Astrologės S.Liepienės prognozės kovo 31–balandžio 6 dienoms

Jautis (04 20–05 20)

Avinui vis dar tas pat spindintis laikas, kai viskas, prie ko prisiliečia, tampa spalvingu fontanu.
Avinui vis dar tas pat spindintis laikas, kai viskas, prie ko prisiliečia, tampa spalvingu fontanu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2015, 10:54 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 10:21 PM

Nesivykite, jei nesate pasiruošę pagauti. Nesiveržkite ten, kur jums uždarė duris. Tačiau sėdėti ir nosies krapštyti neverta, reikia veikti. Šiuo laiku mažiau galvojama apie komfortą ar prabangą, dabar svarbiausia, kaip užsitikrinti stabilų pragyvenimą ir pelnyti pagarbą.

Jei kas nors abejoja jūsų autoritetu, sugebėjimais, gauna stiprų atkirtį. Esate nusiteikę karingai, aštriai, sunkiai einate į kompromisus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūs negalite būti, gyventi vieni, negalite užsikrauti atsakomybės tik ant savęs. Turite dalytis viskuo: ir darbais, ir problemomis, ir net tuo, ką taupėte sau. Ieškojimai – ribos tarp seno ir naujo. Kas gali nuspręsti, kada baigiasi tai, kas sena, o kada prasideda tai, kas nauja? Tai ne datos kalendoriuje, ne gimtadienis ar Velykos. Tai įvykis, didelis arba mažas, kuris ką nors pakeičia. Idealiu atveju dovanoja viltį. Tai naujas gyvenimo būdas ir naujas žvilgsnis į gyvenimą.

Vėžys (06 21–07 22)

Svarbiausia tikėti, kad paslaptys išliks paslaptimis, kad nesklandumai, sukritę pastaruoju metu, teliks menkais nesusipratimais, o nauji, geri, sėkmingi metai prasidės jau šiandien.

Tačiau prieš išmesdami, nubraukdami tai, kas sena, dar kartą viską apgalvokite ir per skubėjimą neatsisakykite to, ką verta išsaugoti. Ir nors dabar pavasaris, o laikas šventinis, jūsų laukia rimti darbai, kurių negalėsite atidėti.

Liūtas (07 23–08 22)

Viskas pasiseks, nežinia, kokiu būdu, bet pasiseks. Tiesiog reikia žinoti, tikėti, kad viskas susiklostys taip, kaip reikia. Niekas nedrįs jūsų kaltinti, juk darote tai, ką galite, kaip galite ir kiek galite. O jei negalite – tai negalite.

Todėl eikite kūlversčiais kartu su Velykų zuikiu, džiaukitės šventėmis ir negalvokite apie tai, kas pasikeis artimiausiu metu. Pasikeis, bet jūs nei paskubinsite, nei sulėtinsite šį procesą.

Mergelė (08 23–09 22)

Nauji reikalavimai sau ir gyvenimui. Net ir tada, kai viskas einasi gerai, linksmai, o jūsų margučiai patys margiausi, trokštate naujų iššūkių, naujų taisyklių. Bandote sukurti naujus reikalavimus, viską grindžiate statistika ir patys viską paneigiate.

Nors savaitės pradžia emocionali, nestabili, artėjant šventiniam savaitgaliui viskas surieda į tą krepšį, į kurį reikia, ir jūs galite laisviau atsikvėpti, nes situacija tampa jums palanki.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ne taip svarbu būti laimingam visą laiką, daug svarbiau laimingam būti dabar. Todėl neieškokite laimės kažkur toli, bandykite apsižvalgyti aplink save. Dabartinės problemos nėra tokios didelės ar neišsprendžiamos, kaip jums gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Didesnė dalis problemų yra įveikiamos, už kitas sumokėsite, o kai kurios taip ir liks problemomis, kurios laikui bėgant tiesiog užsimirš.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tampate prietaringi, nes suprantate, kad ne viskas jūsų rankose, kad ne viską jūs kontroliuojate, kad visata visada turi savo individualų planą. Todėl bandydami apeiti gyvenimo paspęstus spąstus naudokitės visais burtais, nelygu jų prigimtis.

Kartais kaimyno palankumą galima pelnyti saldžios kakavos puodeliu, o namuose piktąsias dvasias išvaikyti jaukiu pasisėdėjimu. Naudokitės visais kerais, kurie sušildo santykius.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimas kaip cirkas: tai klounai visai nejuokingi, tai tigras be dantų bando įkąsti, tai kažkas užveja ir tenka šokti per degantį lanką. Jaučiatės taip, lyg būtumėte ne ten papuolę, ne su tais, kuriais reikia, šventes švenčiate.

Bet viskas dėl to, kad patys sėdite prie gyvenimo pultelio ir spaudžiate mygtuką, skirtą susinaikinti. Noras rizikuoti tik pagreitins šį procesą, bet nepadės laimėti geresnio periodo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Žaidimai – gyvenimo dalis. Jų imatės, kai norite prastumti laiką, kai norite įsitvirtinti esamoje pozicijoje arba kai reikia apeiti tiesą. Jaučiate ribą tarp leistino, pageidaujamo ir draudžiamo. Tačiau yra tikimybė, kad šie žaidimai jus įtrauks.

Šventinis laikotarpis bus atgaiva sielai: tik savi, artimi ir nereikia niekuo apsimetinėti. Tai, ką galima padaryti savaitės pradžioje, nenukelkite jos pabaigai.

Vandenis (01 20–02 18)

Labai daug visko susikaupė ir buityje, ir viduje. Atėjo laikas susitvarkyti, atsikratyti to, kas trukdo. Pavasarinis langų valymas – tai ne tik švaros palaikymas, kartu nubraukiama viskas, kas pilka, murzina, kas trukdo džiaugtis gyvenimu.

Išvalykite ne tik namų, bet ir sielos langus, leiskite pavasarinei saulei pažadinti jausmus, troškimus ir naujus siekius. Ši savaitė gali būti naujo gyvenimo etapo pradžia.

Nereikia būti tvirtu alaviniu kareivėliu, nereikia stengtis tylomis įveikti visas problemas. Jūs galite apie tai kalbėti, galite prašyti pagalbos ir tai bus normalu, paprasta ir kur kas lengviau įveikiama.

Ši savaitė jus išmokys ne tik padėti kitiems, bet ir priimti pagalbą, paramą. Nauji pasiūlymai gali būti ne tik viliojantys, bet ir iš tiesų naudingi, perspektyvūs. Savaitgalis skirtas šeimai.

Žuvys (02 19-03 20)

Nereikia būti tvirtu alaviniu kareivėliu, nereikia tylomis įveikti visas problemas. Jūs galite apie tai kalbėti, galite prašyti pagalbos ir tai bus normalu, paprasta ir kur kas lengviau įveikiama.

Ši savaitė jus išmokyti ne tik padėti kitiems, bet ir priimti pagalbą. Nauji pasiūlymai gali būti viliojantys, naudingi, perspektyvūs. Savaitgalis skirtas šeimai.

Avinas (03 21–04 19)

Vis dar tas pat spindintis laikas, kai viskas, prie ko prisiliečiate, tampa spalvingu fontanu. Laikas, kai visi paprasti dalykai tampa stebuklingi, įgyja prasmę. Kai viskas, ko reikia, – idėja, dėl kurios būtų galima versti kalnus.

Bijote suklysti? Tačiau jūs puikiai žinote, kad geriau didelė klaida nei sėdėjimas ir laukimas, kol kas nors įvyks. Todėl visa savaitė bėgs bandant išplėsti jus supančio gyvenimo ribas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.