Astrologės S.Liepienės prognozės gegužės 9–15 dienoms

JAUTIS (04 21–05 21)

Jaučiams patariama svajonės link eiti mažesniais žingsniais.
Jaučiams patariama svajonės link eiti mažesniais žingsniais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 11:14 AM

Žingsniai. Jūsų noras pasikeisti ir pakeisti aplinką yra suprantamas, tačiau kartais pernelyg stengiatės, o rezultatas atrodo menkesnis, nei tikėtasi. Todėl svajonės link eikite mažesniais žingsniais. Ne taip pavargsite, didesnė tikimybė, kad pasieksite tikslą. Darbe tenka paisyti viršininkų nuomonės, kartais patylėti, pasitraukti ar net vaidinti kaltą. Nemalonu, bet tik taip galite išsaugoti pakenčiamus santykius.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Vyšnios kauliukas. Gyvenimas – kaip vyšnių uogienė: saldus, klampus, bet netobulas, nes vienas kauliukas vis tiek pasitaikys. Ir tą kauliuką greičiausiai įsiūlys namiškiai. Nepasitikima ne tik jūsų idėjomis, bet ir galimybėmis. Laimė, tai laikina. Po vieno didelio konflikto viskas užsimirš ir vėl galėsite kieme dešreles kepti, apie bendrą ateitį kalbėti. Tik nepamirškite, kad tikroji valdžia dabar ne namuose.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kliūtys. Kai įvyksta konfliktas, kai atsiranda plyšių, įgriuvų santykiuose, pirmiausia reikia susivokti, kodėl taip atsitiko ir ko nematote, nesuprantate. Gali būti, kad visi ginčai ir nesusipratimai nurodys naują kryptį, leis santykius kilstelėti į aukštesnį lygmenį. Kita vertus, gali būti ir taip, kad plyšiai tik gilės. Jei negalite nieko padaryti, palikite viską savieigai. Darbe kliūčių mažiau, tačiau ginčytinų ir spręstinų klausimų vis dar daug.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Viskas vyksta laiku, be jokių perspėjimų, planavimo. Gal kiek didesnis šurmulys, gal kiek daugiau nuotykių, pramogų ir smagių vakarų. Tai leidžia įžvelgti visas gyvenimo spalvas, pajusti, kad esate dar gyvi. Gali būti, kad bus atlikti tik tie darbai, kurių neįmanoma atidėti. Nederėtų pamiršti, kad jokia rizika nepasiteisins. Nesvarbu, ar ji susijusi su finansais, ar su automobilio vairavimu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pareigos. Negalite būti visur. Turite pareigų darbe, namuose, tad jų turėtų ir užtekti. Nereikia užsikrauti daugiau, nei galite pakelti. Laikas toks, kai būtina ir sau skirti dėmesio. Pasirūpinkite sveikata, atnaujinkite drabužinę, apsilankykite teatre. Laikas ir dėmesys sau dabar yra būtini. Savaitei įsibėgėjus išgirsite, kad jūsų darbas gadina santykius su artimaisiais. Neapsigaukite, tai jūs nemokate susidėlioti prioritetų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Klausimai. Yra klausimų, į kuriuos galima atsakyti, yra klausimų, į kuriuos atsakymų nėra. Ši savaitė pabers daugiau klausimų nei atsakymų. Nenuostabu, kad daug laiko praleisite vieni, bandydami viską apgalvoti. Geras maistas, jaukumas suteiks saugumo jausmą ir jums, ir namiškiams. Siekiantiems permainų darbe kils keblumų – nebuvo užduota klausimų, o atsakymų reikalaujama.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Planas. Norint, kad gyvenimas būtų stabilus, reikia stengtis jį sustyguoti. Kol kas viskas priklauso nuo jūsų nuotaikos ir oro. Bet jei turėsite bent minimalų ateities planą, žinosite, ko iš tiesų norite, tada viskas ir pasikeis. Nesvarbu, ar kursite naują filmą, ar mokysitės ispanų kalbos, ar pagaliau išsikuopsite namus. Svarbu tai daryti kryptingai. Namiškiai nei palaikys, nei priekaištaus. Atrodo, kad šiuo metu jūs mažai kam rūpite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Darbas. Jei jūsų tikslas yra užsidirbti, dirbkite, vykdykite reikalavimus, atmeskite emocijas. Jei jums svarbi emocinė gerovė, pripažinimas ir dėmesys, to ieškokite bet kur, bet ne darbe. Darbe jūs privalote dirbti, atlikti savo pareigas. Žmogiškųjų savybių pripažinimas neturi nieko bendra su darbu. Kai atskirsite šias dvi sritis, gyvenimas taps lengvesnis. Ir netempkite namo darbo problemų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Rūpesčiai. Nebūna bangų be vėjo. Nebūna rūpesčių be priežasties. Bet gali būti, kad priežasčių pašalinti neįmanoma, reikia tiesiog susidoroti su kilusiais nesklandumais arba bandyti su jais susitaikyti. Žinoma, tokiems dalykams reikia laiko. O laikas dabar tiesiog slenka. Pokyčiai gamtoje spartina ir asmeninio gyvenimo permainas. Organizuokite šeimos šventes, bet pernelyg neišlaidaukite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pokyčiai. Net tai, kas svarbu, gali būti atidėta. Taip susiklosto aplinkybės, kad į kamuolį susiveja viskas: darbo reikalai, namų rūpesčiai, didelės ir mažos šventės. Ilgai laukti draugų vizitai labiau vargina nei teikia džiaugsmo. O pokyčiai darbe priimami abejingai, be emocijų. Ir viskas, kas įmanoma, atidedama neribotam laukui. Atrodo, kad šią savaitę ateities nelauksite.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pergalės. Negalite įveikti sunkumų, kol jų nesuprantate. Negalite džiaugtis pergale, jei nežinote, kas yra pralaimėjimas. Bus sudėtinga pasiekti aukštumas ir nesvarbu, kiek jėgų tam skirsite. Visada atsiras einančių priekyje. Priimkite tai kaip pamoką, o ne kaip bausmę. Savaitei persiritus į antrą pusę pasijusite laisvesni, galintys ne tik įnirtingai kautis, bet ir laimėti. Ir ta pergalė bus reikšminga.

AVINAS (03 21–04 20)

Veržlumas. Viskas, kas asocijuojasi su saule, pavasariu, atgimimu ir greitu judėjimu pirmyn, tampa labai svarbu. Šiuo metu jūsų veržlumas yra apribotas. Bandote rasti sričių, kuriose galėtumėte išlieti energiją. Mezgate neapgalvotas pažintis, veliatės į konfliktines situacijas. Visa tai vien todėl, kad negalite imtis veiklos, kuri jums įdomi ir būtų naudinga finansiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.