Palmira pamokė: dirbkite įprastus darbus, venkite daug žadėti

Painokas metas – nekurkite didelių planų, neskirkite atsakingų susitikimų, venkite daug žadėti, įsipareigoti dėl atsakingų dalykų. Stigs reikalingos informacijos, apdairumo, tad galite ko nors neįvertinti, neteisingai suprasti ar klaidingai apskaičiuoti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.<br>123rf nuotr.
Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 28, 2017, 2:44 AM

Antradienis, gegužės 19-oji, gera bet kokiems įprastiems, jums gerai žinomiems darbams nudirbti.

Tiesa, bus sunkiau susikaupti, tad itin tikslių, reikalingų didelės atidos darbų geriau nesiimti, ypač jei tai susiję su rašymu, skaičiavimu ar su kokiu nors labai kruopščiu darbu rankomis. Jei norite išvengti painiavos, svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai. Tad atidžiau tikrinkite dokumentus, gaunamą informaciją (ne viskas bus tiesa).

Nerizikuokite vairuodami – labiau tikėtinos avarijos. Bus didesnė traumų, ypač rankų, tikimybė. Derėtų pasisaugoti ir vagių, sukčių, melagių. Venkite mažai pažįstamų asmenų.

Reikėtų labiau pasaugoti vaikus, taip pat naminius gyvūnus – jie bus linkę pasiklysti.

Šįryt 4 val. 44 min. Merkurijus liovėsi judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuko ir pradėjo judėti atatupstas. Šis retrogradinis judėjimas truks iki birželio 12 d. Kol Merkurijus judės atbulas, lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, silpnės atmintis, bet stiprės analitiniai gebėjimai.

Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – geriausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos ir laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties užgestų šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė; jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga; pamesti sagą arba jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Su informacija dirbkite itin atidžiai, nesiblaškykite, jei teks pasirašyti dokumentus, skaičiuoti pinigus – galite ką nors rimtai supainioti. Nepraleiskite pro ausis dalykinių naujienų, taip pat patarimų, pasiūlymų. Jei būsite atidesni, galite aptikti anksčiau nepastebėtų klaidų, rasti slaptų darbo technikos ar automobilio gedimų (jei tokių yra).

Jautis (04 21–05 21). Nors imsitės daug darbų, dėl neaiškių priežasčių mažai ką pavyks padaryti. Verčiau planuokite nedaug, kad galėtumėte tam skirti visą savo laiką ir jėgas, tuomet liksite patenkinti ir savimi, ir atliktu darbu, vakare nesijausite pavargę ir nusivylę. Pasistenkite nekristi į akis viršininkui – jis gali suabejoti jūsų darbo kokybe ar našumu.

Dvyniai (05 21–06 22). Daug iš savęs nereikalaukite: neskubėkite ką nors veikdami, pasirašydami, žadėdami – teks grįžti ir perdaryti, perrašyti ar atsisakyti duoto žodžio. Daug nesitikėkite ir iš kitų – erzins nesupratingumas, nemokėjimas energingai dirbti ir priimti greitus, tikslius sprendimus. Labiau saugokite rankas – galimos traumos. Atsargiau kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Daug neplanuokite – pablogėjusi savijauta, netikėti rūpesčiai namuose, keblumai darbe vers ko nors atsisakyti, kai ką atidėti. Vis dėlto elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus – nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau planuokite ir vilkitės, elkitės, kaip reikalauja aplinkybės, tuomet diena nebus tuščia. Siekite prisiderinti ne tik prie besikeičiančių sąlygų, bet ir prie permainingos kolegų, partnerių, draugų, taip pat sutuoktinio nuotaikos – su jais nebus lengva bendrauti, tad būkite taktiški, jei nenorite ilgam sugadinti santykių. Taip pat bus sveika nepainioti tarnybinių ir draugiškų santykių.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite atidesni ir pagarbesni vadovo nuomonei – tai padės išvengti nesusipratimų darbe. Savo užduotis atlikite itin atsakingai – galite suklysti atlikdami net gerai žinomą darbą. Namie venkite peikti artimuosius – tuoj pat jums bus priminta, kokie patys esate netobuli.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui, – turėkite omenyje, kad šiandien nuoskaudos (net pačios menkiausios) bus nuolat prisimenamos.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite malonesni, švelnesni su sutuoktiniu, atlaidesni partneriams, kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Atidžiai vairuokite.

Šaulys (11 23–12 22). Priekabiems, reikliems nebus lengva susitvardyti. Saugokite savo ir artimųjų ramybę, taip pat būkite atidesni partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Venkite nešiotis dideles pinigų sumas, brangius papuošalus. Neskubėkite vairuodami – gresia avarijos dėl neatidumo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu, ir net viršininku. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus (tiek darbe, tiek kelyje).

Vandenis (01 21–02 20). Jokių avantiūrų (nei darbe, nei jausmų srityje). Viskas turi būti apskaičiuota, parengta – jei pasikliausite vien sėkme, viską sugadinsite. Būkite atidesni smulkmenoms – šiandien jos lemtingos žlugdytojos. Dėl vieno netikusio žodžio galite susivaidyti su mylimu žmogumi, vaikais. Neblogas metas namams pertvarkyti.

Žuvys (02 20–03 21). Atėjo laikas sustoti ir nuosekliai apsvarstyti, kas buvo nuveikta nuo praėjusio mėnesio. Jei savo noru nestabtelėsite, aplinkybės tai padarys. Bet kokiu atveju iki birželio 22 d. jums apskritai nederėtų niekur skubėti, atkakliai veržtis į priekį. Šiandien derėtų įvykdyti įsipareigojimus tiek darbe, tiek namiškiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.