Septynios dienos – astrologės Skirmos Liepienės akimis

AVINAS (03 21–04 20)

Kas jūsų laukia per artimiausias septynias dienas?<br>123rf nuotr.
Kas jūsų laukia per artimiausias septynias dienas?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-18 17:14, atnaujinta 2018-01-06 11:56

Pabaiga. Ilgas veiklos periodas baigiasi. Turite rezultatus, jūsų pastangos nenuėjo veltui. Nesvarbu, kad keletą kartų teko keisti veiklos planą, imtis įvairių taktinių gudrybių, pykti, nervintis. Dabar visa tai baigta. Žinoma, dar girdėsite atgarsių, bet tai jau praeitis. Nesinorės daryti nieko nauja nei namuose, nei darbe. Prasideda ramesnis laikotarpis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kitoks žvilgsnis. Paskendę darbe, gyvendami svetimus gyvenimus nematote, kas vyksta namuose. O pasižiūrėti, atkreipti dėmesį į vaikus tikrai reikėtų. Ne viską žinote, ne viską girdite, ne viską pastebite. Tikėtina, kad savaitgalis bus triukšmingas, o pirmadienis pažers konfliktų. Laimė, iki savaitės vidurio viskas nurims ir penktadienis bus kaip šventė.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dviprasmybė. Sunku atskirti, kur gėris, o kur blogis. Juk net geri darbai virsta niekais, o iš keblios situacijos galima išsisukti švariam. Dar sunkiau priimti teisingą sprendimą. Atrodo, kad pinigai, reputacija, karjera yra svarbiausia, bet aplinkybės susiklosto visai kitaip ir paaiškėja, jog svarbiausia žmogus, esantis greta. Todėl neskubėkite nei teisti tų, su kuriais dalijatės rytine kava, nei pyktis su tais, su kuriais kasdien dirbate.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pinigai. Žmonių vertinti pagal uždarbį nereikėtų. Pelningi ir ne tokie sėkmingi periodai kaitaliojasi. Ir tai ne visada priklauso nuo jūsų pastangų ar noro uždirbti. Kartais rezultatai matomi žymiai vėliau, nei tikitės. Gali būti, kad šiuo metu taip ir yra. Jūs atliekate savo darbus, kruopščiai vykdote įsipareigojimus, bet pajamų, dėmesio nesulaukiate. Kita vertus, tai netrukdo gyventi ir kurti toliau.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Jėga. Situacija darbe įtempta. Atsiranda diktuojančių sąlygas, vadovaujančių, o gal net ir spaudžiančių. Jei vadovauja protingai, nieko baisaus, bet jei valdžia atitenka žmogui, kurio sugebėjimais abejojate, konfliktų išvengti bus sunku. Juo labiau kad ir jūs dabar nusiteikę karingai. Visą energiją ir įniršį skirkite darbams, kuriuos reikia greitai pradėti ir baigti. Tinkamas laikas kraustytis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Lemtis. Kai tik nusprendžiate, kad valdote likimą, jis įsižeidžia ir viskas ima judėti jums nežinoma kryptimi. Jūs tai jau numatėte, bet nenorėjote pripažinti, vis manėte, kad galite būti stipresni už nuojautas, užuominas ir ženklus. Ne veltui vengdavote žiniuonių, būrėjų – nenorėjote žinoti atsakymo. Dabar atsakymas susirado jus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tingulys. Kam stengtis, jei ir taip esate gražūs ir laimingi? Pasitikėjimas savimi – geras dalykas, kol nevirsta aplaidumu. Nenorėsite dirbti. Ir ne todėl, kad esate turtingi kaip Arabijos šeichas. Tiesiog planai ir polėkiai kiti. Kai kam pavyks atsisakyti pareigų, nustumti tolyn pažadus. Kai kas tiesiog ras būdą išsisukti. Kad ir kaip būtų, ši savaitė bus tingi. Bausti niekas nebaus, bet pagyrų irgi nesitikėkite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Darbai. Svarbiausi įvykiai laukia darbe. Jūs neturite laiko sau, namams, vaikams ar meilei, bet didelių svajonių ir užduočių – sočiai. Darbe galite pasireikšti: vadovauti, šaukti, reikalauti, dirbi iki išsekimo. Visa tai nepavers gyvenimo prasmingesniu ar gražesniu, tačiau leis pasirodyti, pakels jūsų vertę. Planuokite darbus. O neplanuoti ir patys užgrius.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Melas. Laikas, kai klastotės ir bet koks melas sukelia daug emocijų, triukšmingų pareiškimų ir viešų scenų. Todėl gerai paslėpkite savo melą ir neviešinkite svetimo. Tuomet visi bus laimingi ir patenkinti. Jums to kaip tik ir reikia. Niekas netrukdys regzti didingų planų, susijusių su namais ir pokyčiais darbe. Finansiniai nesklandumai pasirodys visai nereikšmingi.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Laisvė. Lėksite taku, kuris gali nuvesti į prarają arba į dar nematytus kalnus. Jums nereikia laikyti vadžių ar raginti laimės žirgo. Jis pats sustos ties praraja. Jis tikrai žino, kada negalima žengti dar vieno žingsnio. Tegul viskas vyks be jūsų svarstymų, apmąstymų ar bandymų pasiteisinti. Tegul bus taip, kaip turi būti. Ir jūs pabusite ten, kur jūsų laukia. Jei daug galvosite ir svarstysite, niekur net nepajudėsite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Planas. Laisvė, valia, sprendimai, kurių niekas nepakeis, kuriems niekas negali turėti įtakos. Turite planą, kuris žinomas tik jums, ir siekiate jį paversti realybe. Jums nereikia, kad kas nors padėtų, eitų greta ar guostų. Neturite tam laiko. Dabar jūs – kaip gūsis, kurio niekas negali sulaikyti. Tegul šis laikas bus kupinas veržlumo, staigių sprendimų ir drąsių mostų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atranka. Ne visos pastangos duoda vaisių. Kartais pastangų net nereikia. Dabar jūs tai puikiai jaučiate, todėl ne visi darbai turi būti atlikti. Ne kasdien verta stengtis. Atsirinkite tai, ką reikia padaryti dabar. O visa kita – vėliau arba niekada. Nebesilaikykite kasdienių ritualų, atsisakykite rutinos. Darbų laukia tiek, kad nebus kada miegoti. Mažiau galvokite apie tuos, kurie sujaukė jūsų gyvenimą. Daugiau rūpinkitės tais, kurie nori būti šalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.