Palmira įspėjo nepradėti naujų darbų

Skaniai pateiktų, tačiau neskanių pamokų metas, kai susiduriama su protingos pozos ir kvailo elgesio, nekompetentingumo deriniu (liaudyje apie tai sakoma – „tuščias puodas garsiai skamba“). Tad jei išvysite ryžtingai nusiteikusį asmenį, nutaisiusį išmintingą veidą, apeikite jį lanku. Verta pasisaugoti ir saldžiai burkuojančių – intrigantai šiandien bus linkę veikti pataikaudami.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus švęsti, kelionėms, taip pat įsigyti vertingų daiktų.<br>123rf nuotr.
Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus švęsti, kelionėms, taip pat įsigyti vertingų daiktų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 6:04 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:35 AM

Nereikėtų pamiršti, kad šiandien dažnas neadekvačiai vertins savo galimybes: jūra tyvuliuos kažkur ties keliais… Tvarkant piniginius, turto reikalus, ką nors perkant tai itin aktualu prisiminti, mat dabar toks metas, kai norėsis išleisti daugiau pinigų, nei galite sau leisti. Nepalanku pirkti itin vertingų, brangių daiktų, netinka pinigus investuoti ar skolinti daugiau, nei galite dovanoti.

Rizikinga pasirašyti ir ilgalaikius sandorius, ypač su užsieniečiais. Netinka pradėti naujų darbų, naujos veiklos, tvirtinti svarbių dokumentų. Svarbu nepažeidinėti įstatymų. Bus nemenka apgaulių, vagysčių, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis, medžio šaką nulaužti, skinti gėles.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus švęsti, kelionėms, taip pat įsigyti vertingų daiktų.

Avinas (03 21–04 21). Netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti ką nors sensacingo. Viską tikrinkite, netikėkite paskalomis – tikriausiai jus nori supykdyti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu. Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 21). Neskubinkite įvykių – kol kas reikia kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

Dvyniai (05 21–06 22). Slėgs atsakomybė, nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Kita vertus, svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Vėžys (06 22–07 22). Trūks jėgų, laiko, optimizmo – diena tinkama tik poilsiui. Netvarkykite jokių reikalų. Vakaras neblogas romantiškam susitikimui.

Liūtas (07 22–08 23). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau, pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia nei tikėjotės. Nemenka konfliktų, traumų, autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Mergelė (08 23–09 23). Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ar net dar blogiau – dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, įstatymų pažeidinėjimo. Savisaugos jausmas bus atbukęs. Pasistenkite neužgauti kitų savimeilės ir orumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Nesivelkite į romantiškus nuotykius, ypač su asmenimis iš toli.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepalankus laikas – gresia konfliktai namuose, kelyje, valstybinėse įstaigose ar prekyvietėse. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Tačiau patirti sukrėtimai gali išprovokuoti ir nepaprastą proto aiškumą.

Šaulys (11 23–12 22). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su aršia opozicija tiek savo šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis – bet koks sukčiavimas dabar greitai atsiskleis, lygiai taip pat ir jūs greitai sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

Vandenis (01 21–02 20). Likite atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis – šiandien svarbu laiku sau pasakyti „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Žuvys (02 20–03 21). Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateities planams. Pagalvokite apie senas pamokas, nebūtinai patirtas asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.