Palmira padrąsino: palanku siekti tikslų ir svajonių

Jėgos metas, lemiantis sėkmę, naudą, kai viskas ima ir pasisuka kur kas palankesne linkme. Dabar būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie savo didžiąsias ambicijas ir imkite veikti, kad nepraleistumėte palankios progos: šios dienos sprendimai ir veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, geidžiamos svajonės.

Ką šiandien jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 8:42 PM

Tai jėgos koncentracijos, kai reikia veikti, keistis, metas. Tiks rizikuoti.

Palanku spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais.

Gegužės 6-oji, trečiadienis, bus gera diena įsipareigojimams prisiimti, įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti. Tinka įsigyti vertingos darbo technikos.

Diena nepalanki sukčiams, apgavikams, manipuliatoriams, dvilypiams politikams, mat atskleis slaptąją jų veiklos pusę. Dabar toks metas, kai yla iš maišo išlenda ir jos paslėpti nepavyks.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ant ugnies pūsti,smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba; rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, svarbiems susitarimams, įsipareigojimams; patartina vilkėti šviesių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas.

Jautis (04 21–05 21). Nebijokite rizikuoti, ko nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, laimę mėginti – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Vis dėlto vakare jums pavyks nusiraminti ir pasidžiaugti įdomiai praėjusia diena.

Dvyniai (05 21–06 22). Jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikytis – nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkama proga imtys svarbių pokyčių – veiklos, santykių su kolega, darbdaviu. Palanku pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį, tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymo kursą.

Liūtas (07 22–08 23). Tai jūsų sėkmės metas – būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas, nesvarbu, ar jos susijusios su veikla, ar finansais, ar šeima, vaikais, meile.

Mergelė (08 23 – 09 23). Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nepalanki diena. Vakarą praleiskite namuose su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams, susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Tinka įsigyti brangų, daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai.

Skorpionas (10 23–11 23). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas su šefu tartis dėl atlyginimo, karjeros perspektyvų. Vakaras bus smagus, jei susitiksite su draugais.

Šaulys (11 23–12 22). Ypatingas metas – galite daug laimėti, daug svarbaus pakeisti jums norima linkme, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Įsiklausykite į savo vidų, nieko nedarykite per jėgą, nenoromis. Iš esmės tai sėkmingas metas, vis dėlto jokių aktyvių ar agresyvių veiksmų – pasyvumu laimėsite daugiau.

Vandenis (01 21–02 20). Gerų pokyčių laikas ir kol kas sėkmė priklausys tik nuo jūsų. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Jei jums reikia ko paprašyti iš įtakingo draugo – susitikite šiandien.

Žuvys (02 20–03 21). Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti. Vakaras geras atviram pokalbiui su šeima, tėvais – kai kas džiugaus gali pasikeisti jūsų santykiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.