Palmira įspėja: šiandien galite nudegti dėl per didelių ambicijų

Aktyvus ir, deja, konfliktinis, kaip ir pastarąsias dienas, metas, tad nesivadovaukite ambicijomis – noras visus aplenkti, visus pamokyti, būti geriausiems, šauniausiems pakenks ne tik jūsų geram vardui, bet ir sveikatai.

Noras visus aplenkti, visus pamokyti, būti geriausiems, šauniausiems pakenks ne tik jūsų geram vardui, bet ir sveikatai.<br>123 rf nuotr.
Noras visus aplenkti, visus pamokyti, būti geriausiems, šauniausiems pakenks ne tik jūsų geram vardui, bet ir sveikatai.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:53 PM

Svarbiausia daug nenorėti – šiomis dienomis galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, neadekvačių pretenzijų, dėl noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis.

Gali kilti keblumų kelionėse. Galimi ir nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir į kokią situaciją patektumėte, venkite pažeisti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo. Kad ir kaip bus sunku susivaldyti, ant nieko nepykite, nieko nebauskite ir venkite konfliktuoti su įtakingais asmenimis, užsienio partneriais, taip pat su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais (ypač kelių policija). Beje, ši diena netinkama jokiems svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, nepalanki ir bylinėjimo pradžiai.

Nepalankus metas politikams, dvasininkams, keliautojams, kariškiams, teisininkams, asmenims, užimantiems aukštus vadovaujamus postus, tęsiasi.

Diena ne tik konfliktinė – nemenka įvairių avarijų (kelyje, namuose, gamyboje), nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė gamyboje, buityje. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais. Labiau pažeidžiama bus galva (didesnė galvos traumų, neaiškių galvos skausmų, insulto tikimybė), kepenys (venkite riebaus, kepto maisto, svaigalų). Labiau pasaugoti save turėtų ir hipertonikai.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nėra svarbūs. Vis dėlto gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, ypač ant palangės, paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis; jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus kelionėms, pramogauti.

Avinas (03 21–04 21). Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, proto gebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali lemti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Beje, dabar, kai Saulė Avine, jūs ir taip smarkiai veikiate aplinkinius, tad norint pasiekti savo tikslą jums nereikės jokių jėgos priemonių. Ir venkite pažeidinėti įstatymus.

Jautis (04 21–05 21). Niekam neleiskite kištis į savo reikalus, bet ir niekam nenurodinėkite neprašomi, nieko nespauskite. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tvarkant tiek dalykinius, tiek asmeninius reikalus. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Dvyniai (05 21–06 22). Viskas gali verstis aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas: blogas reikalas gali virsti perspektyviu, o neva naudingas – nepasiteisinti lūkesčių. Gresia nemalonios staigmenos ir kitokie rūpesčiai tiems, kurie nepaiso įstatymų, visuomenės nuomonės. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas metas – bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet galite padaryti rimtų klaidų.

Liūtas (07 22–08 23). Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai jūsų jėgos laikas, tad nusileisdami tikrai nieko neprarasite. Šiandien siekite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų.

Mergelė (08 23–09 23). Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau važinėkite – galimos baudos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rūpesčiai per antrąją pusę, partnerius. Nepraraskite savitvardos – galite padaryti tai, dėl ko vėliau tikrai gailėsitės. Šiandien daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus. Beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų sąjungininkai. Ne laikas aptarinėti, planuoti su sutuoktiniu šeimos poilsį, keliones.

Skorpionas (10 23–11 23). Ieškokite senų klaidų – dabar jos gana kenksmingos. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Ganėtinai sudėtinga diena – nepasitenkinimas savo darbu ar įtaka, nuoskaudos dėl neįgyvendintų kūrybinių sumanymų, dėl mylimo asmens ar sutuoktinio gali tapti nebepakeliamos. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – dabar kaip žirniai į sieną. Bus sunku rasti kompromisą, ypač pateisinti artimo, mylimo žmogaus elgesį. Būkite kantresni – tai, kas šiandien gali atrodyti net beviltiška, artimiausiomis dienomis gali savaime susidėlioti. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, ir tai sustiprins abipusį supratimą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – ką nors darydami tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose darbus, seniai suplanuotus, nepamirškite ir užbaigti to, ką seniai vilkinote. Gresia baudos.

Vandenis (01 21–02 20). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje labai norėsite būti santūrūs ir diplomatiški). Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, su kreditoriumi ir išspręsti seną problemą – pasiruoškite tam morališkai iš anksto, nors geriausia tai atidėti.

Žuvys (02 20–03 21). Prasideda svarbus metas, kuris tęsis iki gegužės pradžios. Dabar sužinosite jums lemtingų dalykų, sulauksite ypatingų pasiūlymų, susitiksite su nepaprastais, jums itin svarbiais žmonėmis. Galite sutikti ir tikrąjį draugą. Šiandien labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visas subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.