Palmira: šis laikas skatins ieškoti klaidų, pasirenkant partnerį

Diena tinkamesnė užsiimti namų, šeimos reikalais nei darbais. Bent jau veikloje nieko svarbaus planuoti nereikėtų – galite suklysti vertindami reikalo perspektyvas, ypač finansines. Nepalanku priimti svarbių finansinių sprendimų, netiks ir pinigus investuoti. Venkite žadėti, įsipareigoti, nors nereikėtų ir atmesti gautų pasiūlymų – tiesiog atidėkite sprendimo priėmimą vėlesniam metui.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų.<br>123rf nuotr.
Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-29 07:06, atnaujinta 2018-01-05 13:20

Iš esmės šiandien nieko nauja nepradėkite – ši diena netinkama energingai tvarkyti reikalus. Svarbiausia daugiau laiko rasti šeimai – jums ir jūsų artimiesiems naudinga ilgiau pabūti kartu.

Diena gana problemiška moterims, jos gali pajusti skriaudą dėl nepakankamai įvertintų pastangų darbe ir namie, dėl nesulaukto atsako jausmų srityje. Šis laikas skatins ieškoti klaidų pasirenkant partnerį, kritiškai pažvelgti į ankstesnius santykius, juos pervertinti ir ieškoti galimybių atnaujinti, keisti esamą ryšį, o gal ir ieškoti naujo. Beje, šis laikas (ypač vakaras) nėra palankus aiškintis meilės santykius – per daug nuoskaudų, per mažai objektyvumo. Netinkamas metas ir romantiškiems pasimatymams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nesusiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, patekti į lietų – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti bet kokius reikalus; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Imkitės kasdienių darbų, siekite viską kuo geriau atlikti – galite sulaukti tiek kolegų, tiek namiškių priekabių. Tai nerami diena – greitai užsigausite, sutriksite. Beje, ne pats geriausias būdas save raminti bus vaikščiojimas po parduotuves (įsigyti daiktai laimės nesuteiks) ar lankymasis pramogų vietose. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Jautis (04 21–05 21). Nesugadinkite savo vaikams, sutuoktiniui nuotaikos ginčais, pamokslavimu – tai tas laikas, kai reikia stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais. Ypač šiandien jūsų vaikams, sutuoktiniui turi pakakti jūsų geraširdiško dėmesio. Beje, paklausykite draugo perspėjimo ar kritiškos pastabos – galimas dalykas, kad bičiuliui iš šalies geriau matyti pavojingi dalykai, kurių patys nepastebite.

Dvyniai (05 21–06 22). Itin pasyvi diena – svarbia veikla neužsiimkite. Būtų puiku, jei nuo dalykinių reikalų atsitrauktumėte ir liktumėte namie su artimaisiais. Jeigu slegia bendravimo su sutuoktiniu nesklandumai, geriau pabūti vieniems, išvykti į gamtą – bendravimas naudos neduos. Gerai ilgiau pabūti prie tekančio vandens.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jausitės žvalūs, nereikėtų blaškytis, daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti. Venkite pažeisti Kelių eismo taisykles – didesnė baudų tikimybė. Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos pamatysite, analizuokite aplinkos ženklus: netikėtas susitikimas, nelaukta žinia pastūmės priimti teisingą sprendimą. Puiki proga pokalbiams apie santykių su antrąja puse taurinimą.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Nerizikuokite su pinigais, nepriimkite dovanų, jei įtariate, kad tai kyšis. Apie darbus galvoti nesinorės, tad daug neplanuokite. Tiks aptarti finansinius klausimus. Tai svajingas metas – lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas klostysis puikiai, kol patys ko nors nesugadinkite. Mokėkite atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę ir poreikius, jų įspėjimus, kritiką, juolab reikalavimus. Dirbdami neskubėkite – teks grįžti prie to, kas padaryta, ir perdaryti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena: norėsis tylos, poilsio, meditacijos, tačiau aplinkinis pasaulis to neleis: atsiras nepadarytų skubių darbų ir reikalų, o jus supantys žmonės prisimins, ką esate žadėję ir neatlikę, reikalaus padėti. Jūsų nuojautos dėl finansinių reikalų, taip pat santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins.

Skorpionas (10 23–11 23). Nebloga diena – galite sulaukti netikėtos pagalbos, tiesa, ne iš ten, iš kur tikėjotės, norėjote gauti draugišką patarimą, o gal ir naudingų pastabų (kritika šiuo metu neišvengiama, labai neišgyvenkite dėl kieno nors ironijos). Bendrauti nevenkite, puiku, jei aplankysite savo bičiulius.

Šaulys (11 23–12 22). Nesistenkite greitai sutvarkyti šios dienos reikalų. Verta imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami itin aukšti reikalavimai – nedarykite nieko, jei nesate iki galo tikri.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors dabar jums pakilus ir sėkmingas metas, nepervertinkite savo galimybių. Ypač tvarkydami finansinius klausimus būkite atidūs – galite kai ko nepastebėti, neįvertinti kokios nors smulkmenos, dėl kurios geras sumanymas taip ir liks svajone. Vakaras nepalankus viešnagėms, priimti svečius. Nepatartina veltis ir į romantiškus nuotykius.

Vandenis (01 21–02 20). Jei kas nors nepavyks – nieko baisaus, tai išsispręs artimiausiomis dienomis. O šiandien būkite atsargesni kelyje, dirbdami su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis – didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Likite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 20–03 21). Prieš reikšdami kam nors nepasitenkinimą pamėginkite tą asmenį pateisinti ir savyje paieškoti tų bruožų, kurie erzina. Ne pats geriausias laikas deryboms, įvairiems susitarimams, finansiniams dokumentams tvirtinti (galite tapti sukčių auka). Būkite pakantesni sutuoktiniui – jūsų pora nėra atsakinga už jūsų viršininko blogą nuotaiką ar banano žievę ant kelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.