Savaitė pagal Skirmą Liepienę: Jaučiai dosniai dalins dovanas

Ką žvaigždės žada kitą savaitę? Astrologė Skirma Liepienė įspėjo, kad Avinai greitai pajus, kas gali eiti toliau, o kam ne pakeliui, Dvyniai turėtų pirmenybę skirti šeimai,  Vėžiai pajus tikros draugystės vertę, Liūtams pravers pastabumas, Mergelėms – veržlumas, Šauliams – nuolaidumas, Vandeniams – šventas melas, galintis daug ką užglaistyti.

Niekas nesutrukdys džiaugtis gyvenimu. Jūs žinote, kad laikas, kai gaunate ir teikiate dovanas, yra pats geriausias.<br>123 rf nuotr.
Niekas nesutrukdys džiaugtis gyvenimu. Jūs žinote, kad laikas, kai gaunate ir teikiate dovanas, yra pats geriausias.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-28 13:21, atnaujinta 2018-01-08 02:07

AVINAS (03 21–04 20)

Stiprybė. Vėjas gali pasisukti visai iš kitos pusės, nei jūs tikitės. Ir jums prireiks tvirtumo, sugebėjimo koncentruotis, spręsti problemas tada, kai jų iškyla, o ne tada, kai tam rengiatės. Turėtumėte jaustis laimingi, jei šalia bus žmogus, kuris nedvejodamas sutiks padėti, imsis dalies jūsų kasdienių reikalų. Vis dėlto yra ir geroji pusė – matysite, kas su jumis, o kas prieš. Kas gali eiti toliau, o kam tiesiog ne pakeliui.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dosnumas. Niekas nesutrukdys džiaugtis gyvenimu. Jūs žinote, kad laikas, kai gaunate ir teikiate dovanas, yra pats geriausias. Todėl dabar ne tik patys sulaukiate dovanų, bet ir dosniai jas dalijate. Vis dėlto dosnumu džiuginate ne visus. Pirmenybė tenka šeimai. Sentimentalu, bet sava ir pagirtina. Lengvai klojasi ir kiti reikalai: darbai einasi puikiai, didelių kliūčių nėra. Bėda tik ta, kad dažnai apima tingulys – dirbti tenka prisiversti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Darbai. Neskubėkite juoktis iš tų, kam vis dar norisi ramybės, ir tų, kam likimas leidžia planuoti savo laiką. Jūs neturite tokios galimybės. Jūsų gyvenimas dabar panašus į virtinę nesibaigiančių, chaotiškų darbų. Triūsas garantuoja gerą uždarbį, didelį nuovargį ir pasitenkinimą savimi, kad galite nuversti kalnus. Todėl, kol yra darbų, dirbkite. Poilsiui užteks nugriebtų akimirkų. Vis dėlto savaitgalis priklauso šeimai. Nepamirškite to.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Draugystė. Būkite su tais, su kuriais sieja bendra praeitis, prisiminimai. Tai žmonės, kurie ne tik palaiko draugystę ilgais išsiskyrimo laikotarpiais, bet ir moko pakantumo. Žiūrėkite į šiuos susitikimus kaip į bendrus projektus, net jei įsitikinimai ir skirtingi. Tai laikas, kai bendravimas, įvairi klubinė veikla duoda daug dvasinio peno. O kai kuriems tai tiesiog puikus laiko leidimo būdas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pastabumas. Apima keistas jausmas – ši savaitė svarbi, o įgytos žinios naudingos. Jei susidūrėte su problema, nebijokite parodyti neišmanymo, klauskite. Atsako, patarimų tikrai sulauksite. Patarimai gali būti itin vertingi. Nesunkiai įvertinsite susiklosčiusią situaciją ir suprasite konkurentų elgesio motyvus. Tiesiog reikia stebėti, analizuoti ir būti dėmesingiems.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pirmyn. Jei dabar pristabdysite, tikslo nepasieksite. Reikia veikti drąsiai, ryžtingai, galvojant ne tik apie šią dieną, bet ir apie ateitį. Namuose tai gali sukelti rimtą audrą. Niekas nenorės paisyti ribojimų, klausyti jūsų nuomonės ar patarimų. Nieko nauja, tik prie to nepriprantama. Šią savaitę ne tik užmegsite naudingų ryšių, bet ir paklosite tolimų kelionių, ilgalaikių planų pamatus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kaip visada. Gaila, bet sąlygų nediktuojate, muzika groja ne pagal jūsų užsakymus. Jums tenka atsitraukti ir karnavalą stebėti iš šalies. Tai irgi gali pasirodyti įdomu. Trūksta veiklos. Turite suprasti, kad dabar geriau žaisti svetimais pinigais, o ne investuoti savus. Taip pat mažai tikėtina, kad rasite bendraminčių, kurie norėtų naujos revoliucijos. Todėl viskas ten pat. Kaip visada.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Bendravimas. Jei pastaruoju metu su kuo nors nesusikalbate, nemokate, nesugebate išaiškinti savos pozicijos, šią savaitę turite pabandyti tai padaryti dar kartą. Tikėtina, kad jus išgirs greitai, be didesnių pastangų. Taip bus sugriautos sienos, trukdančios bendrauti, sutarti. Tai nereiškia, kad jums paklus ar pradės garbinti. Tiesiog gali išgirsti. Tiems, kas trokšta permainų darbe, dabar nepalankus metas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Azartas. Be ginčų kieme ir derybų su kaimynais, nieko nauja nesitikėkite. Jums vis tiek trūks veiklos, rizikos, judesio. Todėl yra tikimybė, kad ir geromis, ir blogomis dienomis keliausite, ieškosite nuotykių. Tiems, kas bus priversti sėdėti darbe ir rūpintis ateitimi, atsiras kitų sričių, kur reikės rizikuoti. Jei turite galimybę, konfliktus slopinkite iš karto. Jei viskas užsitęs, ieškokite derybininko.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Palikimas. Išsikuopti sandėliuką, atverti nematytas erdves, užkariauti naujas scenas. Norisi. Tik ar galite? Ar pajėgsite? Neaišku, bet pabandyti reikia. Tai nesuteiks jokios materialios naudos, nesustiprins pasitenkinimo. Vis dėlto vienas pliusas yra – tokia veikla leis užsimiršti, galvoti apie visai kitus dalykus, apie tai, kas turi išliekamąją vertę jums, jūsų vaikams ir kitiems mylimiems žmonėms.

VANDENIS (01 21–02 19)

Skaidriau. Lyg pro drumstą stiklą – tiesą matote, bet ne visą. Išsitrina ribos, šiek tiek sušvelnėja situacijos. Truputis melo viską užglosto. Jei tai nepaveiks ilgalaikių planų, tegul taip ir būna. O jei kalbama apie reikšmingus projektus, svarbias dienas ar jūsų ateitį, stiklus nuvalyti būtina. Reikia skaidrumo. Tai, kas savaitgalį atrodys priimtina ir svarstytina, savaitės pradžioje taps atgyvena. Todėl neskubėkite.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Patys. Bet kuris kelias prasideda ten, kur esate. Tik jūs galite nuspręsti, kuria kryptimi judėti, kur pasukti. Ieškokite atsakymų, o ne atpirkimo ožio. Viskas, kas vyksta dabar, labai svarbu ir negali būti ignoruojama. Netikėtumų apstu ir juos dažniausiai išprovokuojate jūs, net patys to nenorėdami. Susikaupkite, kontroliuokite situaciją, nedarykite žioplų klaidų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.