalo sukelti ažiotažą ar ginčus, nukentėti dėl kieno nors bukumo, nelankstumo ar nepunktualumo. Gali dingti ir reikalingi daiktai, dokumentai. Netinkamas metas svarbiems pokalbiams su viršininkais, įtakingais biurokratais.

Tai pavojingas, fatališkas metas prieš Saulės užtemimą, kai reikia būti atidiems ir atsargiems. Bus didesnė ir autoavarijų, kritimo iš aukščio tikimybė. Galima nukentėti ir dėl to, kad kas nors ant galvos užkris. Labiau pasaugokite brangius daiktus, galinčius sudužti. Labiau tikėtinos rankų, kojų, nugaros traumos.

Šiandien svarbu nepersidirbti, nepervargti – taupykite jėgas, raskite laiko susikaupti, pabūti vieni. Daugiau laiko patartina praleisti namuose su artimaisiais.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be priežasties (renkatės uždavinį ne pagal savo jėgas), jei kas nors kelią pastotų, gaišintų jus (jūsų pasirinktas tikslas neteisingas), abejoti, vandenį išlieti (turite daug skolų šeimai).

Geras ženklas: ką nors pamesti (sumažės kliūčių užsibrėžtam tikslui pasiekti), jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą (laukia svarbios užduotys), išvysti laužą (pakaks tvirtumo saviems sumanymams įgyvendinti).

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams pradėti, bendrauti, kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – geltona, žydra, melsvai žalsva.

Avinas (03 21–04 21). Diena žada netikėtus pavojus, planų suirimą, net išdavystes. Tad nenusiminkite, jei kas nors nepavyks, ir pernelyg neplanuokite savo veiksmų – dėl aplinkybių, nuo jūsų nepriklausančių, jums teks persigalvoti, ko nors atsisakyti. Nesitarkite su draugais dėl svarbaus reikalo – galite būti netyčia suklaidinti.

Jautis (04 21–05 21). Gali tekti spręsti sudėtingas problemas darbe – tai nelauktų konfliktų, nenumatytų kliūčių diena. Vis dėlto nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi – jūs turite likti aukštumoje. Nepasiduokite galimoms provokacijoms dėl pinigų, dėl meilės ryšių.

Dvyniai (05 21–06 22). Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, tačiau ne laikas rimtiems sprendimams priimti. Dabar turite užimti gynybines pozicijas – ne laikas pulti, ko nors nauja imtis. Nepalankūs sandoriai, ypač su užsieniečiais. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas, pavojingas metas, kai gali nutikti kas tik nori. Būkite atidūs ir atsargūs, saugokite savo ramybę, turtą, gerus santykius namie ir darbe. Taupykite jėgas, laiką, pinigus ir saugokite gerus santykius su šefu bei mylimu asmeniu.

Liūtas (07 22–08 23). Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, galimi netikėti automobilio ar darbo technikos gedimai. Nespręskite finansinių problemų ir nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ar draugais, deja, būsite linkę ginčytis, pykti. Išaugs ir traumų, autoavarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 23). Ne viskas taip greitai vyks, kaip jums norėtųsi. Dėl priežasčių, nuo jūsų nepriklausančių (tai gali būti susiję su jūsų sutuoktiniu, kolegomis), gali tekti keisti planus: atsisakyti kokio nors pirkinio, galbūt susitikimo ar kelionės. Tikėtini nuostoliai kelyje, veikloje – tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms. Labiau pasaugokite sveikatą ir būkite atsargesni su darbo instrumentais, buitiniais elektros prietaisais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Viskas negali būti gerai – tad daug nenorėkite. Diena žada rūpesčių avantiūristams. Būkite atidesni savo porai. Labiau pasaugokite vaikus.

Skorpionas (10 23–11 23). Kol kas gali tekti atsisakyti savo planų, priimti partnerių ar vadovybės sąlygas. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau nei veltis į atvirą kovą. Itin būkite atsargūs kelyje.

Šaulys (11 23–12 22). Nenorėkite visko suprasti – galite susidurti su keistu ir nelogišku jums pažįstamų žmonių elgesiu. Ir nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras ir įvertins. Diena patikrins jūsų diplomatinius sugebėjimus bendraujant, ypač su kaimynais, giminaičiais, bendrakeleiviais, tad likite santūresni ir pagarbesni bendraudami. Labiau pasaugokite rankas, pirštus, būkite atidesni vairuodami ar eidami keliu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Finansiniai suvaržymai, piniginių, turto reikalų vilkinimas – neišvengiami. Netinkamas laikas šefui siūlyti savo idėjų, prašyti darbo sąlygų pagerinimo ar didesnio užmokesčio, ieškoti rėmėjų jūsų sumanymams įgyvendinti. Ir pernelyg nesivilkite dėl gautų pasiūlymų – šiandien nauda – efemerinis dalykas.

Vandenis (01 21–02 20). Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, jei skubėsite ar turėsite neatidėliotinų reikalų. Svarbų pokalbį su šefu, artimu žmogumi, savo vaiku, mama geriau atidėti kitai dienai. Šiandien verta patylėti ir nesiimti atsakomųjų veiksmų ginčo, konflikto atveju. Nerizikuokite kelyje.

Žuvys (02 20–03 21). Gana nesmagus metas, lemiantis netikėtus smūgius, kai tenka atsitraukti ir sumokėti už savo (ir ne savo) klaidas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų ir neįveikiamų kliūčių. Būkite itin atidūs dirbdami – padarytos klaidos gali tapti didelių problemų jūsų karjeroje priežastimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.