Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 22 d.

Komplikuota diena. Pasidavus pirmam impulsui galima daug ką sugriauti, smarkiai nukentėti. Nevertėtų imtis naujų dalykų – tai atsitiktinių, rodos, nereikšmingų klaidų metas, bet jos vėliau gali sužlugdyti ne vieną svarbų reikalą, darnius santykius, pasiektą gerovę.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 10:05 AM

Šiandien venkite pykti, nervintis, skubėti, rizikuoti. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau painiosis, strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nelaimių, nuostolių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – šiuo metu tai į naudą. Ne laikas bendrauti – patartina atsisakyti atsakingų pokalbių su vadovybe, svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi, juolab konfliktų su artimaisiais, bičiuliais – tikriausiai dėl niekų galite ilgam susipykti.

Diena netinkama pramogauti, taip pat romantiškiems pasimatymams. Nepalankios ir naujos romantiškos pažintys – galite likti apgauti, nuvilti, įskaudinti. Pavojinga aiškintis meilės santykius – per daug reikalavimų, priekaištų, gal ir tuščio pavyduliavimo.

Labiau save pasaugoti turėtų asmenys, turintys silpną širdį. Labiau pažeidžiama bus ir nugara, keliai. Venkite kelti sunkius daiktus. Blogas laikas sergantiems diabetu.

Didesnė įvairių traumų (ypač dėl kritimo), avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas, mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, susižeisti iki kraujo, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį didesnė traumų, avarijų tikimybė, tad venkite rizikingų kelionių, pramogų.

Avinas (03 21–04 21). Geriausia šią dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Tai apgaulingas, sunkus metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas kliūtis, kai patiriama nepelnyta bausmė. Šios dienos finansiniai pasiūlymai apgaulingi.

Jautis (04 21–05 21). Pasisekė atostogaujantiems, mat gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Galite nukentėti per liežuvautojus, melagius, vagis.

Dvyniai (05 21–06 22). Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir nuo viršininkų nemalonės. Saugokitės sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių.

Vėžys (06 22–07 22). Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe, nepriimkite atsakingų sprendimų. Venkite ginčų su sutuoktiniu – tai gali virsti konfliktu. Tikėtinos problemos per įtakingus asmenis ar užsieniečius. Tai blogas laikas tolimoms kelionėms.

Liūtas (07 22–08 23). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei.

Mergelė (08 23–09 23). Ne laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, su dalykiniais partneriais, draugais. Venkite patarinėti, mokyti – vėliau gali paaiškėti, kad buvote neteisūs. Nepalankios tolimos kelionės, viešnagės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesitikėkite, kad dabartines problemas išspręsite greitai ir lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe. Labiau pasaugokite savo darbo vietą, būkite atidesni sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Negeras laikas – nerizikuokite savo sveikata ir gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Ne laikas pasirašyti reikšmingus dokumentus. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais ir mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 22). Sudėtingas metas, kai geriausia palikti visus reikalus ir ilsėtis – bet kokiu atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Dirbant būtina atida – gresia traumos, technikos gedimai. Saugokitės vagių ir kontrolierių. Didesnė autoavarijų, rankų traumų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunki diena, kai tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba – nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Vandenis (01 21–02 20). Venkite viršininko – galite patekti į nemalonę. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – didesnė traumų tikimybė. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Žuvys (02 20–03 21). Kritinis laikas: pavojaus nejausite, optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Deja, dabartinės pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Didelė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.