Palmiros horoskopas savaitgaliui

Savaitgalis – įtemptas pilnaties metas, tad svarbu susitelkti į malonius bei džiugius dalykus, nekreipiant dėmesio į galimus nesklandumus, artimų žmonių trūkumus. Džiaukitės tuo, ką turite, ir pamirškite apie stygių. Būkite korektiškesni bendraudami su tais, kuriuos mylite, su vyresniais ir viršesniais už jus – tikėtini konfliktai. Šiuo metu galimas ryškus skirtingų kartų atstovų, tarp jų tėvų ir vaikų, nesusikalbėjimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 5:57 AM

Sudėtingesnis šeštadienio vakaras: kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių prasidės 19 val. 2 min. Tai nepalankus laikas pramogauti, švęsti, viešnagėms. Patartina apsiriboti bendravimu šeimoje.

Sekmadienis irgi neramus, sudėtingas, kai svarbu saikas ir taktas. Venkite tądien santykių aiškinimosi, niekur nerizikuokite. Nepalanku užmegzti naujų pažinčių, ypač svetur. Ši diena nepalanki ir kelionėms, ypač tolimoms, taip pat bendrauti su užsieniečiais. Vis dėlto sekmadienio vakaras kiek giedresnis, bus progų nusiraminti, sutramdyti savo ambicijas ir atsiprašyti, susitaikyti.

Šį savaitgalį didelė traumų (dėl kritimo, susidūrimo, neatsargaus vairavimo) bei įvairių apgaulių, nesusipratimų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas, nugarą, kelius. Turi būti atidesni asmenys, kurių silpnesnė širdis, aukštas kraujospūdis, nesveikos kepenys.

Pirmadienis nepalankus kelionėms, nesiimkite tvarkyti biurokratinių, teisinių reikalų – susidursite su įvairiomis kliūtimis, apribojimais. Neverta tądien aiškintis teisybės, bendrauti su vadovybe, įtakingais asmenimis – išgirsite keistų kaltinimų, kvailų pretenzijų. Ši diena itin nepalanki tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Tai netinkamas metas deryboms, svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti paukščius, gyvūnus, matuotis naujus drabužius – sveikata, turtas, šeimos pagausėjimas. Skraidyti – įgysite tikrą draugą. Blogai matyti save veidrodyje – jūsų paslapčių atskleidimas, būti nuogam – liga, nesėkmė. Ugnis – liga, nelaimė, žiema – liūdesys, vienatvė, nesėkmė.

Blogas ženklas: jei ryte ilgokai niežėtų kūną (mentis – sergėkite vaikus, nesipykite su mylimaisiais, gresia ir neplanuotas nėštumas; juosmenį – venkite konfliktų su partneriais; pilvą – galimi nemalonumai darbe, nelaimė per naminį gyvūną; sėdynę – nesėkmės tolimose kelionėse, nemalonumai per užsieniečius: visa tai grės net mėnesį), jei indą sudaužysite – neteisingas pasirinkimas, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, druską išberti – konfliktai, chaosas.

Geras ženklas: rasti metalinį arba blizgantį daiktą – sulauksite vertingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai sulauks pelnyto atlygio.

Iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tiktai aiškūs, realūs, konkretūs sapnai. Jie išsipildys greitai. Puiku išvysti ugnį ar ryškią šviesą – pagalba, apsauga, būti apsirengusiam kailinius, būti su šarvais, kepurę mūvėti – didelė sėkmė, rimta pagalba. Žuvis – sėkmė moterims. Knygą regėti, ką nors rašyti – naujos pažintys. Blogai būti nuogam.

Blogas ženklas: jei pultų naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: jeigu prie jūsų dažnai prieitų svetimas šuo ar katė, jeigu šalia paukščiai tūptų.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai regėti maistą, ypač pieną, jo produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigai – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės, druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį išjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai ir jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi. Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas planuoti svarbius darbus, atsakingus susitikimus, reikšmingų dokumentų pasirašymą; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 21). Pasistenkite įžvelgti žavesį smulkmenose, pajusti džiaugsmą, įvertinti ir nedideles artimųjų pastangas jums pagelbėti, jus pagerbti. Itin sudėtinga ir nepalanki antra sekmadienio pusė bei pirmadienis. Šiuo metu tikėtini nuostoliai, traumos (ne tik fizinės).

Jautis (04 21–05 21). Galvokite apie artimųjų nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas ką nors aiškintis, kritikuoti. Pirmadienis konfliktinis – ne laikas demonstruoti jėgą, kam nors grasinti. Nevertėtų pasiduoti ir jums daromam spaudimui.

Dvyniai (05 21–06 22). Susipykti su tais, kuriuos mylite, šiomis dienomis pavyks be ypatingų pastangų, tad jei jums brangūs taikūs, šilti santykiai, būkite atlaidesni ir atidesni savo artimiesiems. Likite ištikimi. Didesnė traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, apsinuodijimo tikimybė. Pirmadienį gresia traumos, konfliktai darbe.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis – fatališkų nesėkmių laikas. Likite namie ne tik dėl to, kad gali pablogėti jūsų sveikata, – artimiesiems, ypač tėvams, gali jūsų prireikti. Nors sekmadienį jūsų nuotaika taps pakilesnė, nepatartina mėginti laimės nei jausmų, nei finansų srityje. Nepervertinkite savo galimybių pirmadienį – avantiūros neišdegs.

Liūtas (07 22–08 23). Šiomis nervingomis dienomis gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų – dėl to jus vėliau apkaltins. Nepasiduokite liūdesiui sekmadienį, nors ir susikaupė gana daug problemų vaikams, sutuoktiniui, draugams, jums patiems. Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams.

Mergelė (08 23–09 23). Laikinai galite nebematyti perspektyvos. Jei taip atsitiks, žinokite, kad tai neilgam ir kad dabar negalima žengti lemtingų žingsnių. Netvarkykite pirmadienį jokių reikalų, ypač susijusių su jūsų veikla, karjera, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neleiskite sau būti piktiems, nepakantiems. Nepasiduokite provokacijoms, nors jums atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti – jei kirsite iš peties, laukite ilgalaikių blogų pasekmių. Saugokite pinigus, turtą ir reputaciją. Pirmadienis nuostolingas – ne laikas tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite savaitgalį savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip prarasite savitvardą ir galite sugriauti tai, ką vertinate, branginate. Ypač sekmadienis ir pirmadienis provokuos protestuoti, naikinti. Ne laikas trankyti durimis ir nutraukti santykius.

Šaulys (11 23–12 22). Ne laikas priimti atsakingus veiklos ir asmeninius sprendimus – gali užvaldyti iliuzijos dėl savo įtakos ir galimybių. Galite patirti nemalonumų per sutuoktinį, dalykinius partnerius ar konkurentus. Pirmadienis netinkamas jokiems įsipareigojimams, kelionėms – apsigausite, nukentėsite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Praregėjimų dienos, kai atsiveria dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte (ar tiesiog nenorėjote žinoti). Pasistenkite dėl to neatsitverti siena – atėjo laikas atleisti sau ir kitiems. Didelė traumų, avarijų tikimybė. Pirmadienį jūsų planai gali sugriūti.

Vandenis (01 21–02 20). Saugokite savo ir šeimos narių, ypač tėvų, ramybę. Šiomis dienomis niekur neskubėkite, nerizikuokite – gresia traumos, nuostoliai, apgaulės. Labiau tikėkite meile ir mylimu žmogumi – ne laikas teisti, smerkti. Pirmadienis nepalankus dalykiniams susitikimams, komandiruotėms.

Žuvys (02 20–03 21). Itin nepalankus šeštadienis – gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, namų. Galimos avarijos, priverstinės išlaidos. Tai visiškai netinkama diena meilės pasimatymui – galite išsiskirti. Vis dėlto pasistenkite sekmadienį atgauti pusiausvyrą ir įvertinti tai, kas nutiko. Pirmadienį paaiškės, kur suklydote vertindami savo perspektyvas, įtaką, galimybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.