Astrologė S. Liepenė pataria jau planuoti vasaros atostogas

Norite keisti pasaulį? Tada kelkitės nuo sofos ir pirmyn! Taip pataria astrologė Skirma Liepienė gimusiems po Dvynių ženklu. Nedramatizuoti įvykių, kurie jau buvo ir kur jau nieko negalima pakeisti, o rūpintis ateitimi, planuoti ne tik darbus, bet ir vasaros atostogas astrologė siūlo ir Liūtams. Ką jums žada dangaus ženklai ateinančią savaitę?

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

Apr 26, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:34 PM

JAUTIS (04 21–05 21)

Saikas. Dėmesį reikia nusipelnyti, užkariaujamos tik šalys. Viską, ką galite turėti, laimėti, susikurti ar išprašyti, pasieksite tik gražiu elgesiu. Tai bus vertinama taip pat kaip šaltinio vanduo. Todėl stengtis būti tobuliems dabar būtina. Šiek tiek meilės nuotykių, netikėtų kelionių ar ekstremalių pasivažinėjimų laukia jau šią savaitę. Tik neužsižaiskite, nepraraskite saiko.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Gyvenimo dovanos. Norite keisti pasaulį? Tada kelkitės nuo sofos ir pirmyn! Deja, bet atsisakyti komforto nėra taip paprasta. Todėl greitai niekas nevyks ir teks kaltinti aplinką, vyriausybę, mokesčių inspektorius. Šiuo metu jums sudėtinga imtis iniciatyvos jau vien todėl, kad nėra labai blogai: atsiranda papildomų pajamų, gaunate nedidelių dovanų ar pasiūlymų iš šalies. Užtenka pasinaudoti tuo, ką teikia gyvenimas. Tad kam dar stengtis?

VĖŽYS (06 22–07 22)

Taktika. Jūsų pataikavimas gali daug ką išvesti iš kantrybės. Tai nėra tinkama taktika. Gal į akis niekas nieko ir nesakys, bet tvirtumo, solidumo tai nepridės. O jums reikėtų jaustis stabiliau, tvirčiau ir ieškoti naujų galimybių atskleisti savo įgūdžius ir patirtį. Draugai ir pažįstami vėl sukasi jūsų gyvenime, jaukia šeiminius santykius ir verčia abejoti mylimais žmonėmis. Pabandykite atsirinkti, iš kurio šaltinio gerti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Planai. Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo ir kur jau nieko negalite pakeisti. Rūpinkitės ateitimi, planuokite ne tik darbus, bet ir vasaros atostogas. Ir nesvarbu, kad turėsite laisvus tik kelis savaitgalius. Dabar jau rūšiuokite savo norus. Piniginės reikalai neblizga, nes reikia pataupyti, atidėti šiek tiek ateičiai. Juk niekada negali žinoti, kada teks traukti iš kojinės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Kilimėlis. Viskas, kas nemalonu ir nereikalinga, senokai sušluota po kilimėliu. Gaila, bet visai netikėtai atsiranda kas nors, kas tą kilimėlį ima ir kilsteli. O tai, kas po juo, nėra itin malonu. Turite dvi išeitis: apsimesti, kad tai ne jūsų darbas, jūs nematėte ar pamiršote, arba viską paversti juokais, drauge pasišaipyti iš savęs. Situacija dviprasmiška, bet ne be išeities.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Gūsis. Gyvenimo vėjas, o gal ir vėtra jus neša pirmyn. Ir nesvarbu, ar esate pasirengę, ar to norite. Jums reikia prisitaikyti prie aplinkybių ir skubėti iš gyvenimo pasiimti tai, ką duoda. O dabar jis duoda daug. Ir šią savaitę tiesiog sako: imk! Tai ne tik puikios progos, galimybės, nauji žmonės ir patrauklios sutartys, bet ir pažinimas, suvokimas, kad jūsų gyvenime atsiranda visai kitokių žmonių.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pokyčiai. Naujai pradžiai kartais pritrūksta idėjų. Niekas be jūsų negalės pasakyti, kur išeitis. Išminties šulinys – jūs pats. Na, kartais gilesnis, kartais ne visai skaidrus, o kartais pilnas išminties. Nepražiopsokite, kai jis atsivers. Anksčiau ar vėliau ateina akimirka, kai norisi šiek tiek pakeisti savo išvaizdą. Todėl šią savaitę skirkite daugiau laiko ne tik naujoms spalvoms, bet ir kitokiam stiliui ar permainoms buityje.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tempas. Greičiau jau tingiai nei greitai. Turite susitaikyti su tuo, kad dabar viskam reikia laiko. Kad visko negalite padaryti patys, o ir aplinkiniai ne itin veržiasi padėti. Tai savaitė, kai įgyvendinami planai iš to laikotarpio, kai viskas ėjosi greitai, šuoliais. Darbai turi būti planuojami, kad neliktų užmiršti. Asmeniniame gyvenime vis dar laukiate išminčiaus, kuris paaiškintų, kas ir kodėl vyksta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Savarankiškumas. Kodėl, kai metate monetą, ji visada nukrinta ne ta puse – ne jūsų naudai? Taip yra todėl, kad sprendimus reikia priimti patiems, nepasikliaujant jokiais dievais ar kaukais. Jei šiuo metu negalite nuspręsti, kaip elgtis toliau, tiesiog palaukite ir nesiimkite nieko, dėl ko vėliau gali tekti gailėtis. Šeiminiame gyvenime bus ir slaptų pasimatymų, ir intrigų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ryšiai. Tvarką teks padaryti patiems. Atrodo, yra galinčių jus aprėkti, pastumdyti darbe, o kartais ir trukdyti įgyvendinti svarbiausius gyvenimo tikslus. Neverta dėl to sustoti, gręžiotis atgal ar ką nors aiškinti. Tiesiog supraskite, kad jų ir jūsų gyvenimas eina paraleliai, bet ne kartu. Todėl nesikiškite į kitų gyvenimus ir jie nekeis jūsiškio. Atsiranda baimė, susijusi su žmonėmis, su kuriais sieja stiprūs emociniai ryšiai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Iniciatyva. Nejaukiai jaučiatės, manote, kad jus pamiršo, iškeitė į ką nors patrauklesnio? Gali būti, bet greičiausiai darbai įsuko jūsų draugus ir jums lieka tik stebėti jų dūzgimą. Nesididžiuokite, patys paskambinkite, pasikvieskite, surenkite šventę. O kai visi bus drauge, galėsite ne tik juokauti, bet ir ateitį paplanuoti, patarimų paklausti ir išklausyti. Dideli spalvingi planai sprogsta lyg muilo burbulai.

AVINAS (03 21–04 20)

Pagalba. Neaiškios svajonės ir dar miglotesni planai. Viskas, ką dabar sumanote, gali būti įgyvendinta, tačiau ne išsyk. Visiems projektams ir norams reikia laiko bei aplinkinių pritarimo. Gali būti, kad rasite gerą dėdę, kuriam patiks jūsų mintys, o gal gražios akys, tad viskas bus nulemta jūsų naudai. Kita vertus, gali būti, kad svajonės taip ir liks neįgyvendintos. Nereikia nusiminti – geriausias kelio ruožas visada priešakyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.