Palmira sako, kad verta prašyti pagalbos, paramos, užtarimo

Savaitgalis netolygus: šeštadienis daug kuo palanki diena, o sekmadienio antra pusė – painiavos metas. Tad reikalus tvarkykite, reikalingų daiktų pirkite, svarbių darbų imkitės šeštadienį. Ši diena puiki ir dalykiniam bendravimui, ir susitikimams su draugais, giminaičiams lankyti. Šeštadienį ir netinka atsakyti, jei į jus bus kreiptasi pagalbos. Tai puiki diena įteikti dovaną. Pobūvius gerai rengti tik šeštadienį.

Sekmadienį derėtų visiškai atsisakyti svaigalų, vengti užmegzti pažintis, netvarkyti jokių reikalų, dėl nieko nesitarti.<br>123rf nuotr.
Sekmadienį derėtų visiškai atsisakyti svaigalų, vengti užmegzti pažintis, netvarkyti jokių reikalų, dėl nieko nesitarti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2015, 7:06 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:53 PM

Sekmadienį derėtų visiškai atsisakyti svaigalų, vengti užmegzti pažintis, netvarkyti jokių reikalų, dėl nieko nesitarti. Išaugs apsinuodijimo tikimybė. Būtinas didesnis atsargumas su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Saugokitės agresyvių ir apsvaigusių asmenų.

Pirmadienis iki 13 val. 35 min. nepalankus, tai klaidų, iliuzijų laikas, kai būtina atida rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais, pinigais. Atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, verta dažniau viską tikslinti, konsultuotis. Geriausia svarbius reikalus ir susitikimus atidėti antrai dienos pusei arba rytdienai. Geras laikas bendrauti, naujoms pažintims užmegzti, svarbiems susitikimams, kelionėms bendraminčių, bendradarbių būryje.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai nelabai svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote žemę, jos gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai buvo save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kur nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indą sudaužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas. Košmarai – vidiniai išgyvenimai, lakstyti nuogam – problemų gausa, audringa jūra – konfliktai su mylimu asmeniu. Varpeliai – sėkmė jausmų srityje.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonų ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių ar pasodintą augalą.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė jausmų srityje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema – nusivylimai, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei užgriūtų smulkūs neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis neskubių darbų; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį nuotaika bus puiki, savijauta šauni, jei leisite laiką su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Sekmadienį nesivelkite į flirtą – nusivilsite. Taip pat būkite atidesni maisto, svaigalų kokybei – galimas apsinuodijimas. Pirmadienis po pietų sėkmingas tiek reikalams tvarkyti, tiek romantiškiems pasimatymams.

Jautis (04 21–05 21). Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis. Sekmadienis sudėtingas – galite jaustis sutrikę, nesuprasti, net išduoti. Neverta kur nors vykti toli nuo namų – savo dėmesį ir jėgas skirkite šeimai. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams. Šiomis dienomis būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 22). Kelionėms, pasirodyti visuomenėje, pažintims užmegzti ne pačios geriausios dienos. Ypač sekmadienis tam nepalankus. Pasisaugokite vagių, apgavikų, venkite garsiai reikšti savo nuomonę sekmadienį – tai atsigręš prieš jus. Pirmadienį po pietų gerai dalyvauti susitikimuose, tvarkyti reikalus. Nieko skubaus neatidėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite dosnesni šeštadienį ir jums bus atlyginta dvigubai. Sekmadienis – subtilių provokacijų metas, kai svarbu neskubėti, nepykti. Laukia netikėtumai, sunkumai dėl vaikų išdaigų, šeimos narių, sutuoktinio problemų – nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo. Galimos traumos buityje. Pirmadienis – karminių dovanų metas, po pietų sužinosite, ko nusipelnėte.

Liūtas (07 22–08 23). Nors žinote, kokie šaunūs esate, dar kartą tai jums šeštadienį paliudys artimieji, mylimas žmogus. Sekmadienį ne viskas susiklostys taip, kaip norisi. Pasistenkite neužsigauti dėl šiurkštesnio žodžio ar neteisingų įtarimų, kaltinimų. Galimos priverstinės išlaidos. Atsakingam pokalbiui su vadovybe tinkama antra pirmadienio pusė.

Mergelė (08 23–09 23). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite, tuomet neteks siekti dėmesio jėga, būti įkyriems. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti. Pirmadienis nepalankus jokiems atsakingiems ar rizikingiems reikalams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite šeštadienį praleisti netradiciškai, sugalvokite ką nors neįprasta sau ir draugams pradžiuginti. Sekmadienį jūsų elgesys neturi būti rizikingas. Pirmadienio popietę suskubkite sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, kitaip jie kuriam laikui įstrigs.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite daugiau laiko rasti artimiesiems, nors jums ir rūpės įvairūs reikalai. Būkite kritiškesni išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – tai tikrai neduos naudos, nesuteiks moralinio pasitenkinimo. Venkite ginčų su tėvais sekmadienį. Antra pirmadienio pusė nebloga derėtis su vadovybe dėl jums palankesnių darbo sąlygų.

Šaulys (11 23–12 22). Jei teks išvykti pas draugus, viešėti pas giminaičius, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams. Pasistenkite mažiau žadėti, neaptarinėti bendrų pažįstamų sekmadienį – tai sugrįš bumerangu. Pirmadienio antra pusė palanki tvarkyti svarbius darbo, kelionių reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ar ne per mažai džiaugiatės savo laimėjimais, ar pakankamai vertinate įgytą patirtį, ne per daug dėmesio skiriate neišsipildžiusioms svajonėms? Būtinai susigalvokite mažą šventę, malonią pramogą šeštadienį. Sekmadienis sudėtingas – nepraraskite kantrybės ir neįtarinėkite, nepavyduliaukite. Pirmadienis sudėtingas, vis dėlto antra dienos pusė palanki mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio, tačiau sekmadienis – tuščių vilčių diena, kai geriau nieko rimta neplanuoti ir ramiai ilsėtis su šeimos nariais. Negaiškite sekmadienį laiko ginčams (ypač su sutuoktiniu) bei priekaištams, kad ir kokie teisūs jaustumėtės. Pirmadienį irgi būtų geriau nesivelti į diskusijas – ieškokite kompromisų, siekite bendradarbiauti.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite ką nors gera nuveikti namuose šeštadienį. Sekmadienį neklausykite piktų kalbų ir blogai negalvokite apie sutuoktinį, venkite santykių aiškinimosi. Sekmadienį gali kilti problemų dėl netikėto buitinių prietaisų ar automobilio gedimo, tik neskubėkite dėl to kaltinti savo vaikų ar mylimo žmogaus. Pirmadienį atsiskleis jūsų veiklos trūkumai, galimas ir sveikatos pablogėjimas. Antra dienos pusė palanki apsilankyti pas gydytoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.