Astrologės S. Liepienės horoskopas gegužės 2–8 d.

AVINAS (03 21–04 20) 

123 rf.com
123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 3:54 AM

Viršukalnės link. Sugalvojote kopti į kalną? Kopkite, bet žinokite, kad neturėsite galimybės grįžti, teks siekti pačios viršūnės. Todėl gerai įvertinkite galimybes, kompaniją, kuri eis kartu, ir laukiančias pasekmes. Ir eikite, jei jau taip nusprendėte. Tie, kas nešturmuos savo gyvenimo viršukalnių, turės susitaikyti su mintimi, kad savaitė bus eilinė, nuobodi ir be nuotykių. Apsisprendimui dar turite laiko.

JAUTIS (04 21–05 21)

Šešėlyje. Kiekvienas gyvenimo etapas yra reikalingas. Ir nesvarbu, ar dabartinės permainos iš tikrųjų realios, ar tik įsivaizduojamos. Dėl komforto, geresnės ateities ir ramesnių santykių esate linkę pasitraukti į šešėlį. Vienais atvejais tai geras pasirinkimas, kitais – tiesiog bėgimas nuo realybės. Kad ir kokie būtų jūsų sprendimai, atrodo, nenorite kovoti nei už save, nei už savo požiūrį. Tiesiog taip paprasčiau.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Chaosas. Dabar svarbu ir naujos maisto mados, ir dietos, bet svarbiausia tai, kas vyksta namuose, ir tarpusavio santykiai. Gali būti, kad kils problemų bendraujant su vaikais. Kad ir kokia būtų to priežastis, tvyranti įtampa sujauks ramų namų klimatą, įsisuks chaosas. O ir darbe reikės pagalbos, paramos. Todėl palankus metas ne tik prašyti giminaičių prisidėti, bet ir grąžinti skolas.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Paieškos. Geriau nors kiek stengtis nei nieko nedaryti. Gali būti, kad šiuo metu nematote, kam galima daugiau skirti dėmesio, kur verta pasistengti, pasistūmėti į priekį. Svarstote įvairius variantus, ieškote naujų aukso kasyklų, bet procesas labai lėtas. Namiškiai kelia vis daugiau naujų reikalavimų ir verčia dalyvauti svarstant įvairius klausimus. Todėl norom nenorom esate įtraukiami į jų sugalvotą veiklą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Idealas. Stiprus ar silpnas? Idealus! Taip manote apie save, savo pasiekimus ir gyvenimo būdą. O tie, kas nesutinka su jumis, – sunkaus charakterio. Toks požiūris geras, tačiau nepadeda tobulėti, judėti į priekį. Reikėtų gerai apsvarstyti, ką galite nuveikti namų ir šeimos labui. Pamąstykite, ką daryti kitaip, kad kasdieniai darbai eitųsi kaip iš pypkės, o atlyginimas už triūsą gerokai papildytų piniginę.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Neperlenkite lazdos. Įžvelkite gražiąją gyvenimo pusę net ir tada, kai esate nepatenkinti savimi ar supančia aplinka. Neperlenkite lazdos reikalaudami iš namiškių to, ko jie negali padaryti. Tobulų nėra. Pasitenkinkite ta kokybe, kurią gaunate, nebandykite nieko perdaryti, tobulinti ar keisti. Dalį atsakomybės tiesiog perleiskite kitiems. Jūsų planai sunkiai įgyvendinami, tačiau garsiai pasakyti norai bus išgirsti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Judėjimas. Gyvenimas ne visada duoda tai, ko norite. Bet kai suteikia šansą, pasinaudokite juo ir pakeiskite kasdienybę. Eikite ten, kur seniai svajojote, troškote. Gali būti, kad neįgyvendinsite savo siekių, gal tai tik galimybė priartėti prie kelio į reikalingą pusę. Išnaudokite tai, veikite etapais, jei nepavyksta visko pasiekti vienu šuoliu. Nebijokite tarpinių stotelių. Jei sulauksite aplinkinių paramos, pakvieskite drauge žengti pirmyn.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Saikas. Dėl kažkokių menkniekių, smulkmenų galima ne tik viską aplink sugadinti, bet ir savo gyvenimą paleisti vėjais. Dabar tiesiog būtina jausti saiką, rūpintis asmenine reputacija, nedaryti šiurkščių klaidų, nesigirti, nesiveržti į tribūną. Palaukite, kol aplinkiniai vėl bus palankiau nusiteikę. Bėda ta, kad progų užmegzti pažintis tiek daug, kad būti tyliam niekaip nepavyksta. Laviruokite tarp gaunamo ir skiriamo dėmesio.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pokyčių metas. Permainos baugina, nes dažniausiai jų negalima sustabdyti. Galite pabandyti prisitaikyti arba pasiduoti ir atsitraukti. Noras keistis yra pagirtinas, atsiranda progresas, galimybė užimti naują poziciją, gauti svarbesnes pareigas, savo gyvenimui suteikti aukštesnę kokybę. Gal permainos vyksta lėtai, atima daug jėgų ir verčia aukoti svarbius dalykus, bet tik taip stumiamasi į priekį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Svajonės. Realybė geriau? Atrodo, kad neverta svajoti ir siekti daugiau? Bet būtent jūs ir laikotės įsikibę savo svajonių, net ir tada, kai aplinkiniai tvirtina, kad viskas veltui. Kai prasideda griūtis, vėl susikuriate naują svajonę, dėl kurios verta gyventi. Jūsų dabartiniai siekiai nėra visai realūs, bet suteikia galimybę tobulėti, tikėtis, kad pavyks padaryti žymiai daugiau, nei norėjote iš pradžių. Kai pavyks savo svajone įtikinti namiškius, viskas eisis žymiai lengviau.

VANDENIS (01 21–02 19)

Tiesa. Tai, kas pasakoma tris kartus, tampa teisybe. Todėl, jei tikite tuo, ką sakote, patikės ir aplinkiniai. Neabejokite savo tiesa, ginkite savą poziciją, požiūrį ir vertybes. Jokiu būdu netylėkite, savo nuomonę reikškite garsiai, kad visi ją sužinotų, apsiprastų ir įtikėtų. Galimi nenumatyti pokyčiai, bet jūsų vaidmuo čia menkas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Prioritetai. Ne visos pastangos duoda vaisių. Kartais dėl ko nors plėšytis visai nereikia. Būtent šią tiesą dabar puikiai suvokiate ir jaučiate savo kailiu. Todėl ne visi darbai dirbami, ne visur stengiamasi. Kruopščiai atsirenkate, ko dabar imtis, ką daryti vėliau, o ko niekada. Nieko keista, kad griūva kasdieniai ritualai, rutina virtę įpročiai. Dėl šių priežasčių prarasite ne tik darbo, bet ir miego ritmą. Mažiau galvokite apie tuos, kurie sujaukė jūsų gyvenimą. Rūpinkitės tais, kurie nori būti šalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.