Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 20 d.

Ramus metas – pasiseks atsikratyti įtampos, nerimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 6:57 PM

Šiandien palanku daryti tik tai, kas savaime išeina, o reikalus, kurie stringa, atidėkite: nereikia persistengti, skubinti situacijos.

Netinka pradėti nieko nauja – derėtų baigti darbus, juos apibendrinti.

Imkitės malonių darbų, bendraukite tiktai su tais, kuriuos mėgstate, saugokite savo ramybę, nedrumskite jos kitiems.

Vakaras – palankus taikytis, atnaujinti arba stiprinti ryšius su draugais, giminaičiais.

Gera diena meilės pasimatymams ir šeimos šventėms rengti – ryšiai taps tvirtesni, glaudesni ir taikesni.

Tinka pirkti dovanas tiems, kuriuos mylite.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti (vadinasi, šiuo metu neturite jokių problemų), nebent šviesą, ugnį, savo atspindį veidrodyje. Sapnas bus pranašiškas, jeigu iš karto po jo atsibudote ir ryškiai viską įsiminėte. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis į kalną, uolą.

Blogas ženklas: jeigu netikėtai gestų ugnis, šviesa, ką nors išlieti, jei drabužis suplyštų, siūlė prairtų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems neskubiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – geltona, žydra, elektrinė.

Avinas (03 21–04 21). Gera proga taikytis su giminaičiais ir draugais, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių glaudumas, taip pat santykiai su artimaisiais, šeimos palaikymas.

Jautis (04 21–05 21). Nepraraskite kantrybės, džiaukitės tuo, ką turite, ir nenorėkite daugiau, kitaip artimiausiu metu (jau kitą savaitę) galite nukentėti dėl per didelio apetito. Šiandien pasistenkite būti švelnesni su tais, kuriuos mylite, daugiau laiko skirkite savo šeimai.

Dvyniai (05 21–06 22). Niekur neskubėkite ir nesiveržkite – kuo aktyvesni jūs šiandien būsite, tuo daugiau problemų sau ir su jumis susijusiems žmonėms sukursite. Tai gerų susitikimų diena – aplankykite senus draugus, giminaičius. Vakarą palanku praleisti su savo tėvais.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite nusivilti – tenkinkitės tuo, kas savaime išeina, ką šiuo metu turite. Gerųjų permainų laikas tęsiasi, tiktai dabar jos įvyks, jei to atkakliai nesieksite: pakaks, jei sugebėsite pasinaudoti palankia proga.

Liūtas (07 22–08 23). Netikėtumų diena – ji bus sėkmingesnė, naudingesnė, jei pasiduosite įvykių eigai. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga. Stenkitės užsitikrinti gerus santykius su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, kolegomis, draugais.

Mergelė (08 23–09 23). Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, o ne viršininkui, nesiverskite per galvą norėdami užtikrinti reikalo sėkmę – šeimos, mylimo žmogaus interesai šiandien turi būti svarbiausi. Patartina grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus draugams ir giminaičiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palankus metas priimti rimtą asmeninio gyvenimo sprendimą. Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo su artimaisiais klaidų – šią dieną skirkite tiems, kuriuos mylite. Palankus laikas susitikti su iš toli atvykusiais žmonėmis ir priimti garbingus svečius.

Skorpionas (10 23–11 23). Esate pasiryžę išties rimtai permainai – ši diena tinkama kai ką iš esmės pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo pasiekti ramybę. Pasiteisins apgalvota rizika tvarkant piniginius ir turto reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Asmeninės pažintys bus laimingos, susitikimai – naudingi. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų ir įsipareigojimų – ne viskas vyks taip sparčiai, kaip norėtumėte, laiku tikrai nesuspėsite visko aprėpti, jei apskritai ką nors įvykdysite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Įtampa, kilusi dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų, įveikiama tik atlikus tai, ką privalote, – kitos priemonės nebus veiksmingos. Tinka pirkti reikalingus daiktus artimiesiems ir namams. Palankios sveikatą stiprinančios ir nervus raminančios medicinos procedūros.

Vandenis (01 21–02 20). Jūs kupini meilės ir gerų norų – artimieji iš jūsų labai daug tikisi. Jei reikia dėl šeimos ir meilės ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite, jums bus tik į naudą.

Žuvys (02 20–03 21). Dalykiniams reikalams tvarkyti visiškai netinkamas metas – optimalu laiką leisti namie su artimaisiais ir nevarginti savęs niekuo, kas painu ir nemalonu. Vakaras palankus meilės pasimatymams. Gali užsimegzti ir nauja romantiška pažintis ar atsinaujinti sena (bent jau gali pasiekti žinutė iš buvusio gerbėjo ar gerbėjos).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.