Palmira: atėjo laikas neprisirišti ir atleisti

Nelengva diena: šiandien – visiškas Saulės užtemimas Žuvų ženkle (maksimali fazė 11 val. 46 min. Vilniaus laiku ir 9 val. 46 min. pagal Grinvičą). Tai ypatingas, paslaptingas užtemimas pačioje Zodiako rato pabaigoje (paskutiniame trys šimtai šešiasdešimtajame laipsnyje), savotiškas kosmoso priminimas, kažkada užrašytas ant Saliamono žiedo, kad „Viskas praeina. Ir tai praeis...“.

Senos nuoskaudos, neišsipildžiusios viltys, praradimai, nuostoliai – tik praeitis, kuriai laikas nugrimzti.<br>123rf nuotr.
Senos nuoskaudos, neišsipildžiusios viltys, praradimai, nuostoliai – tik praeitis, kuriai laikas nugrimzti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 6:13 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:49 PM

Užtemimo užduotis – išmokti neprisirišti. Atėjo laikas nurimti, pamiršti viską, kas trukdo darnai, pilnatvei. Tad atleiskite, grąžinkite, dovanokite, padėkokite. Senos nuoskaudos, neišsipildžiusios viltys, praradimai, nuostoliai – tik praeitis, kuriai laikas nugrimzti.

Kaip ir iliuzijoms, kurios dabar dar labiau stiprės ir mėgins mus suvedžioti.

Šiuo metu sunku suvokti, kas iš tiesų vyksta, – protas menkai gelbės, nuojautas dažnai neteisingai suprasime: girdėsime, kad skamba varpai, tik neaišku, kurioje varpinėje (o gal ir visai nėra tos varpinės?). Atėjo laikas išsiblaivyti (visomis prasmėmis), kitaip greitai tapsite auka (o gal jau tapome, juk užtemimai veikia mus mėnesį iki jiems įvykstant).

Dėl destruktyvios užtemimo įtakos beveik visas mėnuo nepalankus pradėti ką nors didelio, naujo, svarbaus, ilgalaikiško. Derėtų vengti svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų. Galimi rūpesčiai per asmenis, priklausomus nuo alkoholio, narkotikų. Pavojingi bus religiniai fanatikai. Suaktyvės sektantai.

Blogiausia pozicija, kurią provokuos šis užtemimas, – „po mūsų nors ir tvanas“. Tačiau ne tik „viskas praeina“ , bet ir sugrįžta... Norime ar ne, bet pasaulis taip sutvarkytas, kad pasibaigus vienam ciklui, apsisukus vienam ratui, prasideda naujas.

Tad ar verta viską skandinti? Su kokiu bagažu pradėsime sukti naują ratą? Juk kita diena po Saulės užtemimo – pavasario lygiadienis ir Naujieji Jaučio metai pagal senąjį arijų kalendorių.

Įsidėmėkite – klaidų šiandien daryti negalima (nors būtent šiandien galimas klaidų darymo rekordas): viskas – darbai, žodžiai, mintys taps fatališki.

Jei apsiriksite, pakeisti bus itin sunku. Tad ne laikas priimti svarbius sprendimus, nieko nekeiskite nei savo asmeniniame gyvenime, nei dalykiniuose reikaluose (nebent tam ruošėtės seniai ir norite, kad jūsų veiksmai būtų nebepakeičiami) net tada, jei manysite, jog esate teisūs.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapne bėgti keliu, apaugusiu gėlėmis, – ramybė, sėkmė; ramiai bendrauti su kolegomis – geri pokyčiai darbe. Pelkę regėti – esate susipainioję į tuščius rūpesčius. Vaikščioti sodu tamsoje – dabartinė jūsų situacija sunki, tačiau palankiai išsispręs.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklinį daiktą, veidrodį, jei be priežasties gestų šviesa, susižeisti iki kraujo, jei plyštų drabužis, ištrūktų saga, jei nukristų grandinėlė nuo kaklo, sutrūktų karoliai, iškristų akmuo iš žiedo.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, jei jus prisimintų (paskambintų, parašytų laišką ar per ką nors linkėjimų perduotų) seniai matytas draugas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – šventinis pavasario lygiadienio metas, tiesa, švęsti palankus nebent sekmadienis, šeštadienį galimi rūpesčiai, ypač vyrams.

Avinas (03 21–04 21). Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti – viskas gali atsigręžti prieš jus. Kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Gali pablogėti sveikata – jei sunegaluotumėte, nutraukite bet kokius darbus ir imkite gydytis iš karto.

Jautis (04 21–05 21). Galite nepajusti ribos tarp svajonės bei realybės ir įsivelti į kokią nors avantiūrą. Nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme nei jėga, nei pinigais. Galimos subtilios apgaulės per žmones, kuriuos gerai pažįstate ar net laikote savo draugais. Šios dienos susitikimai, pasiūlymai ilgam lems jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali tekti atsakyti už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus šeimai. Iš tiesų pirma derėtų taisyti klaidas ir tik paskui imtis ko nors kito. Venkite kategoriškų sprendimų.

Vėžys (06 22–07 22). Verta dažniau patylėti: nesišvaistykite pažadais, nesidalinkite naujienomis. Nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti. Dėl šios dienos neapdairių žodžių, neapgalvotų veiksmų galite būti apkaltinti kuo nors negeru.

Liūtas (07 22–08 23). Įtempta, pavojinga diena – galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite kelyje. Vakaras smagesnis.

Mergelė (08 23–09 23). Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite, jei jie nesutinka. Jūsų užimama pozicija turi būti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas išsisukinėti nuo atsakomybės, pareigų bei darbų. Būkite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudų.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas: nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Mokėkite girdėti, ką sako vaikai.

Šaulys (11 23–12 22). Sunkokas laikas – likimas gali nublokšti atgal. Nenuliūskite – tai į naudą. Kol kas derėtų užsiimti senomis problemomis, nepradėti nieko nauja, niekur nesiveržti. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač mama. Vakaras linksmesnis – jausitės geriau.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neskubėdami apgalvokite susikaupusius reikalus, ieškokite būdų jiems spręsti. Atidžiai tikrinkite gaunamą informaciją. Siekite būti kuo geriau informuoti. Netinka pasirašyti atsakingų dokumentų, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų ir įsimylėti. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Vandenis (01 21–02 20). Atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus, ypač finansinius, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti – palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Saugokitės kvailų liežuvautojų ir vagių.

Žuvys (02 20–03 21). Pavojingas laikas, ypač tiems, kurių gimtadienis šiandien. Viskas eisis kiek kitaip, nei planavote, – gali tekti užsiimti nesutvarkytai, reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, būkite atsargūs, nesielkite agresyviai. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.