Palmiros priminimas: didelė traumų tikimybė

Pavojingas, visapusiškai nepalankus metas, susijęs su reta ir

Nors bus sunku susitvardyti, išlaikyti pusiausvyrą, nepasiduokite emocijoms, nesinervinkite.<br>123rf nuotr.
Nors bus sunku susitvardyti, išlaikyti pusiausvyrą, nepasiduokite emocijoms, nesinervinkite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 6:16 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 7:00 PM

Kaip veikia šie užtemimai, galite spręsti iš įvykių nuo vasario trečiosios dekados. Reikalas tas, kad jau prieš mėnesį užtemimas ima stipriai veikti, o ypač – vadovaujančius asmenis.

Taigi ir ši diena bus sunki, konfliktinė, tad svarbu nepasiduoti nerimui, aplink besikaupiančiai įtampai, nereaguoti į provokacijas, patiems irgi stengtis netapti provokatoriais... Nors bus sunku susitvardyti, išlaikyti pusiausvyrą, nepasiduokite emocijoms, nesinervinkite. Bent jau dėl to, kas įvyko, – juk nebepakeisi. O ateičiai tikrai pakenksite, jei būsite pikti, maištausite, konfrontuosite.

Didelė traumų, įvairių avarijų, technikos, elektros prietaisų gedimo tikimybė. Daugiau rūpesčių gali kilti dėl kompiuterių, išmaniųjų telefonų. Atsargiau elkitės su degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su mokytojais, su savo tikslo pažinimu. Galėjote išgirsti naudingą patarimą, pamokymą. Gerai, jei skraidėte, buvote aukštose vietovėse. Blogai sapne atsidurti rūsyje, po žemėmis.

Blogas ženklas: jei kas užsidegtų namie, jei vėjo gūsis nuneštų kepurę, ką nors iš rankų išrautų, nerasti reikalingos knygos, dokumento.

Geras ženklas: susitikti seną draugą, gauti netikėtą kelionės, viešnagės pasiūlymą (geros permainos).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujiems darbams pradėti, imtis svarbių reikalų; palankios spalvos – purpurinė, auksinė, balta.

Avinas (03 21–04 21). Pagaliau įvertinkite savo nepriklausomybę, neleiskite niekam kištis į savo reikalus, mažiau klausykite, ką patarinėja kiti.

Jautis (04 21–05 21). Galite netikėtai nusivilti savo laimėjimais ar sukelti šefui įtarimų dėl tinkamumo eiti pareigas. Pasistenkite kuo atidžiau atlikti savo darbus ir svarbų pokalbį su vadovybe atidėti kitam kartui.

Dvyniai (05 21–06 22). Prisiminkite senas pamokas. Kažkada įgyta patirtis šiandien gali netikėtai praversti. Galimos apgaulės per užsieniečius – nebūkite patiklūs.

Vėžys (06 22–07 22). Nesėkminga diena, bet šiuo metu esate stiprūs ir išmintingi, tad problemas įveiksite taip, kad ir vilkas liks sotus, ir avis bus sveika. Saugokite sveikatą bei turtą.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau įtarinėkite, svarstykite, analizuokite – tik dar labiau susipainiosite. Su niekuo nesitarkite. Jei jums nerimą kelia santykiai su antrąja puse, vakare bus gera proga nuoširdžiai pasišnekėti.

Mergelė (08 23–09 23). Nepervarkite, taupykite jėgas – geriau mažiau, bet kokybiškiau. Būsite linkę klysti dirbdami, be reikalo ginčytis su kolegomis. Saugokite sveikatą, nes gresia patirti traumą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neieškokite lengvų kelių, bet ir nesivelkite į avantiūras. Labiau pasaugokite vaikus. Galite nesąmoningai įskaudinti mylimą žmogų. Didelė traumų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Jaudinsitės dėl artimųjų, kels rūpesčių neišspręstos buities problemos. Tik nieko nepradėkite keisti, remontuoti. Saugokite sveikatą. Beje, situaciją vertinsite klaidingai – arba nematysite pavojų, arba pernelyg dramatizuosite, tad nepriimkite svarbių sprendimų, neįsipareigokite.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atsargesni, stenkitės įsigilinti į reikalo esmę, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančia informaciją, nes galimos apgaulės. Saugokitės vagių ir daug žadančių asmenų. Pasikliaukite tik savimi.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jums gali pristigti blaivaus proto, nuoseklumo bendraujant su sutuoktiniu. Stenkitės atsiriboti nuo buities, materialinių rūpesčių – ne laikas tai spręsti.

Vandenis (01 21–02 20). Nepervertinkite savo jėgų. Neprisiimkite naujos atsakomybės, atsisakykite šiandien gautų pasiūlymų, net jei jie atrodys patrauklūs, perspektyvūs, – atidėkite savaitei. Bus didelė traumų, konfliktų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Visapusiškai nepalanki diena – geriausia kuo daugiau laiko praleisti namie. Venkite nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Saugokite paslaptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.