Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šis savaitgalis keistokas – netikėtas džiaugsmas, nepaprasti susitikimai ir nenumatyti kliuviniai, trukdžiai, nesusipratimai. Kuo mažiau planuosite, kuo labiau būsite pasirengę įvairioms staigmenoms, tuo jūsų poilsis bus smagesnis.

Sužinokite, kam palankus savaitgalis.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, kam palankus savaitgalis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-09 01:01, atnaujinta 2018-01-04 11:14

Šios dienos puikios bendrauti, tiesa, su tikraisiais draugais, bendraminčiais. Deja, atsitiktiniai susidūrimai kelyje, ginčai su giminaičiais ar kaimynais nieko gero neduos. Likite taktiški, tolerantiški – mylėdami pasaulį daugiau laimėsite nei kritikuodami.

Ypač šeštadienį bus gausu painiavos, tad nenustebkite, jei judėdami viena kryptimi atsidursite visai kitur, po ilgo pokalbio paaiškės, kad jūs turėjote omeny visai ką kita. Kitaip kalbant, siekti konkretumo, aiškumo beprasmiška. Pasitenkinkite bendra informacija ir svarbų klausimą atidėkite kitos savaitės pradžiai. Šiomis dienomis rasti teisybę ar ką nors suprasti bus kebloka.

Šeštadienį būsite labiau išsiblaškę ir galite pamesti svarbų dokumentą, raktus, telefoną. Reikėtų vengti rizikingų kelionių, pasisaugoti mažai pažįstamų asmenų. Tikėtinos apgaulės, vagystės. Derėtų likti saikingiems ir puotaujant – gresia rūpesčiai dėl per didelio svaigalų kiekio. Šeštadienį didesnė traumų, avarijų tikimybė, didesni pavojai ir prie vandens. Nepatartinos kelionės vandeniu.

Sekmadienis ramesnis – gerai atsipalaiduoti gamtoje, palanku susitikti su seniai matytais draugais, giminaičiais.

Abejojantiems diena tinkama pasitelkti burtus, pvz., sugalvokite klausimą ir norėdami rasti atsakymą meskite monetą.

Pirmadienis emociškai kiek įtemptas, tiesa, puikus intensyviam protiniam darbui. Būsite sumanūs, išradingi. Patartina tądien užsiimti užvilkintų reikalų tvarkymu, pabaigti nebaigtus darbus. Ko nors nauja pradėti netinka. Atidėkite tai antradieniui.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti mirusiuosius – pagalba, apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa namuose. Blogai matyti vaisius, daržoves ar ką nors valgyti – nuostoliai, nelaimės, gerti svaigalus – apkalbos, šmeižtas, būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei įsmigtų nukritęs peilis, šakutė – konfliktas, jei namuose kas nors sulūžtų – nuostoliai, nesantaika, jei sugestų užraktas – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, nagas užlūžtų – liga, jei jus užpultų naminis gyvūnas – apsaugos netekimas.

Geras ženklas: rasti kirvį, peilį – išspręsite painią problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, rasti pamestą batą – sėkmė, jei paukščiai šalia jūsų tūptų ar paukščio plunksna užkristų – gera žinia, jei vėjas langus atvertų – geros permainos.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote kovas, ginklus, – tai būsimų kovų, permainų ženklas. Moterų sapnai reikšmingesni.

Blogas ženklas: jei sustotų ar imtų vėluoti laikrodis, sudužtų veidrodis, susižeisti iki kraujo, jei vėjas langus atvertų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, rasti veidrodžio šukę, jei laikrodis imtų skubėti.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio, dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jeigu vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, naujų drabų pradžiai; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai – balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių palankumą. Bet raskite laiko ir mylimam žmogui, sutuoktiniui. O sekmadienį skirkite draugams. Pirmadienį verta prisiminti tai, kuo kažkada užsiėmėte, – kils naujų minčių.

Jautis (04 21–05 21). Daugiau dėmesio skirkite atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi šeštadienį, tiesa, būtų geriau pasitelkti mažiau žodžių, bet parodyti daugiau jausmų. Sekmadienį gerai aplankyti tėvus ir įteikti jiems kokią nors dovaną. Pirmadienis palankus su vadovybe aptarti seniai pribrendusį reikalą.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį būsite kiek nervingi ir linkę ginčytis, be reikalo nusivilti, o sekmadienį jausitės puikiai. Gerai tądien išvykti kur nors į gamtą su mylimu asmeniu. Jei esate vieniši, irgi neužsisėdėkite namuose – susitikite su draugais. Pirmadienis geras atidėtiems susitikimams, kelionėms, tiesa, itin svarbius reikalus geriau palikti antradieniui.

Vėžys (06 22–07 22). Šventės, pobūvio metu jūsų laukia sėkmė: trauksite ir įkvėpsite aplinkinius. Šeštadienį seksis išjudinti apsnūdusį nuo šeimos kasdienybės sutuoktinį – pagaliau prisiminsite, kad gimėme džiaugtis, mylėti. Sekmadienį venkite kitus kritikuoti – tai gali būti jūsų pačių ydos. Pirmadienis neblogas tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis geras atleisti, nes pavyks pakilti virš kasdienybės, kur knibždėte knibžda trūkumų, ydų, nuodėmių. Be to, tai draugystės laikas, kai verta susitikti su bendraminčiais ir pasišnekėti apie įvairius skaudulius. Sekmadienis itin palankus su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje. Pirmadienis neblogas deryboms.

Mergelė (08 23–09 23). Dėl meilės atidėkite visus reikalus ir rūpesčius – būkite su tais, kuriuos mylite. Puiku, jei savaitgalį su šeima išvyktumėte į gamtą. Pirmadienis tinkamas greitai sutvarkyti darbe susikaupusius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį venkite priekabiauti prie artimųjų – nebūkite smulkmeniški, galvokite apie didelius ir gražius dalykus. Sekmadienis kitoks, vėl smagus. Ar nereikėtų tądien surengti mažos šventės artimiesiems? Tai meilės diena, galinti padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi. Pirmadienis palankus tvarkyti bet kokius reikalus. Jei kas nors strigs, galite drąsiai atidėti rytdienai.

Skorpionas (10 23–11 23). Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys gali išprovokuoti staigiai apsispręsti, nors žmogų matysite pirmą kartą. Ką gi, jei užsimezgęs romanas neatvės per kelias dienas, jis turi progą tapti ilgalaikis ir laimingas. Pirmadieniui svarbių reikalų, sunkių darbų neplanuokite.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienis geras teikti dovanas mylimam žmogui. Nesiimkite jokių reikalų, kad kuo daugiau laiko galėtumėte skirti savo porai. Sekmadienio nuotaikos puikios, diena nuteiks maloniam bendravimui, kelionėms. Pirmadienis sėkmingas įvairiems susitikimams, tvarkyti biurokratinius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienį atsiskleis jūsų išskirtinis žavesys. Žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, padarysite neišdildomą įspūdį, tiesa, jei liksite santūrūs. Sekmadienį verta paišlaidauti dėl vaikų. Pirmadienis tinkamas tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienio netikėtumai nuteiks maloniai – tai gali būti netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas. Tiesa, jei ieškosite nuotykių, diena gali baigtis nekaip – tai apgaulių metas. Itin reikėtų vengti svaigalų ir apsvaigusių draugų. Sekmadienį venkite neplanuotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Pirmadienis tinkamas išjudinti seniai įstrigusį reikalą.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis – provokacijų diena: kaip niekada greit susižavėsite ir pasiduosite pagundoms, ypač slaptoms. Ir, ko gero, jausitės visiškai laimingi. Tiesa, taip bus neilgai. Savaitgalį derėtų vengti svaigalų ir bendravimo su nepažįstamais žmonėmis. Pirmadienį skirkite poilsiui, atsipalaidavimui. Privalomus darbus atlikite atidžiai, susikaupę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.