Astrologės S.Liepienės prognozės kovo 24–30 dienoms

Ką žvaigždės žada šią savaitę? Astrologė Skirma Liepienė priminė, kad  Avinams gali sustorėti piniginė, Dvyniai gali džiaugtis gyvenimu, bet turi nepamiršti įsipareigojimų, Liūtai sieks tobulybės, o Žuvys vis dar sėdės ant atsarginių suolelio.

S.Liepienė priminė Skorpionams: „Jei esate pasiruošę rizikuoti, jums atsivers nuostabus pasaulis“.<br>123rf nuotr.
S.Liepienė priminė Skorpionams: „Jei esate pasiruošę rizikuoti, jums atsivers nuostabus pasaulis“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 10:22 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 10:38 AM

Avinas (03 21–04 19)

Turite veiklos, bandote įgyvendinti visus planus. Tačiau gyvenimas turi savo planą, tad retkarčiais paskubomis statoma piramidė sugriūva. Bet jūs randate jėgų ir viską vėl iš naujo pradedate su nauju entuziazmu bei viltimi.

Gal ir gerai, nes kiekvieną kartą pasiseka vis geriau. Ši savaitė leis papildyti piniginę, pasirūpinti tuo, kas gražu, malonu ir užtikrina saugumą.

Jautis (04 20–05 20)

Vidinis pasitenkinimas, savo vertės suvokimas ateina natūraliai kartu su pavasariniu žydėjimu. Jūs bandote rasti pasiteisinimą ne tik dėl savo išlaidumo, bet ir tinginystės. Kartais savo dėmesiu tiesiog kankinate aplinkinius, tačiau jauskite ribas.

Nesivelkite į naujas draugystes. Jauskite ribą tarp asmeninio gyvenimo ir kitų žmonių poreikių. Neleiskite, kad svetimos istorijos virstų jūsų kasdienybe.

Dvyniai (05 21–06 20)

Norite veiklos, kuriate planus, statote smėlio pilis, braižote linijas ir manote, kad niekas jų neperžengs, neužžers akmenėliais. Deja, jūsų planai gali griūti pūstelėjus smarkesniam valdžios vyrų vėjui. Todėl pasirūpinkite ne tik trapiais projektais, bet ir realiais pragyvenimo šaltiniais.

Galite džiaugtis ir mėgti savo darbą, tačiau nepamirškite, kad turite įsipareigojimų.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas priklauso nuo emocinės būsenos. Jei viskas gerai, laiku ir taip, kaip jūs norėjote, – dalinate dovanas, šypsotės ir manote, kad visiems šiame pasaulyje taip pat gerai. Bet jei kas nors nesiklosto taip, kaip tikėtasi, – kenčia aplinkiniai.

Būkite objektyvesni, pakantesni ir bent retsykiais galvokite apie kitus. Tiesa, jums vis dar reikės spręsti praėjusių savaičių konfliktus, iškilusius darbe.

Liūtas (07 23–08 22)

Mėgautis trupiniais labai jau menkas malonumas, todėl dabar tinkamas metas imtis veiklos, kuri ne iš karto, bet po truputį, vėliau, pradės duoti gerų rezultatų. Niekas nesidaro staiga, greitai ir daug. Jums reikia ne reginio, o kokybės.

Todėl siekite tobulybės net tada, kai matote, kad viskas slysta pro šalį, aplenkia jus. Gal šiame etape ir aplenkė, bet jūs turite puikių galimybių visa tai pasiekti.

Mergelė (08 23–09 22)

Niekas nepajudės iš mirties taško, kol nesijausite laimingi kaip Merė Popins. Jums reikia spalvoto skėčio, palankaus vėjo, kad jaustumėtės patenkinti, kad jus neštų ten, kur laukia nauji iššūkiai, naujos pareigos ir darbai.

Kol nėra vėjo, nėra ir gyvenimo džiaugsmo, kad ir kokius malonumus ar pramogas likimas siūlytų. Labai panašu, kad kol kas viskas sukasi vienu verpetu ir naujos krypties nėra.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kažkuriuo momentu reikės priimti sprendimus, kurių greitai pakeisti negalėsite. Turėsite eiti ta kryptimi, kurią pasirinkote. Todėl sprendimus priimkite atsakingai, nes tai ne vienai dienai, ne vienam vakarui. Jei tai liečia darbus, keitimas įvyks. Jei namus, nebus lengva naujai įsikurti.

Lengviau tiems, kurie atsakomybę galės dalintis su antrąja puse. Vaikai dabar nieko nelemia.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jei esate pasiruošę rizikuoti, jums atsivers nuostabus pasaulis. Bet jei jūs linkę viską taupyti, užspausti, tylomis skaičiuoti ir niekuo nepasitikėti, linksmu ar įdomiu tokio gyvenimo nepavadinsi. Jums reikia naujovių net tuo atveju, jei esate konservatyvūs, pripažįstate tik savo žmonių ratą.

Leiskitės į pažintines keliones po kasdienybę, maistą ir naujus mokymus.

Šaulys (11 22–12 21)

Nubrėžkite ribas, pasodinkite dygliuotą gyvatvorę ir galėsite gyventi vieni, niekas nejauks jūsų planų. Tačiau net ir tiems, kurie apsieis be gyvatvorės, dabar lengviau seksis atsiribojus, pasitraukus nuo masės žmonių, vienumoje.

Jūsų darbai ir uždarbis skirti tam, kad išsaugotumėte įprastą gyvenimo ritmą, jo kokybę, kad nereikėtų ko nors keisti, ieškoti naujienų. Tai kabinimasis į tai, kas žinoma.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viskas pagrindžiama, pateisinama vienu žodžiu – pašaukimas. Bet tai nėra geras žodis, nes tada viskas priimama kaip karma, kaip kai kas stabilaus ir nekintamo, kaip pasirinkimo apribojimas. Tačiau jūs galite savo gyvenimui, pašaukimui suteikti visai naują prasmę.

Reikia rasti naujų spindinčių pašaukimo briaunų ir tame spalvotame atšvaite rasti naują savęs realizavimo kelią. Eikite ten, kur lig šiol nedrįsote.

Vandenis (01 20–02 18)

Daugelis dalykų, kurie kitiems atrodo svarbūs, jums tiesiog nerūpi. Nesvarbu ir tai, ką pasakys kiti stebėdami jus. Gyvenate pagal savo standartus. Bendravimas, ryšiai su kitais žmonėmis yra vertinami pagal tai, ko tie žmonės siekia, ko nori, kiek jie yra imlūs aplinkai.

Jūsų gyvenimo ritmas neatitinka standartinio ritmo, o jūsų požiūris į daugelį dalykų kur kas laisvesnis nei kitų.

Žuvys (02 19–03 20)

Atrodo, kad nesate numylėtinių komandoje, sėdite ant atsarginių suolelio ir laukiate savo žaidimo, savo galimybės. Laukite, neskubėkite – viskam savas laikas.

Jautriau reaguojama į tai, ką sako kiti, bandoma prisitaikyti, patylėti, iškęsti, bet nesėkmingai. Vienur patylite, bet kitur sugebate pasirodyti visu gražumu. Ir ne visada gerai. Šios savaitės klaidas teks ilgokai taisyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.