Palmiros patarimas: tausokite žmones, kuriuos mylite

Šios šventinės dienos išpuola astrologiškai įtemptu, destruktyviu laiku: Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle (maksimali fazė 12 val. 1 min. Grinvičo ir 15 val. 1 min. Vilniaus laiku) – kritinė padėtis, tad kad šventinės nuotaikos liktų pakilios, reikia labiau patiems pasistengti, jūsų gera valia dabar labai svarbi.

Siekite susitelkti į malonius, džiugius dalykus.<br>123rf nuotr.
Siekite susitelkti į malonius, džiugius dalykus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2015, 8:07 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:48 PM

Siekite susitelkti į malonius, džiugius dalykus, nekreipdami dėmesio į galimus nesklandumus, artimų žmonių trūkumus. Likite korektiškesni su tais, kuriuos mylite, su savo pora – daug nereikės, kad įsižiebtų griaunantys konfliktai.

Pasistenkite būti supratingi ir geranoriški, venkite impulsyvių sprendimų ir veiksmų, o galimą nepasitenkinimą mėginkite išlieti prisiimdami bent dalį pasiruošimo šventei darbų.

Šeštadienis nepalankus bendrauti, kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti. Venkite tądien įkyrių, nemalonių asmenų ir su niekuo nesiaiškinkite jokių santykių.

Sekmadienio ir pirmadienio nuotaikos džiugesnės. Vis dėlto sekmadienis nėra palankus gausiems susibūrimams, audringai švęsti, nemenka konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Pasistenkite likti nuoširdūs, atlaidūs bei lankstūs, ramūs – rūpesčių gali būti dėl impulsyvumo, nepakantumo, egoizmo, noro lyderiauti. Dabar itin svarbu mokėti kitą išgirsti, atjausti.

Savaitgalis skatins maištauti, protestuoti ir bus nepalankus jautriems, emocingiems asmenims, moterims (labiau šeštadienis), vyrams (labiau sekmadienis), taip pat sergantiems širdies ligomis. Labiau reikėtų pasaugoti ir mažus vaikus.

Nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Pirmadienį pasijusite geriau, atgausite optimizmą. Verta imtis darbų, kuriems reikia sumanumo, išradingumo. Šios dienos pasiūlymai ir idėjos naudingi. Gali užsimegzti ne tik naudingų dalykinių ryšių, bet ir malonių asmeninių pažinčių.

Iš penktadienio į šeštadienį pildysis tik konkretūs sapnai. Tuštintis – nuostoliai, vagystės, išsitepti, būti nuogam – skurdas, pinigai – ką nors naudinga gausite, maudytis – paskalos, gandai, žiemą sapnuoti – liga, kraują regėti – papulsite į katastrofą, gresia sunki liga.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: sutikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei aiškūs. Puiku valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai regėti kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar be aiškios priežasties dingtų šviesa.

Geras ženklas: jei netyčia vandeniu aplietų, patekti į lietų.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis sėkmingas, tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Sieksite ko nors nepatirto, naujo, kitaip tariant, pavasariško. Jei nepamiršite jus supančių žmonių, bendraudami išvengsite nemalonumų. Ypač sekmadienį prisiminkite, kad nemenka autoavarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač dirbant su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis ar aštriais įrankiais. Būkite itin atidūs ir atsargūs, jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis ar jei dar neatšventėte gimtadienio.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį svarbu nusileisti sutuoktiniui, šeimos nariams, mylimam žmogui, nereikalaukite įrodinėti ištikimybės, meilės. Šventinėmis dienomis būkite atidesni maisto kokybei. Jeigu pirmadienį daugiau romantiško dėmesio skirsite antrajai pusei, nesigailėsite.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesistenkite šeštadienį nudirbti visų darbų – pervargsite, tapsite neramūs, priekabūs. Vis dėlto sekmadienį viską pamiršite – svarbu pasidžiaugti ir mažais gražiais dalykais. Šiomis dienomis patartina vadovautis taisykle „kas per daug, tas nesveika“.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalio nuotaikos introvertiškos – neverta kur nors vykti, nebent pas artimuosius, draugus. Nepraleiskite progos karštai įsimylėti pirmadienį.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį geriau mažiau išlaidauti, mažiau kalbėti, atsargiau važinėti. Sekmadienis gana sudėtingas – viešnagėms ne itin tinkamas laikas: smagiausiai jausitės namuose, apsupti artimųjų ir draugų. Pirmadienį tikėtinos malonios staigmenos.

Mergelė (08 23–09 23). Neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, pyktis su senais draugais – nauji bus nepatikimi, o senų greitai pasiilgsite. Neužsisėdėkite namuose pirmadienį – jūsų laukia žavūs įspūdžiai, įkvepiantys netikėtumai. Savaitgalį reikėtų labiau pasaugoti asmeninius daiktus, papuošalus, pinigines – juos galite sugadinti, pamesti, jie gali būti ir pavogti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jausitės smagiau, jei nesistengsite pakeisti šio pasaulio ar bent jau savo partnerio (nors noro ir jėgų nestigs). Savaitgalis gana pavojingas, ypač tiems, kurie gimė spalio 7–9 d., – jūs papuolate į tiesioginę Mėnulio užtemimo įtaką.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalis kritinis – būkite atsargūs. Saugokite sveikatą, turtą, o svarbiausia – ramybę šeimoje. Pirmadienį atsigausite – tai bus pakylėjimo metas, pakaks dėmesio. Tiesa, pagalvokite, kokį pavyzdį rodote: pasistenkite elgtis nepriekaištingai jei ne dėl savęs, tai dėl sveikų nuotaikų visuomenėje.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalį norėsis padaryti ką nors nepaprasto, ypatingo, ir tai pavyks. Draugus lankyti palankiausia pirmadienį. Sekmadienis gana komplikuotas – geriau vengti bendravimo, nevykti į keliones.

Ožiaragis (12 22–01 21). Norėsis daugiau bendrauti, susitikti bendraminčių. Tačiau per draugus patirsite ne tik džiaugsmų, bet ir keblumų (ypač savaitgalį). Tad gerai pagalvokite, pas ką į svečius vyksite, ką pas save kviesite. Ir įsivaizduokite, kas bus, jei netyčia imsite ir pamilsite šiomis dienomis.

Vandenis (01 21–02 20). Gana įtemptas šeštadienis: būsite linkę priekabiauti, nurodinėti artimiesiems ar pareigūnams. Verta šeštadienį daugiau pasidarbuoti ir vengti bendravimo. Sekmadienį jausitės geriau, jei mokėsite girdėti tik gerus dalykus, kuriems pritariate. Pirmadienis palankus aplankyti senus draugus.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalis gana nervingas – teks parodyti susitvardymo pavyzdį. Pirmadienis – puiki diena ne tik švęsti, pristatymams, viešnagėms ar iškilmingam svečių priėmimui, susitikimui su garbingais, įtakingais asmenimis, bet ir romantiškiems pasimatymams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.