Palmira įspėjo: teks griebtis plano X

Nepalanku pirkti brangių daiktų, meno kūrinių.

Šis laikas sunkesnis moterims – joms geriau jokių atsakingų reikalų netvarkyti. Nepalankus metas ir įsimylėjėliams.<br>123rf nuotr.
Šis laikas sunkesnis moterims – joms geriau jokių atsakingų reikalų netvarkyti. Nepalankus metas ir įsimylėjėliams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:56 AM

Kai tik mėginsite ko nors konkrečiai imtis, paaiškės, kad nevykdomos numatytos sąlygos – kas nors ko nors neduoda, dingę tai, kas buvo žadėta.

Tad nevertėtų niekuo pasikliauti – situacija gali netikėtai pasikeisti ir teks griebtis atsarginio plano X.

Tiesa, jei tokį iš tikrųjų turite ir esate pasiruošę blogiausiam atvejui, nieko ypatinga nenutiks. (Suprantama, bus naudinga manyti, kad jūsų priešai protingesni ir sumanesni, o už kampo tyko pasala...)

Atsargios pozicijos labiausiai reikės pinigų ir turto sferoje: nepalankus metas finansiniams reikalams tvarkyti, pinigams investuoti, skolinti, sandoriams pasirašyti, spekuliacijoms, avantiūroms.

Netiks pradėti ir naujų darbų – verta užsiimti atidėtais ar anksčiau nepavykusiais.

Šis laikas sunkesnis moterims – joms geriau jokių atsakingų reikalų netvarkyti. Nepalankus metas ir įsimylėjėliams. Nepatartina skirti meilės pasimatymų, juolab užmegzti naujos romantiškos pažinties. Neapsigaukite, nesusižavėkite šios dienos meilės prisipažinimais.

Nepalanku pirkti brangių daiktų, meno kūrinių.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje; jei sulūžtų peilio ašmenys – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo; jei skėtis sulūžtų – vienatvė; jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys; jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų; rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus kelionėms, atsakingiems susitikimams, naujiems darbams pradėti; palankūs raudoni atspalviai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 21). Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, aiškindami ar mokydami. Būsite linkę neteisingai kaltinti, įtarti sutuoktinį – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą. Ne laikas narplioti šeimos biudžetą.

Jautis (04 21–05 21). Nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos (ypač finansinės), tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms. Nepatartina vaikams duoti daug pinigų ir pirkti to, ko dabar užsigeis. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu dėl atsiskleidusios neištikimybės.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio – neskubėkite įtarinėti, jei ką netikusio išgirsite. Ir nieko nereikalaukite – meilės, taip pat ištikimybės pažadai šiandien tušti.

Vėžys (06 22–07 22). Paikų vilčių metas – ne laikas ką nors vertinti ar priimti svarbų sprendimą tiek dalykinėje, tiek jausmų srityje. Nepatartina pasirašinėti finansinių dokumentų, taip pat skolinti pinigų.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite – nors geriausia šiandien to visai nedaryti. Venkite ginčų ir saugokitės vagių prekyvietėse bei viešajame transporte. Nemaža traumų vairuojant automobilį, dirbant rankomis, keliaujant tikimybė.

Mergelė (08 23–09 23). Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą. Mažiau reikškite pretenzijų tėvams bei šefui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Ne laikas su viršininkais aptarinėti finansines bei karjeros perspektyvas – net jei jums bus žadama kas nors gera, vėliau iš to nieko neišeis.

Skorpionas (10 23–11 23). Pavojinga diena – tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimas. Nors rūpesčių ir taip pakaks, aplinkiniai irgi vis ko nors reikalaus, prašys. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus ir užsispyrę ginčuose.

Šaulys (11 23–12 22). Neskubėkite sakyti „taip“, net jei viskas pasirodys tvarkinga. Šiandien sunkiai suprasite, kur klysite, tad neteiskite nei savų, nei svetimų. Ne pats geriausias laikas prašyti bičiulių pagalbos, beje, jums patiems gali tekti suskubti padėti draugui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Viskas lyg ir atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote ir dėl to galimi net nuostoliai. Darbe didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Ne laikas avantiūroms – nei darbo, nei meilės srityje. Būkite atidesni, jei dirbate su užsieniečiais, jei jūsų veikla susijusi su prekyba, kelionėmis, turizmo verslu. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – sulauksite priešingo rezultato.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite taupesni ir saikingesni, nes galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nieko nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.