Astrologė Ramunė gegužę prognozuoja ir pakilimų, ir nuosmukių

Gegužės mėnesį ryškiau kaitinanti saulė labiausiai veiks po Skorpionu ženklu gimusius žmones. Labai dažnai jų emocijos tiesiog liesis per kraštus. Liūtams šis mėnuo bus bene sėkmingiausias per visus šiuos metus. O ką dangaus ženklai žada jums?

Ką dangaus ženklai žada jums?<br>123rf nuotr.
Ką dangaus ženklai žada jums?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2015, 6:54 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:06 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jūsų laukia intensyvus mėnuo – įvairūs įsipareigojimai užgrius tiek darbe, tiek namie. Visur iš jūsų bus tikimasi tik pačių geriausių rezultatų. Nepasiduokite spaudimui ir iš savęs nereikalaukite daugiau, nei galite duoti.

Gegužė ypač palanki verslo žmonėms. Dabar tinkamas metas planuoti veiklą, keliauti ir tirti naujas rinkas, galimybes, plėstis. Žodžiai gali žeisti labiau nei veiksmai. Prisiminkite tai ir elkitės apdairiai. Išlikite mandagūs ir pagarbūs su savo šeimos nariais, kolegomis ir verslo partneriais.

Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo šeimai. Juk ji – pagrindinis jūsų ramstis. Taip, jūs juos mylite, tačiau kaip dažnai tai pasakote?

Nesigėdykite savo jausmų ir dažniau apie juos kalbėkite.

Jautis (04 20–05 20)

Gegužė – palankus metas keistis. Nesielkite agresyviai ir nesistenkite dominuoti visose gyvenimo srityse.

Išklausykite kitų nuomonės ir atsižvelkite į jų patarimus.

Į iškilusias problemas dažniau bandykite pažvelkti iš jums artimų žmonių perspektyvos.

Tuomet bendravimas su artimaisiais, šeimos nariais bus daug nuoširdesnis ir paprastesnis.

Nemanykite, kad visas susidariusias problemas išspręsite brangiomis dovanomis.

Harmoningiems santykiams reikia kur kas daugiau. Laimėjimai darbe džiugins. Pasiekti tikslai skatins dar daugiau dirbti.

Vis dėlto būkite atsargūs. Galite greitai perdegti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gegužę jums norėsis ramybės ir darnos tiek su savimi, tiek su aplinkiniais. Tiesa, tai pasiekti gali būti sunku. Prisitaikykite prie pokyčių ir mažiau reikalaukite tiek iš kitų, tiek iš savęs.

Būsite energingi ir iš visų jėgų pulsite į darbus. Jūsų atsidavimas ir pasiekti rezultatai neliks nepastebėti. Sulauksite puikių vadovų įvertinimų ir kolegų komplimentų.

Mėnesio pabaigoje gali iškilti sunkumų profesiniame ir asmeniniame gyvenime. Padėtį gali apsunkinti sustreikavusi sveikata. Greičiausiai tai bus susiję su kvėpavimo takais. Nedelsdami kreipkitės į medikus. Saugokitės nelaimingų atsitikimų ir sužeidimų.

Sugalvokite bendros veiklos su antrąja puse. Ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir dar geriau vienas kitą pažinsite.

Vėžys (06 21–07 22)

Gegužė palanki svarbiems gyvenimo pokyčiams. Pirmiausia – profesinėje srityje. Jei čia dažnai jaučiatės neįvertinti, santykiai su vadovu nesiklosto, o kolegų požiūris erzina, pats metas ieškotis naujo darbo. Nebijokite rizikuoti.

Nebijokite naujų iššūkių – jie mūsų gyvenimą padaro įdomesnį. Svarbius sprendimus, susijusius su finansais, vis dėlto vertėtų atidėti. Dabar nepalankus metas investuoti. Tačiau tinkamas metas nuomoti ar parduoti nekilnojamąjį turtą.

Uždirbtus pinigus skirkite šeimos gerovei. Galbūt bendrai kelionei, kuri padės sutvirtinti santykius. Duokite daugiau, tikėkitės mažiau. Bendraudami su antrąja puse vadovaukitės šiuo patarimu ir jums neteks nusivilti. Neleiskite nuotaikų kaitai temdyti jūsų ir jūsų artimųjų gyvenimo.

Liūtas (07 23–08 22)

Gegužė – bene sėkmingiausias šių metų mėnuo. Jis žada labai daug. Ir ypač profesiniame fronte.

Jau pirmosiomis mėnesio dienomis sulauksite stulbinamų naujienų, kurios labai teigiamai paveiks tolesnę jūsų karjerą.

Būtinai pasinaudokite jums suteikta proga. Tokių gali nepasitaikyti labai ilgą laiką.

Maloniai nuteiks ir pagerėjusi finansinė situacija. Galėsite leisti sau kur kas daugiau nei iki šiol.

Šį mėnesį jums gali tekti išvykti į užsienį. Keliaujant jums pavyks suderinti ir darbo reikalus, ir malonumus. Jei turite vaikų, pasiimkite ir juos. Kokybiškai kartu praleistas laikas sutvirtins dėl gausybės darbų pastaruoju metu atšalusius jūsų santykius.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų galvoje šį mėnesį bus tikra minčių makalynė. Nežinosite, nei ko norite, nei ką jaučiate. Trūks ir jums taip būdingo pasitikėjimo savimi.

Būkite atsargūs – gali atsirasti norinčių tuo pasinaudoti. Neįprastas ir keistas jūsų elgesys gali papiktinti jūsų kolegas ir vadovus. Jums netikėtas nelabai draugiškas aplinkinių elgesys bus itin nemalonus. Jis gali stipriai paveikti jūsų ambicijas. Neleiskite, kad visa tai turėtų įtakos jūsų darbo rezultatams.

Tiesą sakant, nerasite palankesnio meto, kad užgautos ambicijos jus paskatintų pasiekti daugiau, nei tikėjotės. Santykiai su antrąja puse bus trapūs. Tad jei norite juos išsaugoti, elkitės labai apdairiai. Klaidų dabar negali būti. Pasistenkite rasti laiko meditacijai, maloniai, ramiai veiklai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šį mėnesį verčiau nesiimti jokių naujų darbų. Jie gali tik pridaryti žalos. Svarbiais momentais galite prarasti šaltą protą ir pasielgti kaip užsispyręs vaikas. Tokie momentai gali ypač neigiamai paveikti jūsų karjerą ar verslą. Tad stenkitės valdytis.

Išmokite susidoroti su savo neigiamomis emocijomis. Dėl patiriamo streso ir įtemptų nervų jus gali netgi erzinti antrosios pusės elgesys.

Gali būti, kad pasijusite įskaudinti. Kad ir kaip būtų sunku, pasistenkite nepasiduoti norui išrėkti savo nuoskaudų. Iš to nebus nieko gera. Atvirkščiai – tai neigiamai paveiks jūsų santykius, o galbūt netgi juos sugriaus.

Nors artėja vasara, vertėtų pasisaugoti peršalimo ligų. Ausys, nosis, gerklė – jūsų silpnosios vietos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ryškiau kaitinanti saulė ir kylantis karštis paveiks ir jūsų temperamentą. Būsite energingesni, emocingesni. Labai dažnai emocijos tiesiog liesis per kraštus. Labai svarbu, kad vengtumėte neigiamų emocijų ir pykčio.

Darbe atidžiai rinkitės vadovams tariamus žodžius. Venkite šiurkščių žodžių, sarkazmo. Tačiau nebijokite drąsiai reikšti savo nuomonės, įžvalgų. Jos bus įvertintos. Tiesa, mažiau girkitės savo laimėjimais.

Pagyros erzins ir jūsų kolegas, ir vadovus. Jūsų neprognozuojamas elgesys gali šokiruoti ir net žeisti artimuosius. Jums reikės labai pasistengti, kad namuose išlaikytumėte ramybę ir harmoniją. Gegužė – palankus metas remontuoti namus, įsigyti naujus baldus. Taip pat tinkamas metas įsigyti naują automobilį.

Šaulys (11 22–12 21)

Šį mėnesį pajusite netikėtų išlaidų žalą. Būkite tikri, kad turite bent jau šiokių tokių santaupų. Ne pati stabiliausia finansinė padėtis jums kainuos nemažai nervų. Artėjanti pavasario pabaiga jus paveiks labiau, nei norėtumėte.

Gali kamuoti liūdnos mintys, apatija. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms. O jei taip nutiks, medituokite, sportuokite. Tai bus puikus būdas praskaidrinti mintis.

Atraskite balansą tarp darbo ir šeimos. Daugiau dėmesio ir laiko skirkite savo mylimam žmogui.

Gali būti, kad jūsų antroji pusė neretai jaučiasi neįvertinta. Dažniau pasakykite jai, kaip ją mylite, kokia ji jums svarbi. Venkite įsivelti į nereikalingus ginčus. Saugokitės laiptų. Per išsiblaškymą galite susižeisti kojas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gegužė bus niekuo pernelyg neišsiskiriantis mėnuo.

Bus ir pakilimų, ir nuosmukių, laimės ir liūdesio akimirkų.

Galbūt tik dažniau nei įprastai jausitės pavargę. Nenoriai imsitės naujų darbų. Jums stigs pasitikėjimo savimi. Dėl to darbe galite netgi prarasti puikią progą pasižymėti.

Matyt, pats metas pradėti planuoti atostogas.

Ypač tai patariama verslininkams ir laisvai samdomiems darbuotojams. Jums reikia įkvėpti gryno oro ir pasisemti naujų idėjų.

Gegužė palanki vienišiems Ožiaragiams.

Tikėtina, kad per šį mėnesį sutiksite naują meilę ir labai smagiai drauge leisite laiką.

Vandenis (01 20–02 18)

Gegužės mėnuo žada būti tikrai įdomus. Būsite pasiryžę užnugaryje palikti visus nemalonius praeities įvykius ir pradėti naują gyvenimo etapą, kai būsite laisvi ir nepriklausomi.

Įdomiai klostysis profesinė veikla. Sulauksite naujų projektų. Pokyčiai gali būti dideli, tačiau jums palankūs. Iš kolegų sulauksite visokeriopos paramos.

Santykiai su vadovu taip pat bus draugiški ir šilti. Nepaisant to, kartais jausitės pavargę ir pikti. Neleiskite savo blogai nuotaikai sugadinti darbo santykių. Venkite bet kokių paskalų ir nesivelkite ten, kur jums nepriklauso.

Jei norite išspręsti pastaruoju metu su antrąja puse iškilusius nemalonumus, pamirškite savo egoizmą. Pasistenkite nugludinti aštrius kampus ir išmokite tiesiog džiaugtis vienas kitu.

Žuvys (02 19–03 20)

Pagrindinis jūsų rūpestis šį mėnesį bus pinigai.

Įtemptai suksite galvą bandydami pagerinti savo finansinę padėtį. Būkite pasiruošę tam, kad gegužę jūsų banko sąskaitą gerokai apmažinti gali netikėtos išlaidos.

Itin atidžiai skaičiuokite kiekvieną išleidžiamą eurą.

Dabar visiškai netinkamas metas spontaniškiems brangiems pirkiniams. Nuo mėnesio vidurio jausitės geriau. Būsite optimistiškai nusiteikę ir tikėsite, kad viskas susitvarkys.

Tai puikus pirmas žingsnis laimingesnio gyvenimo link. Santykius su antrąja puse gali temdyti ilgi barniai.

Priežastis – skirtingos nuomonės. Jums abiem vertėtų išmokti vienam kitą išklausyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.