Palmira įspėja įsimylėjėlius: „Venkite ginčų, nes kils pykčiai“

Savaitgalį reikės disciplinos – pagarbos svetimiems principams, priešingai nuomonei, pakantumo, ypač bendraujant su vyresnės kartos atstovais. Tad kad savaitgalis būtų pavasariškai šventiškas ir džiugus, venkite ginčų, santykių aiškinimosi, kitaip bus sunkiai išvengiami konfliktai tarp skirtingų kartų atstovų, taip pat įsimylėjusių.

Kad savaitgalis būtų pavasariškai džiugus, venkite santykių aiškinimosi, kitaip bus sunkiai išvengiami konfliktai tarp skirtingų kartų atstovų, taip pat įsimylėjusių.<br>123rf nuotr.
Kad savaitgalis būtų pavasariškai džiugus, venkite santykių aiškinimosi, kitaip bus sunkiai išvengiami konfliktai tarp skirtingų kartų atstovų, taip pat įsimylėjusių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 5:04 AM

Būkite supratingi, pakantūs, venkite priekaištų ir kritikos. Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Bet kokiu atveju, net jei esate laisvi, savaitgalis ir pirmadienis nepalankūs naujoms romantiškoms pažintims užmegzti.

Savaitgalis – ne tik emociškai įtemptas metas, kai stinga kito žmogaus palaikymo, žmogiškos šilumos, deja, šiomis dienomis bus didesnė traumų (ypač dėl susidūrimo, kritimo), įvairių avarijų tikimybė.

Pirmadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, svarbiems įsipareigojimams, naujų darbų pradžiai.

Savaitgalį ir pirmadienį būkite atidesni su buitiniais elektros prietaisais, mobiliaisiais telefonais ir kompiuteriais. Nepalanku įsigyti vertingos elektros technikos, taip pat prabangių drabužių, vertingų papuošalų.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (ruošti, valgyti) – turtas; galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai mirusiuosius, kapines – gresia katastrofa; pinigus – apgaulės, nuostoliai; ginklus – išbandymai, liga.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus paukštis išteptų – gali tekti atsakyti už negerus dalykus.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – įveiksite išbandymus; rasti peilį – sėkmė; jį paimti toje vietoje numetus monetų – pergalė, noro išsipildymas; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga; rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, trukdančių jums veikti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas; išsitepti – finansiniai nuostoliai; jei užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkminga meilė, o nėščiai – persileidimo pavojus; jei vyrą šuo aplotų ar apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė; jei odą niežėtų be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai; jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija; ryte paslysti, parkristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti ar atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką – darna bei skalsa šeimoje; išvysti didelį paukščių būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis.

Blogai save nuogą regėti – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis; ugnį, žaibą – neturtas; kelionę – iliuzijos, kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus; sudaužyti indą – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė; susižeisti – nužiūrėjimo požymis; vilkėti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje; netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas; kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Ne laikas spręsti meilės ir šeiminio bendravimo problemas. Sekmadienį būkite atidesni savo vaikų, mylimo žmogaus skundams – tai tas laikas, kai geriau palepinti nei barti, kritikuoti. Pirmadienį galimi nesklandumai darbe, netikėtos išlaidos dėl technikos gedimo ar sveikatos sutrikimo (savo arba artimųjų).

Jautis (04 21–05 21). Puikus laikas pasidžiaugti namais, šeima, nepatartina kur nors išvykti. Draugus, giminaičius kvieskitės į savo namus – tam tinkamesnis sekmadienis. Tiesa, būkite atidesni bendraudami su tėvais (ypač šeštadienį) – padėkite, atjauskite, nesivelkite į ginčus. Pirmadienį gali kilti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų. Beje, ši diena patikrins: kiek jums svarbus dabartinis jūsų meilės ryšys, kiek jis yra stiprus.

Dvyniai (05 21–06 22). Tylėjimas – auksas. Jei ši aksioma yra jūsų gyvenimo pagrindas, nebus progos šį savaitgalį nusivilti artimaisiais, draugais ar mylimu asmeniu. Be to, tai reikštų, kad jūs esate antžmogis, nes Dvyniui neišreikšti savo nuomonės tolygu neleisti jam kvėpuoti. Pirmadienį nepalanku spręsti darbo, finansinių problemų, investuoti pinigų.

Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite visko apskaičiuoti, numatyti – vargu ar gausite tai, ko sieksite šį savaitgalį, tačiau galite įgyti tai, kam nesiruošėte. Gresia nenumatytos išlaidos, net baudos. Venkite ginčų su antrąja puse, tėvais, taip pat su pareigūnais. Pirmadienį labiau pasisaugokite vagių ir melagių.

Liūtas (07 22–08 23). Aplinkybės keičiasi jūsų naudai – jūs vėl dėmesio centre! Tik nepraraskite takto, būkite lankstūs, kitaip įgysite ne tik naujų draugų, bet ir priešų, konkurentų. Būkite atidesni savo sveikatai – labiau tikėtinos traumos (ypač šeštadienį). Pirmadienį galimos nenumatytos išlaidos. Nepalankus metas aiškintis santykius su savo pora ir aptarinėti šeimos išlaidas.

Mergelė (08 23–09 23). Skirkite savaitgalį vien poilsiui – jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Sukurkite sau ramią, saugią aplinką, visus rūpesčius atidėkite kitai savaitei. Nors pirmadienį pasijusite smagiau, nesiimkite jokių rizikingų sumanymų, ypač tvarkydami finansinius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kelių daug, tad likite atviri visokioms galimybėmis. Nereikia nė vieno sureikšminti. Ne laikas užsispirti – kategoriškumas, vienpusiškumas sugadins šį puikų savaitgalį ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems, draugams. Pirmadienį pernelyg patiklūs ir skubantys gali patirti nusivylimą.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai dienos, kai itin norisi pasiekti užsibrėžtą tikslą, bet išeina atvirkščiai. Jei būsite sau atidesni, ko gero, suprasite, ko jums tikrai nereikia veikloje, gyvenime. Mažiau kritikuokite savo porą. Netinkamas laikas ir atsakingam pakalbiui su tėvais. Bus nemenka traumų tikimybė. Pirmadienį dėl pinigų stygiaus ar mylimo asmens blogos nuotaikos gali tekti keisti planus.

Šaulys (11 23–12 22). Neblogos dienos iškyloms, viešnagėms, tik venkite svarbių pokalbių, ypač veiklos, karjeros klausimais. Nepraleiskite progos sekmadienį susitaikyti su antrąja puse, stenkitės dažniau pradžiuginti, nustebinti sutuoktinį. Pirmadienį netinka su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio klausimo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šiomis dienomis daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, mylimam asmeniui. Pirmadienis nepalankus finansiniams susitarimams su žmonėmis iš toli, blogas investuoti ir verslo plėtrai. Verta tądien apriboti savo norus parduotuvėje.

Vandenis (01 21–02 20). Nuotaika, savijauta priklausys nuo santykių su vaikais, mylimu asmeniu, savo pora. Pasistenkite likti taktiški reikšdami jausmus, atsidavimą – per dideliu atkaklumu tik sugadinsite santykius. Venkite lindimo į akis, neieškokite ir ekscentriškų metodų į save atkreipti dėmesį. Pirmadienis dar sudėtingesnis – taps aiškiau, dėl ko nesutariate nei dėl ko sutariate. Tai konfliktiška diena, nepalanki jokiems svarbiems reikalams.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius – atėjo laikas ramiai pailsėti be darbų, įtampos. Stiprinkite sveikatą, būkite atidūs maisto kokybei. Ne laikas pirmadienį kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į partnerius. Gali paaštrėti nesutarimai tarp nedarnių porų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.