Palmiros nuojauta: gresia nemalonumai dėl greičio viršijimo

Jausitės smagiai, entuziazmo bus per akis, tad greit kuo nors užsidegsite, susižavėsite (tik ar ilgam?). Bendravimas su skeptikais ar flegmatiškai nusiteikusiais asmenimis šiandien bus naudingas – apsaugos nuo blaškymosi ir energijos švaistymo niekams, atsitiktiniams dalykams. Jei sugebėsite susitelkti ties kuo nors vienu, nemažai nuveiksite. Tiesa, efektyviam darbui gali pakenkti ir nenumatyti reikalai, darbai iš šalies.

Didesnė traumų tikimybė. Venkite rizikingo vairavimo – gresia nemalonumai dėl greičio viršijimo (deja, jūsų reakcija bus greita, bet netiksli).<br>123rf nuotr.
Didesnė traumų tikimybė. Venkite rizikingo vairavimo – gresia nemalonumai dėl greičio viršijimo (deja, jūsų reakcija bus greita, bet netiksli).<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 7:06 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:04 AM

Vis dėlto diena tinkama permainoms, reorganizacijai (jei tai nesusiję su pinigais) – verta ko nors atsisakyti, kad atsirastų vieta kam nors naujam.

Rekomenduojamas didesnis fizinis krūvis. Palanku daugiau sportuoti.

Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Didesnė traumų tikimybė. Venkite rizikingo vairavimo – gresia nemalonumai dėl greičio viršijimo (deja, jūsų reakcija bus greita, bet netiksli).

Galimi galvos skausmai be priežasties. Labiau pažeidžiama bus galva, rankos, pėdos. Blogas laikas cholerikas bei asmenimis, kurių aukštas kraujospūdis.

Šįryt 5 val. 41 min. Marsas įėjo į Dvynių ženklą ir judės juo iki birželio 24 d. Marsas Dvyniuose skatins smalsumą, didesnį poreikį bendrauti.

Tiesa, gali iškilti netakto problema – psichologinis jautrumas, mokėjimas prisiderinti prie pašnekovo, juolab oponentą suprasti gerokai sumažės.

Būkite pagarbesni, santūresni, neskleiskite asmeniškai nepatikrintos informacijos, priešingu atveju jus gana greit palaikys įžūliais neišprusėliais, diletantais ar paskalų nešiotojais. Itin aktualus taps ir plagiato klausimas dirbantiems žurnalistikos, literatūros baruose, versle – svetimos idėjos bus savinamosi lengvai ir be sąžinės graužaties.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, jei namuose koks nors augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį tinka imtis sudėtingų darbų; palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 21). Pavojinga diena, nesivelkite į konfliktus, venkite ir nekaltų ginčų (galite ilgam įgyti slaptų priešų). Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms ir neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta viską apmąstyti, atidedant radikalius veiksmus net kitai savaitei.

Jautis (04 21–05 21). Sprendžiant dalykinius reikalus derėtų paisyti vadovybės reikalavimų – ieškokite patarėjų, sumanių pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos. Tai puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais. Deja, galimos problemos dėl negrąžintos skolos.

Dvyniai (05 21–06 22). Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Beje, ne laikas konfliktuoti su šefu, taip pat tėvais – mokėkite išklausyti jų patarimų. Na, o lemtingą pokalbį atidėkite ateičiai.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes. Beje, apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 22–08 23). Nors iš esmės tai palankus metas, būsite įsitempę, linkę greitai susierzinti ir dėl to galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti tiek su mylimu žmogui, tiek su kolega ar darbo partneriu.

Mergelė (08 23–09 23). Kitų pastabos, kritika nuleis ant žemės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ieškokite sąjungininkų, užmegzkite bendradarbiavimo ryšius, tačiau pasirašyti svarbius susitarimus geriau rytoj. Būkite atidesni vadovybės, tėvų, sutuoktinio įspėjimams, patarimams, nepykite dėl galimų priekaištų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena pradėti gydymosi kursą.

Skorpionas (10 23–11 23). Įtemptas metas, kai svarbu neperlenkti lazdos. Verta prisiminti, kad mažiau yra daugiau. Tik tuomet ši diena bus sėkminga veiklai ir nekils naujų problemų asmeniniame gyvenime.

Šaulys (11 23–12 22). Neverta kuo nors svarbiu užsiimti – pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją. Svarbių reikalų tvarkymą galima perduoti partneriams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Būsite išgirsti ir suprasti, tad belskitės, prašykite, nesėdėkite rankas sudėję. Palanki diena nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Vandenis (01 21–02 20). Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš sunkios situacijos, tiesa, teoriškai, o ne praktiškai. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Žuvys (02 20–03 21). Nekomplikuokite esamos situacijos: ieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje. Beje, šiuo metu daug neužsigriebkite – prasideda jėgų, kaip ir galimybių, stygiaus metas, tai truks iki kito mėnesio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.