Palmiros priminimas: saugotis vagysčių ir apgaulių

Vis dar sudėtingas metas, kai neaišku, iš kur atsiranda kliūčių, stringa gerai suplanuoti dalykai, nepaisoma autoritetų nuomonės, sukauptos patirties, įstatymų.

Siekite būti kuo labiau informuoti, neskubėkite patikėti greitais, lengvais pažadais.<br>123rf nuotr.
Siekite būti kuo labiau informuoti, neskubėkite patikėti greitais, lengvais pažadais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 7:01 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:59 AM

Diena bus nervinga, tad bendraujant būtinas diplomatiškumas. Nesivelkite į ginčus, didesnę pagarbą pašnekovui reikškite. Taip pat bus svarbu neprarasti realybės jausmo, kad norimų dalykų nepalaikytumėte tikrove.

Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite kitiems pasakoti savo planų, dalintis naujais sumanymais – vargu ar kas nors tuomet pavyks.

Siekite būti kuo labiau informuoti, neskubėkite patikėti greitais, lengvais pažadais. Pakaks keblumų ir tariantis, derantis, siūlant, patariant – labai tikėtina, jog būsite neteisingai suprasti. Šiandien netinka ne tik pradėti naujų darbų, bet ir tvirtinti svarbių dokumentų.

Tai blogas laikas žiniasklaidos, teisėsaugos ir teisėtvarkos, taip pat viešojo transporto darbuotojams, biurokratams. Nepalanku tvarkyti juridinių reikalų. Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Nepalankios kelionės, ypač oro transportu.

Didesnė vagysčių, apgaulių tikimybė.

Patartina daugiau laiko praleisti su artimaisiais namuose. Derėtų prisiminti, pagerbti mirusiuosius. Tai geras laikas nueiti į kapus.

Iš pirmadienio į antradienį gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto ir globėjų. Ugnis reikštų, kad nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar kokį nors metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės, jei lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namie kas nors savaime užsidegtų ar užuolaida, staltiesė, lovatiesė suplyštų.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 21). Galite nervintis dėl svarbaus reikalo. Ypač kankins nežinia, tačiau antrą savaitės pusę viskas susiklostys jums naudinga linkme.

Jautis (04 21–05 21). Darbe neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadinkite gerų santykių su viršininku. Gali tekti spręsti problemą, kilusią dėl sutuoktinio. Kad ir kas nutiktų, sulauksite draugiškos pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 22). Būkite atidūs niekams, smulkmenoms: mažas žingsnis, nedidelis veiksmas bus lemtingi. Nebūkite išsiblaškę darbe – padarysite neleistinų klaidų.

Vėžys (06 22–07 22). Gali pasikartoti sena problema, tiesa, artimiausiu metu jums pavyks ją išspręsti. Nauja pažintis vakare gali virsti draugyste, net romantišku jausmu, kuris pakeis jūsų ateitį. Tad šiandien neatsisakykite kvietimų į meno renginį ar draugišką vakarėlį.

Liūtas (07 22–08 23). Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti. Nepatartina investuoti pinigų, jei norite greitos naudos.

Mergelė (08 23–09 23). Netinkamas laikas susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli. Bendraudami, tvarkydami reikalus siekite aiškumo – galima netyčia apsigauti tariantis, įsipareigojant. Vakare palanku aplankyti giminaičius ar senus draugus – nustebinkite juos savo dėmesiu. Netikėtai galite paišlaidauti parduotuvėse – saiko jausmas bus užmigęs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Susitikimai su senais draugais bus naudingi – padės išvysti ir suprasti tai, ko nematėte ar nenujautėte . Tiesa, kol kas nesitikėkite gerų pokyčių darbe. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Netikęs metas su kuo nors aiškintis santykius. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą. Neatidėkite rytdienai nieko svarbaus.

Šaulys (11 23–12 22). Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – šiuo metu reikia kiek atsiriboti nuo visko. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus artimiesiems, namie atlikite suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką seniai vilkinate.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl išgirstų naujienų ar netikėtai suprastų dalykų neskubėkite ko nors keisti. Naudinga viską atidėti net kitai savaitei. O ši gera nebent stebėti, laukti, kai ką koreguoti. Svarbiausia nieko nekaltinti ir ieškoti kompromisų.

Vandenis (01 21–02 20). Būkite atidūs, kritiškai vertinkite išgirstus dalykus, labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės tai, kas menkai žinoma, analizuokite slaptas aplinkybes. Nepriekaištaukite tiems, kuriuos mylite, ir savo vaikams – jau rytoj jūsų nuomonė pasikeis.

Žuvys (02 20–03 21). Jūsų gera valia, seni nuopelnai bus įvertinti aplinkinių ir duos gerų vaisių. Jumis domėsis įdomūs, svarbūs asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį turite paklausti savo vidaus, ar verta tai daryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.