Palmiros prognozė – palankus laikas meilei ir rimtiems darbams

Trečiadienis, gegužės 13-oji, gera diena darbui, ypač susijusiam su tvarkymusi, remontu, reorganizacija, sveikatos tikrinimu, ir nepalanki pramogauti, įvairiems šventimams, romantiškiems pasimatymams, meilei.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote, vadinasi, einate teisingu keliu.<br>123rf nuotr.
Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote, vadinasi, einate teisingu keliu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 1:16 AM

Nebloga proga tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus.

Kad ir kuo užsiimsite, svarbu būti sąžiningiems, vykdyti pareigas. Netinka tingėti. Metas imtis sunkių, nemalonių, privalomų darbų, tvarkytis.

Gerai ką nors remontuoti (patartina atidžiau patikrinti automobilius – artimiausiu metu galimi nemenki rūpesčiai per transporto priemones), taisyti, pradėti restauravimo darbus. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti artimiausioms dienoms.

Palanku siūti drabužius, megzti, nerti, papuošalus gaminti, tinka naikinti parazitus.

Derėtų daugiau dėmesio skirti ir sveikatai stiprinti. Palankus metas ir naminį gyvūną nuvesti pas veterinarą.

Palankus asketiškas gyvenimo būdas.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote, vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – geri santykiai su jais. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, nužiūrėjimo požymis; jei rankos, kojos tirptų – gresia liga; jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui; jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų; garsiai knarkti – per jus veikia tamsios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jeigu stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams, finansiniams reikalams tvarkyti; patartina vilkėti baltų, alyvinių rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali ir įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21– 04 21). Nesinervinkite – elkitės ramiai, dirbkite neskubėkite. Raskite laiko atsipūsti, pailsėti, pabūti vieni. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui arba atidėkite.

Jautis (04 21–05 21). Bendraukite, tarkitės – gali kilti šaunių dalykinių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Tinkamas laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį.

Dvyniai (05 21–06 22). Reikėtų atkaliau ginti savo principus – savi bei aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti darbo sutartį.

Vėžys (06 22–07 22). Geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti, ieškoti naujo darbo. Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas darbe, taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo.

Liūtas (07 22–08 23). Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni su artimaisiais, jei dirbate – su kolegomis, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus, skolintis pinigų. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Mergelė (08 23–09 23). Laiminga diena, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas. Tai puikus laikas ieškoti sąjungininkų, tad nepraleisite progos laiku susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais, rėmėjais, naudingais partneriais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite itin darbingi, tik neskubėkite – tai pakenks kokybei o šiuo metu iš jūsų bus reikalaujama tikrai nemažai. Saugokitės tikrintojų – galite per juos nukentėti. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas (10 23–11 23). Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui, taip pat dirbti (tvarkytis) su vaikais namuose ar sode. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su kolegų nesąžiningumu ar mylimo asmens neištikimybe.

Šaulys (11 23–12 22). Puiki diena šeiminiam poilsiui, dideliems darbams namuose nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamo turto pirkimo. Gerai imtis remonto.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas.

Vandenis (01 21–02 20). Darbų krūvis dar labiau išaugs, tačiau daug neužsigriebkite – kokybė ir sveikata svarbiau. Tinkamas laikas įvairioms finansinėms, taip pat darbo sutartims sudaryti. Neblogas laikas tikrintis sveikatą, pradėti organizmo valymo, stiprinimo kursą.

Žuvys (02 20–03 21). Vėl tapsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas spręsite operatyviai. Ir labiau įsiklausykite į sutuoktinio, taip pat partnerių, kolektyvo nuomonę –individualizmas trukdys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.