Ateinanti savaitė pagal Skirmą Liepienę: Jaučiams – vien žiedai

Ką žvaigždės žada kitą savaitę? Astrologė Skirma Liepienė regi daug pokyčių, Jaučiams niekas nekalbės apie meilę – arba ji bus, arba – ne, Dvyniams bus naudingas fizinis krūvis, Vėžiams bus savaitė  be didelių pažadų. Liūtai patirs malonumą, Mergelėms kils noras ką nors  pagloboti, Svarstyklės imsis naujovių, Skorpionus šlovins dūdų orkestras, Ožiaragiams teks užbraukti brūkšnį, Vandeniams – viduje liepsnos ugnis, Žuvys bijos atrodyti juokingos, o Avinai sulauks saldžių pasiūlymų.

Astrologė S.Liepienė teigė, kad Jaučiams – tai laikas, kai ne tik švenčiamas gimtadienis, bet ir dėliojami artimiausių metų planai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė S.Liepienė teigė, kad Jaučiams – tai laikas, kai ne tik švenčiamas gimtadienis, bet ir dėliojami artimiausių metų planai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

May 16, 2015, 4:44 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 1:12 PM

JAUTIS (04 21–05 21)

Planai. Visos dovanos, žydinčios gėlės ir kvepiančios gudobelės skirtos jums. Tai laikas, kai ne tik švenčiamas gimtadienis, bet ir dėliojami artimiausių metų planai. O jų daug. Norint juos įgyvendinti reikės ne tik sėkmės, užsispyrimo, bet ir daug dirbti. Todėl palaikomąją komandą ir norinčių darbuotis kartu brigadą reikia rinktis jau dabar. Apie meilę šią savaitę niekas nekalba – ji tiesiog arba yra, arba ne.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Šventės. Audringos emocijos ir kaprizai nepadeda išpildyti norų, bet gyvenimas tampa spalvingesnis, emocingesnis. Geriau einasi tie darbai, kuriuos galite baigti vienu prisėdimu. Tai, kam reikia kantrybės, apgalvotų sprendimų, sekasi sunkiai. Renkite šventes ir dalyvaukite kviestiniuose vakarėliuose – tai sustiprins jūsų autoritetą, leis pasirodyti ir į kitus pažiūrėti. Fizinis krūvis naudingas, bet jauskite saiką.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pastangos. Jei norite pasiekti daugiau nei turite, privalote stengtis dvigubai. Kitiems gal ir sekasi lengvai, bet tik ne jums. Tai laikas, kai taupomi ne tik pinigai, bet ir jausmai. Lengvai nedalijamos nei šypsenos, nei pažadai susitikti. Gal ne visai teisinga. Reikia žmonėms bent viltį palikti, neuždaryti vartų, jei jau atėjo prašyti. O patiems ši savaitė be didelių pažadų, bet planų turėsite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Malonumai. Ankstesni jūsų sprendimai, pasirinkimai duoda vaisius – jau galite savo laiką planuoti taip, kaip jums patinka. Aišku, sparnų niekas neužaugina, o laisvė laikina. Kita vertus, bent dabar jaučiatės gerai. Smagu ir tai, kad kartu išsipildė ir mylimų žmonių norai. Vieni pajūryje kiurkso, kiti išvažiuoja į dykumą. O kai kas ramiausiai golfą žaidžia. Kiekvienam – savi malonumai. Daugiau dėmesio skirkite savo aprangai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Atostogos. Kils noras padėti, pagloboti, pasirūpinti. Nėra blogai, kol tai nepradeda slėgti aplinkinių. Todėl gerai pagalvokite, ar verta pataikauti, lepinti, kai to niekam nereikia, kai to niekas nevertina. Negaiškite laiko veltui. Geriau suplanuokite vasaros atostogas, patikrinkite inventorių ir galbūt jau šį savaitgalį išvykite apžiūrėti stovyklavietės. Didelių švenčių ir triukšmingų vakarėlių nebus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Drąsa. Jeigu ieškosite ten, kur esate, nieko nerasite. Jums reikia arba palypėti šiek tiek aukščiau, arba judėti tolyn. Suprantami jūsų norai keisti tai, kas atgyveno, tačiau pirmiausia reikia rasti drąsos šulinį, iš kurio atsigėrę galėtumėte imtis naujovių. Atrodo, kad priimti sprendimus ir žengti pirmus žingsnius turėsite jūs. Tik tada kas nors nuspręs padėti, palaikyti ar tiesiog sumokėti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pramogos. Dūdų orkestras šlovina jus, žengia jūsų gyvenimo gatve. Jus tai džiugina, tačiau aplinkinius šis triukšmas gali trikdyti. Tai netruks ilgai, tiksliau – tik keletą dienų. Jūs pasidžiaugsite, o aplinkiniai pakentės. Vėliau viskas grįš į savo vėžes, gyvensite tos laimės atgarsiais. Jei savaitė skirta atostogoms, džiaukitės, jei darbams, mažinkite krūvį. Dabar jūs – prastas darbuotojas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Nuolaidos. Išreikalaukite iš artimųjų, kad atliktų tai, kas pridera. Neginkite ir neteisinkite tų, kurie elgiasi ne taip, kaip reikia. Pareigas atlikti privalo visi. Jūs tai žinote, bet sau darote nuolaidų. Darote ir kitiems. Visa tai gerai matyti ir atrodo negražiai. Daug šnekate, pasakojate, stengiatės išmokti. Visa tai gerai, nes to tikrai prireiks ateityje. Nauji pažįstami ne tik suteikia žinių, bet ir ugdo pakantumą.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Tikslas. Ateitis priklauso tiems, kurie žino, kur eina. O jūs tikrai žinote, kur turite ir kur norite nueiti. Jeigu sėdėsite vietoje, žūsite. Todėl neklausykite patarėjų, kurie bando įrodyti, kad reikia palaukti ir išanalizuoti situaciją. Jūs turite tikslą, žinote, kaip jį pasiekti, tai kodėl laukiate? Jei reikia, užbraukti brūkšnį, ko nors atsisakyti, padarykite tai dabar. Mažiausi finansiniai nuostoliai ir jokių ašarų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ugnis. Vertinkite tai, ką turite, mėgaukitės tuo, kas nutinka, pasijuokite iš nesėkmių, net jei atrodo, kad jos gniuždo. Viskas, kas vyksta, – tai kelias į linksmesnį, labiau pašėlusį gyvenimą. Ar rasite šio gyvenimo cirką, priklausys ne tik nuo to, kaip gyvenate dabar, bet ir nuo to, ko tikitės. Pareigos, darbai labai svarbu, bet dar svarbiau, kad viduje liepsnotų ugnis, kuri svajones paverčia realybe.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Gyvenimo tiesos. Debesis matote dažnai, bet lietaus prisišaukti nepavyksta. Matyti nepakanka. Reikia mokėti. Geras laikas ne tik mokytis, bet ir kitiems gyvenimo tiesas atskleisti. Mokymasis gali būti skausmingas, nemalonus, kupinas atradimų, tačiau tokia bus tik pirma savaitės pusė. Antroji žibės visais džiaugsmo atspalviais. Galėsite pasijusti visai kitaip, daugiau pamatyti ir suprasti. Nebijokite būti juokingi.

AVINAS (03 21–04 20)

Laikas. Jausti laiko tėkmę yra natūralu, tik laiką stabdyti keista. Todėl, jei galite, bėkite, lėkite, darykite viską greitai. Nespėjate susivokti, sugalvoti, apsvarstyti? Nesvarstykite. Pasinaudokite galimybėmis, kurias suteikia gyvenimas. Nedarykite pauzių. Nors savaitės pradžia pažers daug netikėtumų, saldžiausi pasiūlymai lauks savaitgalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.